*

Tophistorie

Kronik: Fakta og myter om landbrugspakken

Jørgen Eivind Olesen, professor Institut for Agroøkologi Aarhus Universitet | Leif Knudsen, chefkonsulent SEGES Planter & Miljø
Udfasningen af den hidtidige undergødskning er fornuftig fra såvel et erhvervs- som samfundsøkonomisk synspunkt, hvis man fortsat ønsker et dansk landbrug drevet på EU’s markedsvilkår.
Seneste Kronik
27.06

Kronik: Skrap kost at spare på forskningen

Jens Maaløe, CEO, Terma formand for Innovationsfonden | Claus Jensen, formand Dansk Metal bestyrelsesmedlem i Innovationsfonden
Skal Danmark fremavle banebrydende opfindelser og nye globale virksomheder som Danfoss, Carlsberg, Novo og Lego – kræver det ikke kun reformer, men at staten prioriterer langsigtede strategiske investeringer i forskning og udvikling.
26.06

Kronik: Send hende bare til Esbjerg

ELISABETH DONS CHRISTENSEN
Vi skal ikke tro, at vi kan få alt det onde udryddet og sendt afsted til Bloksbjerg en gang for alle.
24.06

Kronik: Klar til kamp om de sidste kontanter

Per Callesen, nationalbankdirektør, formand for Betalingsrådet
Snart skal politikerne afgøre, om danske butikker fortsat skal være forpligtet til at modtage kontanter. Men uanset hvad der besluttes politisk, har kontanterne en fremtid, mener Nationalbanken.
22.06

Kronik: Hvad er den danske x-faktor?

Gert Tinggaard Svendsen, professor Aarhus Universitet
Når tilliden er høj, så afspejler det altså en lav risiko for at blive snydt. Vi tager det for givet i Danmark, at vi ikke tager hinanden ved næsen, og synes måske derfor ikke selv, at det er noget særligt. Men det er det.
21.06

Kronik: Staunings gamle parti før brexit-afstemning: EU eller kaos

Jeppe Kofod, gruppeformand for de danske socialdemokrater i Europa-Parlamentet
Vi vil også et andet og bedre EU – ligesom vi ville en bedre grundlov i 1915 og 1953. Vi vil et EU, der sætter mennesket før markedet. Og vi vil et opgør med den borgerlige tankegang, fastslår den socialdemokratiske EU-parlamentariker Jeppe Kofod
Se flere nyheder
Forsiden lige nu

Seks kommuner har krav om hensyn til veganske børn

Greve Kommune serverer gerne vegansk mad for småbørn, pædagogerne bruger det som »anledning til at tale om forskellige kulturer«. Assens Kommune vil kun servere vegansk kost, hvis en læge blåstempler det, »for vi vil ikke eksperimentere med børn«.
Annonce
Annonce
Blogs

Blog: Dansk Folkepartis Brexit-hykleri

Morten Uhrskov Jensen
Det er ikke så let, når man går mere op i taktik end i at gøre noget for Danmark.

Blog: Den hårde tone i debatten skyldes ofte, eliten ikke hører efter

Angela Brink
Udskamning fra elitære debattører kombineret med oplevelsen af at stå over for problemer, hverken meningsdannere eller politikere synes at tage alvorligt, fører til såkaldt hadefuldt sprog.

Blog: Lykketoft har ret: Brexit-afstemningen var en politisk tåbelighed

Jens-Kristian Lütken
23. juni er langt mere end en lærestreg. Det er en gedigen knockout, hvor resterne af EU’s gebis ligger spredt i alle fire ringhjørner.
International debat

EU-forsker: Brexit-afstemning løser ikke briternes forkvaklede forhold til EU

Fabrizio Tassinari
Uanset udfaldet af den britiske EU-afstemning i dag vil det vrimle med ubesvarede spørgsmål dagen derpå. Nogle af dem søges besvaret i dette interview med den britiske EU-blogger Jon Worth.
Kommentarer
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her