*

Dette er et debatindlæg: Læsere, organisationer og politikere skriver debatindlæg, som Jyllands-Posten publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Debatindlæg

EU og den forbudte roamingafgift

EU

EU’s sidste forsøg på at gøre unionen populær er ved at ende som et selvmål.

Man vil meget gerne have, at EU skal fremstå som ét land uden grænser af nogen slags, fælles alting, og derfor har man forbudt opkrævning af roamingafgift. Det skal bare koste det samme at bruge mobilen over hele EU.

Det forsvinder udgifterne bare ikke af. Det bliver til, at de, der ikke rejser ud af landet, skal betale for dem, der gør. Det kan man ikke fra de meget EU-glades side tro på, gør unionen populær, i hvert fald ikke hos dem, der ikke rejser ud.

Jeg har ikke været ude af landet, siden jeg var otte dage på skiferie i Norge i 2008. Hvorfor skal jeg betale 240 kr. om året for, at andre rejser udenlands mere eller mindre hele tiden?

Jeg har fået et ”DK-only”-abonnement, som kun virker i Danmark. Hvis jeg ville rejse ud af unionen på ferie, f.eks. til England, der jo netop har meldt sig ud, kan jeg købe et simkort til mobilen i England for mindre end de 240 kr., jeg sparer pr. år.

Vil du have meninger direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste indlæg fra Jyllands-Postens debatsektion én gang i døgnet - klik her, sæt flueben og indtast din mailadresse. Følg også JP Debat på Twitter

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Når du kommenterer, accepterer du Jyllands-Postens debatregler
  • Har du spørgsmål? Find svaret her
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce

Blog: Når undtagelsestilstand bliver nødvendig

Olav Skaaning Andersen
Vi lever i en tid, hvor vores demokrati er truet. Derfor må vi finde os i, at undtagelsestilstande bruges til at beskytte vore samfund.

Blog: David Trads er ikke en farlig mand

Lars Boje Mathiesen
Nogle gange gør folk sig selv ligegyldige. Det er sket for David Trads. Han ved det bare ikke selv endnu.

Blog: Europa på vej mod ny Reformation

Mikael Jalving
Hvert folk er nødt til at finde en vej ud af det teologisk-politiske morads, det har skabt for sig selv ved at guddommeliggøre menneskerettighederne.
Annonce
Annonce
Bolig
»En skønne dag skal vi alle i gang med den sidste oprydning«
Den svenske designer Margareta Magnusson er aktuel med sin bog “Fru Magnusson rydder op!”, hvor hun giver tip til, hvordan man får styr på sine ting og sager. Enten én gang for alle eller løbende. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her