*

Dette er et debatindlæg: Læsere, organisationer og politikere skriver debatindlæg, som Jyllands-Posten publicerer. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Debatindlæg

Godgørenhed er altså et arbejde

Ulrik Jensen skriver 3/7, at de ansatte i de godgørende organisationer ikke ”arbejder”, for arbejde skaber et produkt, som kan sælges med fortjeneste.

Men han overser, at godgørende organisationer er virksomheder, der udfører gode gerninger på vegne af deres donorer. Nøjagtig ligesom andre firmaer, der hyres til at udføre en opgave for en opdragsgiver.

Godgørende organisationer skal bare ikke have overskud, og så bruger de frivillig arbejdskraft for at spare udgifter. Men frivillige kan ikke overkomme at lede store organisationer, der forvalter millionindtægter og gennemfører store nødhjælpsarbejder eller driver hospitaler og børnehjem. De har brug for professionelle ledere, der arbejder på fuldtid. Det er derfor nødvendigt at betale lønninger, der matcher lønnen i andre store virksomheder.

Vil du have meninger direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste indlæg fra Jyllands-Postens debatsektion én gang i døgnet - klik her, sæt flueben og indtast din mailadresse. Følg også JP Debat på Twitter

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Velkommen til debatten
  • Når du kommenterer, accepterer du Jyllands-Postens debatregler
  • Har du spørgsmål? Find svaret her
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce

Blog: Der er så meget, mænd ikke forstår

Signe Munk
"Tillykke til jer. Eller hvad siger man? Det er jo bare fordi, I er også kvinder, og det er jo kvindelandsholdet", sagde han. Og jeg tænkte fandeme nej. Tillykke til OS og Danmark.
Annonce
Annonce
Bolig
Risiko for pest, mund- og klovesyge og salmonella: Det er forbudt at fodre høns med køkkenaffald
Pga. risiko for smitsomme husdyrsygdomme er det ikke lovligt at fodre høns, svin eller andre produktionsdyr med rester fra køkkenet og husholdningen. Læs, hvad du må og ikke må fodre dine høns med. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her