*

Dette er et debatindlæg: Læsere, organisationer og politikere skriver debatindlæg, som Jyllands-Posten publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Debatindlæg

Opgør med den danske sundhedslovgivning

Der skal et opgør til med den danske sundhedslovgivning, hvis ikke den skal fortsætte med at lave hul i regionernes kasser.

Der skal et opgør til med den danske sundhedslovgivning, hvis ikke den skal fortsætte med at lave hul i regionernes kasser.

Sundhedsloven angiver, at alle akutbehandlinger er gratis, hvilket er et problem, når det omfatter udlændinge.

Selvfølgelig skal det danske sundhedsvæsen tage sig af alle akutte behandlinger, uagtet om der er tale om danske statsborgere eller udlændinge, men det giver ikke mening, at udlændinge ikke skal opkræves betaling for deres behandling – især hvis de har nationale eller private sundhedssikringer, der dækker.

De udgifter går ud over danske borgere, der betaler deres skat og forventer en god behandling, når de kommer i kontakt med det danske sundhedsvæsen. Det er en opgave, som sundheds- og ældreminister Sophie Løhde (V) må se på.

Vil du have meninger direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste indlæg fra Jyllands-Postens debatsektion én gang i døgnet - klik her, sæt flueben og indtast din mailadresse. Følg også JP Debat på Twitter

Niklas Milthersregionrådskandidat i Region Nordjylland (V) Aalborg
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Velkommen til debatten
  • Når du kommenterer, accepterer du Jyllands-Postens debatregler
  • Har du spørgsmål? Find svaret her
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce

Blog: Naser Khaders facebookvanvid virker - desværre

Christian Rabjerg Madsen
Naser Khader har lagt sine indsigtsfulde analyser af situationen i Mellemøsten på hylden og i stedet transformeret sin politiske kommunikation til usaglige personangreb og perfide latterliggørelser. Det virker desværre super godt på Facebook.

Verdens Bedste Nyheder: Kloden bliver klogere online

Thomas Ravn-Pedersen | Sophie Rytter
Digital og onlineuddannelse har bevæget sig fra niche til verdensomspændende succes med gratis kvalitetsprodukter.
Annonce
Annonce
Vores lærere fortjener den bedste uddannelse
Fremtidens læreruddannelse skal være forskningsbaseret og praksisnær. Og den bør udvikles i tæt samarbejde mellem professionshøjskolerne og universiteterne. Institutionskamp bør afløses af ambitionskamp. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her