*

Dette er et debatindlæg: Læsere, organisationer og politikere skriver debatindlæg, som Jyllands-Posten publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Debatindlæg

Tandlægetilskud bør forhøjes

En undersøgelse viser, at 21 pct. af voksne over 24 år ikke har været hos tandlægen i tre år, og at 16 pct. ikke har besøgt tandlægen i fem år.

En undersøgelse viser, at 21 pct. af voksne over 24 år ikke har været hos tandlægen i tre år, og at 16 pct. ikke har besøgt tandlægen i fem år.

I en tid, hvor de offentlige sundhedsudgifter skyder i vejret, er tilskuddet til voksentandpleje efterhånden nede på 18 pct.

Der bør være mere harmoni mellem tilskud til tandlæger, medicin og lægebesøg. Ved en nyordning af tandlægetilskud kunne man efterligne medicinordningen, hvor tilskuddet gradueres efter forbruget.

Vil du have meninger direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste indlæg fra Jyllands-Postens debatsektion én gang i døgnet - klik her, sæt flueben og indtast din mailadresse. Følg også JP Debat på Twitter

Holger AlmholtSæby
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Velkommen til debatten
  • Når du kommenterer, accepterer du Jyllands-Postens debatregler
  • Har du spørgsmål? Find svaret her
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce

Blog: De borgerligt-liberales tunnelsyn

Morten Uhrskov Jensen
Eller hvorfor den borgerligt-liberale kommer for sent til historien.

Blog: Socialunion, nej tak!

Morten Løkkegaard
EU-kommissionen har fremlagt et forslag til en social søjle i Europa. Spørgsmålet er, om EU skal være en ’social union’, hvor socialpolitikken fremover delvist styres fra Bruxelles? Mit svar er klart; nej tak!
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her