*

Her er bedst at bo
Indland

27-årig død efter fald fra båd

27-årig mand fra Ranum fundet død af dykkere, efter at han faldt over bord fra båd i Limfjorden syd for Løgstør.

En 27-årig mand fra Ranum blev søndag aften fundet død af dykkere fra Falck, efter at han søndag eftermiddag faldt over bord fra stævnen af en båd ud for Rønbjerg Feriecenter syd for Løgstør.

Han faldt i vandet, da båden foretog et drej, og slog hovedet i faldet, oplyser vagthavende officer fra Søværnets Operative Kommando. Den forsvundne bar ikke redningsvest.

I eftersøgningsarbejdet deltog en redningshelikopter fra Flyvevåbnet og reddere og dykkere fra Falck. Desuden blev redningsbåden fra Thyborøn tilkaldt.

Ritzau
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Få flest kanaler for 300 kroner om måneden
Du kan få seks ud af de otte mest sete kanaler i en tv-pakke til under 300 kroner om måneden. Men overvej dit behov meget grundigt, siger Forbrugerrådet Tænk. 
Se flere
TV: IC4 Skrot
I Randers er man lige nu i gang med at skrotte fem ubrugelige IC4-togsæt. I første omgang har DSB skrællet togene for alt, hvad man kan bruge. Herefter er skrotfolkene gået i gang med klippesakse af den store slags. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her