*

Debatindlæg 18.02.2008 kl. 03:00

Fristed for terrorister

DANMARK er et slaraffenland for terrorister og andet godtfolk.

Selv om de har spredt død og ødelæggelse rundt omkring i verden, kan de få ophold og beskyttelse mod udlevering til hjemlandet.

Uha, tænk hvis nogen skulle komme til at krumme et hår på disse dejlige menneskers hoveder.

En egyptisk terrorist har fået helle i Danmark og må ikke udleveres til Egypten, til trods for at egypterne har rejst krav herom.

På den måde kommer han ikke til at stå til regnskab for sine ugerninger.

Tak til PET


PET afslørede for nylig, at en gruppe bestående af en dansk-marokkaner og to tunesiske statsborgere havde planlagt at myrde tegneren Kurt Westergaard på grund af hans tegning af Muhammed. Vi kan takke PET for at tage terrortruslen alvorligt, ellers var komplottet ikke blevet opdaget.

De to tunesere har opnået et administrativt godkendt ophold i Danmark, og dette ophold kan naturligvis også afsluttes administrativt, når PET er overbevist om, at tuneserne er til fare for statens sikkerhed.

Til trods for deres onde hensigter er det sædvanlige hylekor bestående af de radikale og jurister straks begyndt at skrige op om, at de risikerer tortur og eventuel en dødsdom i deres hjemland.

Det er uforståeligt for mig, at man vil forsvare disse mennesker og prøve at forhindre en hjemsendelse til Tunesien, når det viser sig, at de under deres gæsteophold her i Danmark, havde planlagt at dræbe en dansk statsborger, hvis eneste ”brøde” bestod i, at han havde tegnet Muhammed i Jyllands-Posten.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
FN-ansatte: Vi har ikke råd til at skære i udviklingsbistanden
Abdirazak Rage, Amal Loubani, AnSophy Yespercent, Aruwa Bendsen, Emilie Thage, Frederik Staun, Ida Krogh, Jakob Øster, Katrine Maria Sørensen, Mathilde Kaalund-Jørgensen, Petrine Leweson, Steffen Cole Brandstrup Hansen, Jakob Silas Lund, Kristine Dandanell Garn, danske ansatte ved FN
Vi har ikke alle samme sortsyn på sundhedsvæsenet
Lars Juhl Petersen, centerdirektør Rigshospitalet
Frustrationen genkender jeg fra kolleger og mig selv. Vi vil patienternes bedste, men vejen mod målet virker fyldt med forhindringer.
Debatindlæg: Moderne socialt samvær ødelægges af grin og platheder
Bent Liholm, pens. overlærer, mag.art. i film- og medievidenskab, Vindelevgård 116, Vinderup
Plathedernes og det ulækres grand old men, Casper Christensen og Frank Hvam - bagmænd til kyniske bodegagrin.
Velkommen til debatten
  • Når du kommenterer, accepterer du Jyllands-Postens debatregler
  • Har du spørgsmål? Find svaret her
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Blogs

Blog: Gu vil jeg ej knalde for fædrelandet - Stop med at presse os til at få børn!

Camilla Schwalbe
Der er ingen i Danmark, som ikke er bekendt med statistikkerne for, hvornår man nemmest bliver gravid. Vi har godt læst tallene. Gør noget ved årsagerne til vores barnløshed i stedet for at presse på.
E-Avis

Morgenavisen Jyllands-Posten online – tilgængelig fra kl. 23:00 aftenen før udgivelsesdato.Premium

International debat
Kommentarer
Annonce
Annonce
Bolig
Kunstnerpar byggede 50'er-studie i baghaven
Elsker du loppefund og gamle klassikere? Så vil du elske dette lille studie, der er en ren kærlighedserklæring til modernismens kassehuse med masser af lys. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her