*

Dette er et debatindlæg: Læsere, organisationer og politikere skriver debatindlæg, som Jyllands-Posten publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Debatindlæg

Hvor er den opvarmning?

Connie Hedegaard (K) roser regeringen i JP 29/12 for dens store klimaindsats og klandrer Svend Auken (S) for at kritisere regeringen for ikke at gøre nok for klimaet.

Men hvorfor påviser disse politikere ikke med tal og fakta deres påståede klimaforandring?

De påstår, at der er konsensus om menneskeskabt klimaforandring. Det er der ikke. Al Gores og IPCC's påstande benægtes af 54 pct. af egentlige klimatologer - og USA's senat har netop udsendt en rapport, hvori 650 videnskabsmænd tager afstand fra IPCC: Den globale temperatur har været uændret i nu 10 år, er faldet i det seneste år, og er kun steget 0,7 grad siden 1860, da vi forlod en også naturbetinget "lille istid" - de varmeste år i 1930'erne.

Hvorfor fortæller de ikke, at det i Middelalderen (ingen industri) var 2,5 grad varmere end nu?

16/11 meldte den engelske avis "The Telegraph", at IPCC's "videnskabelige" rådgiver igen er blevet grebet i at lave forfalskede måleværdier.

CO -2 -stigning og temperaturstigning følges slet ikke ad. For 450 mio. år siden var der 10 gange mere CO -2 i luften end nu - og samtidig istid. Hvorfor fortæller disse politikere ikke, at ETS-udledningshandelen er en klimamæssigt helt unødvendig ekstrabeskatning i en krisetid? De skylder os en begrundelse.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Debat: Østrig-Ungarn er måske ikke fortid
Daniel Fabricius, dansk-ungarer, studerende ved Wirtschaftsuniversität Wien, tidl. næstformand i KU i København
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce

Blog: Tillykke til Danmark med nederlaget

Anders Vistisen
Danske skatteydere kan glæde sig over, at det europæiske lægemiddelagentur ikke endte i Danmark.

Blog: Stem Enhedslisten ind – og skattely ud

Rune Lund
Alle steder i kommuner og regioner, hvor vi kan forhindre skattespekulanterne i at få snablen ned i fælleskassen, er en sejr.

Blog: Detektor er venstreorienteret propaganda

Rune Toftegaard Selsing
På en god dag er DR's Detektor bare mildt ubegavet og venstreorienteret. På en dårlig er det sammenligneligt med propganda fra den gamle østblok.

Fhv. medlem af Europa-Parlamentet (V): Hvor længe holder Theresa May?

Karin Riis-Jørgensen, København K
Den britiske premierminister er meget svækket – af valgnederlaget, sexskandalerne og senest den kontroversielle udnævnelse af hendes mand til forsvarsminister.
Annonce
Annonce
Ældre Sagen har kæmpet under valgkampen: »Jeg håber, at der blev tænkt på de ældre i stemmeboksen«
Niels Mark fra Ældre Sagens lokalafdeling i Hadsten, der repræsenterer 6.500 ældre fra Favrskov Kommune, har gennem valgkampen kæmpet for de ældre, men kampen fortsætter også efter valgresultatet har tikket ind. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her