*

Her er bedst at bo
Indland

Indsats for flere livreddere

Der er glæde hos Rådet for Større Badesikkerhed, efter at Beredskabsforbundet åbner for at etablere en egentlig livredderafdeling.

Ualmindeligt glædeligt. Sådan betegner formanden for Rådet for Større Badesikkerhed udmeldingen fra Beredskabsforbundet (det tidligere civilforsvar) om, at forbundet kan etablere en egentlig livreddertjeneste.

Michael Aller ser det som stort skridt mod løsning på den mange drukneulykker ved de danske badestrande.

- Det er fabelagtigt, at der endelig er en institution, der tager denne situation alvorligt. Ni mennesker druknede i forrige uge, og de fleste af dem kunne have været reddet, hvis der var livreddere på stranden, siger Michael Aller til Ritzau.

Han har bedt om et møde med forsvarsminister Søren Gade (V) for at diskutere situationen.

Ritzau
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Indland
Annonce
Annonce
Få flest kanaler for 300 kroner om måneden
Du kan få seks ud af de otte mest sete kanaler i en tv-pakke til under 300 kroner om måneden. Men overvej dit behov meget grundigt, siger Forbrugerrådet Tænk. 
Se flere
TV: IC4 Skrot
I Randers er man lige nu i gang med at skrotte fem ubrugelige IC4-togsæt. I første omgang har DSB skrællet togene for alt, hvad man kan bruge. Herefter er skrotfolkene gået i gang med klippesakse af den store slags. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her