*

Dette er et debatindlæg: Læsere, organisationer og politikere skriver debatindlæg, som Jyllands-Posten publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Debatindlæg

De gratis glæder er ved at forsvinde

Ørstedsparken i København er min yndlingspark, men der er mange andre dejlige parker i København – og grønne områder, f.eks. Amager Fælled.

Ørstedsparken i København er min yndlingspark, men der er mange andre dejlige parker i København – og grønne områder, f.eks. Amager Fælled. Snart skal vi vel til at betale for at betræde græsset der, ligesom det er tilfældet med museerne.

Tidligere slog jeg ofte et smut ind omkring Statens Museum for Kunst og Nationalmuseet – og fik på et øjeblik, gratis, forøget min livskvalitet. Nu kommer jeg der ikke mere.

Forleden besøgte jeg for tredje gang det fondsejede kultursted Davids Samling ved Rosenborg Slotshave. Her kan jeg finde islamisk kunst, guldalderkunst mv. Og det er gratis! Sikke en oplevelse – ikke mindst pga. en dygtig og rar kustode, som uden for programmet kunne fortælle mange spændende ting.

Hvor er det trist, at alt skal gå op i penge – i stedet for at vi skatteborgere får tilbudt nogle dejlige, gratis glæder.

Vil du have meninger direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste indlæg fra Jyllands-Postens debatsektion én gang i døgnet - klik her, sæt flueben og indtast din mailadresse. Følg også JP Debat på Twitter

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Debat: Østrig-Ungarn er måske ikke fortid
Daniel Fabricius, dansk-ungarer, studerende ved Wirtschaftsuniversität Wien, tidl. næstformand i KU i København
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce

Blog: Stem Enhedslisten ind – og skattely ud

Rune Lund
Alle steder i kommuner og regioner, hvor vi kan forhindre skattespekulanterne i at få snablen ned i fælleskassen, er en sejr.

Blog: Detektor er venstreorienteret propaganda

Rune Toftegaard Selsing
På en god dag er DRs Detektor bare mildt ubegavet og venstreorienteret. På en dårlig er det sammenligneligt med propganda fra den gamle østblok.

Blog: Fem borgerlige pejlemærker for fremtiden København

Jens-Kristian Lütken
Efter 100 år med Socialdemokratiet ved magten i København er der brug for forandring og nytænkning

Debat: Mere fælles udenrigspolitik gennem EU

Alexander Lemche, jurastuderende ved Københavns Universitet, København K
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her