*

Dette er et debatindlæg: Læsere, organisationer og politikere skriver debatindlæg, som Jyllands-Posten publicerer. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Debatindlæg

Arbejdsskaderne var en skrøne

SF'eren Neil Stenbæk Bloem har læst i Servicestyrelsens bog ”Prostitution i Danmark” fra 2007, at 9 ud af 10 sexarbejdere får skader som følge af vores job. Hun beder mig 5/8 venligst forholde mig til dette »gruopvækkende faktum«.

Hvad NSB ikke ved er, at Servicestyrelsen siden har gennemgået sit materiale en gang til og konstateret, at man hverken har belæg for eller grund til tro, at sexarbejde skulle føre til kroniske fysiske skader.

Misinformation rettes

For eksempel viste det med slidgigten i ryg og albuer, som NSB nævnte, sig at være en skrøne.

Det er desværre kun ét eksempel på en lang række fejl i ”Prostitution i Danmark”.

Servicestyrelsen har påviseligt digtet resultater ind i anerkendte forskningsværker, så der er blevet vendt op og ned på deres konklusioner.

SIO foreslår, at man sætter uafhængige forskere til at kulegrave Servicestyrelsens publikationer, så al misinformationen bliver rettet.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Debat: Tak for indsatsen for frihed og demokrati
Michael Unna, Højbjerg
Det må være på tide at give dem, der tør eller turde sige sandheden om islam, en undskyldning.
Velkommen til debatten
  • Når du kommenterer, accepterer du Jyllands-Postens debatregler
  • Har du spørgsmål? Find svaret her
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce

Blog: Boykot Læger uden grænser

Morten Uhrskov Jensen
Fra humanitært arbejde til hjælp til menneskesmuglere.

Blog: Muslimske mænd er dejlige

Camilla Schwalbe
"De trænger til at vide, at den understrøm af mistroiskhed og fordømmelse, som mange af dem (op)lever med i hverdagen, ikke deles af os alle".

Blog: Se mere tysk tv!

Finn Slumstrup
Vi kan lære af debatkulturen i vort sydlige naboland.

International debat: Midtvejsvalget kunne blive “rigsretsvalget”

David Ignatius
I øjeblikket vil det republikanskdominerede kammer formentlig ikke indlede en rigsretssag. Derfor kan det reelle kollisionstidspunkt blive midtvejsvalget i 2018.

Kommentar: Maratonmanden

NIELS LILLELUND
Kommentar: Når magtens maratonmand holder parade, er vi andre blot forkastelige subjekter; magtens sprog snapper ikke efter vejret.
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her