*

Dette er et debatindlæg: Læsere, organisationer og politikere skriver debatindlæg, som Jyllands-Posten publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Debatindlæg

Nyheder på digital radio

Niels Kallehave undrer sig i JP 4/10 over, hvorfor han ikke længere kan høre DR’s digitale radiokanal, DR Nyheder, på sin dab-radio efter skiftet til dab+ i søndags.

Niels Kallehave undrer sig i JP 4/10 over, hvorfor han ikke længere kan høre DR’s digitale radiokanal, DR Nyheder, på sin dab-radio efter skiftet til dab+ i søndags. Det skyldes, at DR skal afgive plads i dab-sendenettet til kommercielle aktører. Derfor er der ikke plads til at udsende det samme antal kanaler i den samme kvalitet på den del af dab-sendenettet, DR bruger.

DR har siden 2012 kunnet sende DR Nyheder via en midlertidig tilladelse til at anvende den ledige kapacitet i dab-sendenettet ud over den kapacitet, der var tildelt DR. I forbindelse med omlægningen til dab+ er den midlertidige tilladelse ophørt.

DR Nyheder fortsætter med at sende via dr.dk og DR’s radioapp, og vi arbejder desuden på nye måder til at integrere nyhederne med den digitale radiolytning.

Vil du have meninger direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste indlæg fra Jyllands-Postens debatsektion én gang i døgnet - klik her, sæt flueben og indtast din mailadresse. Følg også JP Debat på Twitter

Gustav Lützhøftradiochef i DR
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Velkommen til debatten
  • Når du kommenterer, accepterer du Jyllands-Postens debatregler
  • Har du spørgsmål? Find svaret her
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce

Blog: Lad glansbillederne krakelere … bare lidt.

Signe Munk
Giv det perfekte menneske en fuck-finger. I stedet for at bygge glansbillederne op, så skal vi lade dem krakelere. Bare lidt.

Blog: DR Detektor misinformerer om sharialov

Jaleh Tavakoli
Som et forsvar for shariaråd siger detektors vært, at de kun er rådgivende organer som rådgiver i religiøse spørgsmål, og at det intet har med afgivelsen af domme at gøre. Det er direkte misinformation.
Annonce
Annonce
En afstikker værd: Det italienske fata morgana-slot midt i Kanalen
Premiere-aktuelle Victoria & Abdul kaster lys over dronningens senere år, og mange af scenerne er filmet på og omkring slottet, hvor det meste står som på Victorias dødsdag. Vi var på besøg. 
Se flere
Biler
Larmer dækkene på din bil? Her er guiden til en op til 30 pct. mere lydsvag bil
En række rustbehandlingscentre er nu klar med behandling, der sænker lydniveauet i bilen. Det kan give resultater, men afhængigt af bil, underlag og øret, der hører. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her