*

Dette er et debatindlæg: Læsere, organisationer og politikere skriver debatindlæg, som Jyllands-Posten publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Debatindlæg

En prins som reklamesøjle er ikke værdigt

I JP 9/6 bredte en artikel om Hans Kongelige Højhed prins Joachims bilinteresse sig over tre fulde avissider.

I JP 9/6 bredte en artikel om Hans Kongelige Højhed prins Joachims bilinteresse sig over tre fulde avissider. På hele tre fremtrædende fotos var han iført sin løbsdragt. Den var oversået med reklamer med et stort logo for Shell placeret centralt på brystet.

Det har da næppe været gratis for de mange firmaer at få deres logo udstillet på så fremtrædende en plads, og smart er det da at udnytte sin kongelige status for på den måde at få sig en ekstra indkomst. En indkomst, der kan lægges oven i en grundløn på 3.500.000 kr. betalt af det danske folk. Men er det en værdig måde at repræsentere det danske kongehus på? Min overbevisning er, at det synes vi danskere ikke.

Hovedparten af os er glade for og stolte af vor regent og vort kongehus og synes, at de gør et godt arbejde for Danmark hjemme som ude i verden. De gør det med naturlighed og værdighed. En prins af Danmark, der optræder som levende reklamesøjle, bidrager ikke til dette gode indtryk. Tværtom.

Vil du have meninger direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste indlæg fra Jyllands-Postens debatsektion én gang i døgnet - klik her, sæt flueben og indtast din mailadresse. Følg også JP Debat på Twitter

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Velkommen til debatten
  • Når du kommenterer, accepterer du Jyllands-Postens debatregler
  • Har du spørgsmål? Find svaret her
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce

Blog: Min kritik af Nye Borgerlige sættes på pause

Morten Uhrskov Jensen
Jeg giver Nye Borgerlige en chance til at vise, hvad de kan.

Blog: Tag nu styringen af moskeerne og sæt en stopper for det ny byggeri. Ved vi hvilken fundamentalisme disse moskeer er bygget på?

Harun Demirtas
Når du åbner dørene op for nye moskeer og imamer, selv om du ikke en gang har styr på dem, der er i Danmark i forvejen, som opfordrer til drab på jøder tre gader væk fra synagogen, låser du mange jøder indendørs med beskyttelse fra politi og militær.

Blog: Sæt selskabsskatten ned

Jens Kindberg
Vi konkurrer i forvejen med andre lande. Lad os konkurrere noget mere internt.

Kommentar: Det gik ikke, som Luther ville

HENRIK JENSEN
Reformationen førte til et moderne Europa, og Luther ville hverken have forventet resultatet eller hilst det velkomment.
Annonce
Annonce
Biler
Larmer dækkene på din bil? Her er guiden til en op til 30 pct. mere lydsvag bil
En række rustbehandlingscentre er nu klar med behandling, der sænker lydniveauet i bilen. Det kan give resultater, men afhængigt af bil, underlag og øret, der hører. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her