*

Tophistorie

Kronik: Hold fast, Karsten Lauritzen! Skaf os den skatteombudsmand

Christian Bachmann, advokat (H), formand Danmarks Skatteadvokater
Formanden for danske skatteadvoktater kalder det en juridisk landvinding, der vil genskabe tillid til Skat, hvis en ny skatteombudsmand gøres reelt uafhængig i forhold til Skat.
Seneste Kronik
03.10

Kronik: Syddanmark er et regionalt vækstland, hvor statsjob kommer i meningsfyldt arbejde

Stephanie Lose, regionsrådsformand, Region Syddanmark (V) | Ib Kristensen, borgmester, Billund Kommune (V) | Henrik Dam, rektor, Syddansk

Universitet | Bo Stærmose, bestyrelsesformand, Juliana Drivhuse A/S, formandskabet i Syddansk, Vækstforum

Fire kronikører fra Region Syddanmark vil tegne et retvisende billede af de omgivelser, der møder de statslige medarbejdere, som flyttes ud i landet.
02.10

Kronik: Paven og biskopperne har blod på hænderne

Claus Thomas Nielsen, sognepræst Stauning
Når man bruger sin angivelige næstekærlighed til at lade være med at bruge sin sunde dømmekraft og fornuft, så forvandles kristen næstekærlighed til dæmonisk ondskab ifølge sognepræst Claus Thomas Nielsen.
01.10

Kronik: Kulturministeren gaber, når han hører ordet public service

Mogens Jensen, næstformand, kulturordfører for Socialdemokraterne
Under den borgerlige kampagne ligger en opfattelse af, at public service fylder for meget, men virkeligheden er jo, at det private mediemarked fungerer fint side om side med DR.
30.09

Jens-Martin Eriksen i kronik: Ubærlige løgne og forståelig frygt forpester vores tid

Jens-Martin Eriksen, forfatter
Sikrer ubegrænset ytringsfrihed reel frihed for alle, når den ene part er bevæbnet og hylder vold? Udfordringen er i dag sumpen af sympatisører til den religiøse dødsvold. Hvordan imødegår vi dette problem, når grundlovens paragraf 77 om ytringsfrihed reelt er afpresset af fremmede magter?
29.09

Lidt borgerlig anstændighed, mens vi venter på barbarerne

Anders Klostergaard Petersen, professor, Aarhus Universitet
Danmark kan som nation ikke favne hele verden; men det er ikke nogen undskyldning for hverken det aktuelle debatniveau eller den manglende vilje til at påtage sig sin del af ansvaret som velstående, velfungerende demokratisk land. Alt andet skulle lige mangle.
28.09

Kronik: Hvorfor svigter Folketinget i Dong-sagen?

Ole T. Krogsgaard, direktør Baggesvogn, Sindal
Hvis der tages samfundshensyn, bør børsnotering af Dong undgås. Så kan staten efter aftalen blive forpligtet til at købe Goldman Sachs-aktier, men frigøres til gengæld fra selskabet. Det forøger ikke tabet.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Blogs

BLOG: Luk og sluk dog Udkantsdanmark, hvis ingen alligevel vil bo der

Erik Winther Paisley
Den halve hovedstad er i opstandelse over, at V-regeringen nu har besluttet at rykke nogle statslige arbejdspladser derud, hvor deres vælgere bor. De statsansatte kender nok reglerne bedre end de fleste, og de ved selvfølgelig godt, at de ikke har noget krav på at arbejde i København. Derfor er beslutningen stadig usaglig. Regeringen skal overhovedet ikke forsøge at stille sig i vejen for, at flere mennesker flytter til storbyerne. For ærligt talt – hvorfor skal politikerne blande sig i, hvor voksne mennesker skal bo?
E-Avis

Morgenavisen Jyllands-Posten online – tilgængelig fra kl. 23:00 aftenen før udgivelsesdato.Premium

International debat
Kommentarer
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her