*

Prøv vores tablet-udgave

Vi kan se, at du er på en tablet. Kunne du tænke dig at læse Jyllands-Posten på vores tablet-app?

Privacy Policy Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her
torsdag 10. juli 2014
Jyllands-Posten Jyllands-Posten digitalt

Mobil - i samarbejde med

Mobilsiden.dk
Mobil 07.05.2012 kl. 10:13

Her er den nye Samsung Galaxy S III

Af LENE BIRKESLUND, Mobilsiden.dk

Samsung har netop præsenteret den nye topmodel, der skal efterfølge succesen Galaxy S II.

Rygterne har svirret i de sidste mange måneder, og Samsung besluttede så der skulle være en special-event for den nye topmodel. Helt tilbage i maj måned sidste år startede rygterne, og først forlød det, at Samsung ville præsenterer efterfølgeren til Galaxy S II på årets Mobile World Congress. Men set i bakspejlet, så er der ingen tvivl om, at Samsung prioriterede rigtigt ved, at give den et arrangement og en aften helt for sig selv. Præsentationen bød på en række tilbehør, nye smarte features – foruden den meget ventede præsentation af Samsung Galaxy S III.

Alt om Samsung Galaxy S III

Galaxy S III er efterfølgeren til kæmpe-succesen Galaxy S II, som blandt andet af jer læsere på Mobilsiden.dk, blev valgt til årets mobil 2011. Hvor adskiller S III sig fra SII – vi har lavet en opgørelse, så du kan sammenligne specifikationerne her, men vi kan nævne den har fået en større skærm, bedre opløsning, NFC, et større batteri, Android 4.0 – og så har den taget omkring 17 gram på.

Den kommer også med 16, 32 og 64 GB intern hukommelse, dog vil det kun være 16 GB versionen der kommer til Danmark, i hvert fald i første omgang.

Flottere design

Samtidig har chefredaktør på Mobilsiden.dk, John G. Pedersen, udtalt, at designet endelig er blevet taget seriøst med Galaxy S III. Du kan her se en kort gennemgang af telefonen, samt de allerførste indtryk af den. Det er ikke på specifikationerne, at Samsung har givet den gas – men derimod på software-delen. Samsung har gjort hvad de kan for at give brugerne den allerstørste oplevelse med denne nye smartphone. Du kan læse alt om den nye Samsung Galaxy S III her. Samt se specifikationerne her. Sammen med Galaxy S III får man også en eksklusiv version af den populære iPhone-applikation Flipboard, som er integreret i telefonen, og der går noget tid inden den vil være tilgængelig i Google Play.

Ny salgskanal

Med Galaxy S III har Samsung også valgt, at benytte en ny salgskanal – nu er det ikke længere nok med teleselskaber, uafhængige forhandlere – med den nyeste Galaxy topmodel skal der også specielle Mobile Pin steder til. Mobile Pin stederne vil poppe-up forskellige steder blandt andet i London i forbindelse med de olympiske lege. Om vi kommer til at se Mobile Pin steder i Danmark, er endnu uvist – men en ting er sikkert og det er alle de danske teleselskaber tager Samsung Galaxy S III i sortiment. Teleselskaberne har også været hurtigt ude, og 3 meddelte allerede kort efter lanceringen, at det på 3.dk er muligt at forudbestille Galaxy S III.

Software spækket med muligheder

Foruden Galaxy S III kommer med Android 4.0 (Ice Cream Sandwich), så har Samsung også på alle andre tænkelige og utænkelige måder opdateret softwaren. Med i Galaxy S III er en række nye delingsfunktioner, du kan benytte All Share, All Share Cast, S-Beam, Buddy Photo Share, Social Tag og så kan du selvfølgelig også dele, som du har været vant til via SMS, MMS, mail, Facebook osv. Du kan læse nærmere om den Siri-lignende funktion, Samsung har fundet plads til i Galaxy S III her.

Galaxy S III snart klar til salg

Du behøver ikke frygte, at du skal vente længe før den nye topmodel fra Samsung kan købes i butikkerne. Europæerne bliver nogle af de første, som kan få fingrene i den ny Galaxy S III-model. Og det kan de allerede senere på måneden, telefonen sættes nemlig til salg på det europæiske marked allerede den 29. maj – derefter vil flere lande følge verden over. Amerikanerne får telefonen på markedet i juni måned. Galaxy S III kommer på markedet til en vejledende udsalgt pris på omkring 5.000 danske kroner. Du kan læse sammenligningen mellem HTC One X, som netop nu er topmodellen fra HTC, og den nye Galaxy S III her. Har du ikke fået nok omkring Samsung – og den nye Galaxy S III, så kan du læse alle Samsung nyheder på Samsungsiden.dk. Indfriede Samsung forventningerne eller skuffede de? Deltag i afstemningen her.

LÆS OGSÅ: Test: HTC One S – bedre end One X

Følg
Jyllands-Posten
Annonce
Annonce
Annonce
Digitalt lige nu
Tophistorie

Top 10: De bedst sælgende mobiler i juni

iPhone sidder solidt på tronen i Danmark, men derefter er opløbet tæt. Se top 10-listerne for juni måned her.
forsiden lige nu
USA

USA tavs om tysk udvisningsordre

Ingen kommentar, lyder det fra USA, efter Tyskland giver amerikansk efterretningschef ordre til at rejse.

Ombudsmanden: "Anonymitet skal beskytte børnene"

Folketingets Ombudsmand undlod at nævne kommunenavn i sag om svigtet søskendepar.

Hest død efter flugt fra Cirkus Arena

Otte heste og tre elefanter slap torsdag morgen ud af deres indhegninger i Rudkøbing på Langeland.

Putin og Vesten: Våbenhvile i Ukraine

Vladimir Putin, Angela Merkel og François Hollande er i et telefonmøde torsdag nået frem til, at der er behov for en ny våbenhvile i Ukraine, skriver Reuters.

Politiet har anholdt formodet drabsmand

33-årig mand, der mistænkes for at have dræbt sin eks-kone, er blevet anholdt.

Facebook kan afløse cpr-nummeret

I fremtiden skal du bevise, at du har et liv på de sociale medier, før du kan købe online.
Annonce
Annonce
Mobilsiden.dkRSS
Tempo
Søg i vejviseren
Annonce
Annonce