*

Kommunalvalg
Indland

Indsats for flere livreddere

Der er glæde hos Rådet for Større Badesikkerhed, efter at Beredskabsforbundet åbner for at etablere en egentlig livredderafdeling.

Ualmindeligt glædeligt. Sådan betegner formanden for Rådet for Større Badesikkerhed udmeldingen fra Beredskabsforbundet (det tidligere civilforsvar) om, at forbundet kan etablere en egentlig livreddertjeneste.

Michael Aller ser det som stort skridt mod løsning på den mange drukneulykker ved de danske badestrande.

- Det er fabelagtigt, at der endelig er en institution, der tager denne situation alvorligt. Ni mennesker druknede i forrige uge, og de fleste af dem kunne have været reddet, hvis der var livreddere på stranden, siger Michael Aller til Ritzau.

Han har bedt om et møde med forsvarsminister Søren Gade (V) for at diskutere situationen.

Ritzau
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu

JP mener: Alternativet afslører sin politiske umodenhed

De seneste dages afsløringer af forholdene i Alternativet viser et parti, der har alvorlige problemer med at opbygge politisk modenhed og seriøsitet.
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Ældre Sagen har kæmpet under valgkampen: »Jeg håber, at der blev tænkt på de ældre i stemmeboksen«
Niels Mark fra Ældre Sagens lokalafdeling i Hadsten, der repræsenterer 6.500 ældre fra Favrskov Kommune, har gennem valgkampen kæmpet for de ældre, men kampen fortsætter også efter valgresultatet har tikket ind. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her