*

Dette er et debatindlæg: Læsere, organisationer og politikere skriver debatindlæg, som Jyllands-Posten publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Debatindlæg

Arbejdsskaderne var en skrøne

SF'eren Neil Stenbæk Bloem har læst i Servicestyrelsens bog ”Prostitution i Danmark” fra 2007, at 9 ud af 10 sexarbejdere får skader som følge af vores job. Hun beder mig 5/8 venligst forholde mig til dette »gruopvækkende faktum«.

Hvad NSB ikke ved er, at Servicestyrelsen siden har gennemgået sit materiale en gang til og konstateret, at man hverken har belæg for eller grund til tro, at sexarbejde skulle føre til kroniske fysiske skader.

Misinformation rettes

For eksempel viste det med slidgigten i ryg og albuer, som NSB nævnte, sig at være en skrøne.

Det er desværre kun ét eksempel på en lang række fejl i ”Prostitution i Danmark”.

Servicestyrelsen har påviseligt digtet resultater ind i anerkendte forskningsværker, så der er blevet vendt op og ned på deres konklusioner.

SIO foreslår, at man sætter uafhængige forskere til at kulegrave Servicestyrelsens publikationer, så al misinformationen bliver rettet.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Debat: Burkaforbud styrker kvindeundertrykkelse
Fortalere for et burkaforbud advokerer for, at det er undertrykkende at tvinge kvinder til at være iklædt burka.
Velkommen til debatten
  • Når du kommenterer, accepterer du Jyllands-Postens debatregler
  • Har du spørgsmål? Find svaret her
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce

Blog: David Trads er ikke en farlig mand

Lars Boje Mathiesen
Nogle gange gør folk sig selv ligegyldige. Det er sket for David Trads. Han ved det bare ikke selv endnu.

Blog: Europa på vej mod ny Reformation

Mikael Jalving
Hvert folk er nødt til at finde en vej ud af det teologisk-politiske morads, det har skabt for sig selv ved at guddommeliggøre menneskerettighederne.

Blog: Migrantkrise? Nu skal yderligere 500.000 migranter mod Europa

Anders Vistisen
Trods massive migrant- og flygtningestrømme til Europa de senere år ønsker et flertal i EU-Kommissionen og EU-Parlamentet lovlig adgang til Europa for adskillige hundredtusinder af migranter.
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her