*

Dette er et debatindlæg: Læsere, organisationer og politikere skriver debatindlæg, som Jyllands-Posten publicerer. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Debatindlæg

Hvor er den opvarmning?

Connie Hedegaard (K) roser regeringen i JP 29/12 for dens store klimaindsats og klandrer Svend Auken (S) for at kritisere regeringen for ikke at gøre nok for klimaet.

Men hvorfor påviser disse politikere ikke med tal og fakta deres påståede klimaforandring?

De påstår, at der er konsensus om menneskeskabt klimaforandring. Det er der ikke. Al Gores og IPCC's påstande benægtes af 54 pct. af egentlige klimatologer - og USA's senat har netop udsendt en rapport, hvori 650 videnskabsmænd tager afstand fra IPCC: Den globale temperatur har været uændret i nu 10 år, er faldet i det seneste år, og er kun steget 0,7 grad siden 1860, da vi forlod en også naturbetinget "lille istid" - de varmeste år i 1930'erne.

Hvorfor fortæller de ikke, at det i Middelalderen (ingen industri) var 2,5 grad varmere end nu?

16/11 meldte den engelske avis "The Telegraph", at IPCC's "videnskabelige" rådgiver igen er blevet grebet i at lave forfalskede måleværdier.

CO -2 -stigning og temperaturstigning følges slet ikke ad. For 450 mio. år siden var der 10 gange mere CO -2 i luften end nu - og samtidig istid. Hvorfor fortæller disse politikere ikke, at ETS-udledningshandelen er en klimamæssigt helt unødvendig ekstrabeskatning i en krisetid? De skylder os en begrundelse.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Debat: Kulturministeren løber fra aftale
Martin Reinhardt, musiker i Copenhagen Phil Hillerød
Fremtiden for dansk kulturliv ser sort ud, når ministre ikke vil anerkende ansvar og aftale, end ikke vil anerkende, at de findes.
Debat: Ikke alle fortjener hjælp
Markus Holse, rejsende, Prag, Tjekkiet
Jeg reddede en fugl i dag. Faktisk døde den, da vi kom ind ad døren, og jeg indrømmer, at jeg græd.
Debat: Besynderlig nyhedslogik
Poul Erik Olsen, Kolding
Da Geert Wilders og hans frihedsparti ved det nylige valg i Holland gik 30 pct. frem, kunne TV 2 fortælle os, at Geert Wilders tabte valget.
Velkommen til debatten
  • Når du kommenterer, accepterer du Jyllands-Postens debatregler
  • Har du spørgsmål? Find svaret her
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce

Blog: Flere burde ønske danske muslimer glædelig Eid

Siddik Lausten
Selvfølgelig skal statsministeren ønske ”glædelig Eid”. Og måske var der langt flere danskere, der skulle gøre det samme.

Blog: Færre migranter til Europa og flere kondomer til Afrika

Mikael Jalving
Menneskesyn er forklædt religiøsitet, det er åndelighed i metermål: Enten har du det rigtige menneskesyn eller også er du et dumt svin.

Optimisme: Europa genfinder styrken

| Anne Applebaum er kommentator ved The Washington Post. | © The Washington Post
Lige pludselig ser det gamle Europa mere stabilt, mere lovende og ikke mindst mere harmonisk ud.

Kommentar: Dannelse? Begynd med højskolesangbogen og danmarkskortet

Henrik Jensen
Ifølge en artikel i Jyllands-Posten den 20. juni er skolen på vej væk fra Pisa-målingerne til fordel for »en besindelse på de højere formål eller meningen med at bedrive skole og uddannelse«.
Annonce
Annonce
Få flest kanaler for 300 kroner om måneden
Du kan få seks ud af de otte mest sete kanaler i en tv-pakke til under 300 kroner om måneden. Men overvej dit behov meget grundigt, siger Forbrugerrådet Tænk. 
Se flere
TV: IC4 Skrot
I Randers er man lige nu i gang med at skrotte fem ubrugelige IC4-togsæt. I første omgang har DSB skrællet togene for alt, hvad man kan bruge. Herefter er skrotfolkene gået i gang med klippesakse af den store slags. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her