*

Tophistorie

Set fra USA: Donald Trumps store visioner

Præsidenten vil lave aftaler med Rusland, Kina og Europa, der kunne føre til ændrede handelsbetingelser og bringe balance i en ustabil verden til USA’s fordel.
Seneste International debat
19.01

Dansk ambassadør: Ny magter udfordrer Vestens ledende rolle

Ib Petersen, Danmarks ambassadør ved FN
FN er også under pres for at levere holdbare svar på de mange alvorlige humanitære kriser og de store bevægelser af flygtninge og migranter, som vi ser i dag.
18.01

Tidligere EU-ambassadør: Trump vil udfordre os til i højere grad at stå på egne ben

Poul Skytte Christoffersen
Valget af Donald Trump vil betyde en amerikansk nedprioritering af Europa, hvad enten det gælder forsvar, udenrigspolitik (fra Ukraine til Iran) samt det at bære faklen i det globale samarbejde videre.
12.01

Dansk ambassadør: Protest og fornyelse har mange former i fransk sammenhæng

Kirsten Malling Biering, Danmarks ambassadør i Frankrig
Træthed og utålmodighed med eliten og de etablerede beslutningstagere er fællesnævner for de franske præsidentkandidater Marine Le Pen, Francois Fillon og Emmanuel Macron.
11.01

International debat: Demokratiske værdier er nu under pres

Karin Riis-Jørgensen
Vladimir Putin er Donald Trumps nye penneven og makker. De forstår hinanden. Begge afskyr det liberale demokrati og den verdensorden, som har bragt en uhørt grad af fred, stabilitet og velstand.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Blogs

Blog: Sidder vi på Titanics dæk?

David Trads
Dengang de første rystelser ramte Titanic, troede ingen, at det var alvor. De var jo på verdens sikreste skib. Jeg har det, som om jeg sidder på dækket i dag.

Blog: En stor tiltrædelsestale af Donald Trump

Morten Uhrskov Jensen
Donald Trumps første tale som USA’s præsident skuffede ikke. Mildest talt ikke.
International debat

Dansk ambassadør: Ny magter udfordrer Vestens ledende rolle

Ib Petersen, Danmarks ambassadør ved FN
FN er også under pres for at levere holdbare svar på de mange alvorlige humanitære kriser og de store bevægelser af flygtninge og migranter, som vi ser i dag.
Kommentarer
Annonce
Annonce
Pilgrimsfærd til Alfa-land
Et besøg på Alfa Romeos nyrenoverede fabriksmuseum lige uden for Milano er ikke kun et must for alfisterne. Flot arkitektur og avanceret multimedieteknologi gør det til en oplevelse for hele familien. 
Se flere
Biler
David hjalp os med adressen
Hurtig respons fra en af stemmerne bag Opels nye Onstar-system, der både kan hjælpe og guide under kørslen. Vi har testet systemet i praksis. 
Se flere
Viden
Myrer kan finde hjem, selvom de går baglæns
Når myrer skal hjem til boet med blade eller døde insekter, går de baglæns og slæber byttet foran sig. Alligevel kan de godt finde hjem, og forskere har nu opdaget et slags indre kompas, der giver myrerne denne evne. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her