*

Dette er et debatindlæg: Læsere, organisationer og politikere skriver debatindlæg, som Jyllands-Posten publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Debatindlæg

Det ser ud til, at Postnord har brevmonopol

Postnords kommunikationschef, Morten O. Nielsen, kommer i JP 12/11, som svar på et debatindlæg, med den påstand, at selskabet ikke har monopol.

Postnords kommunikationschef, Morten O. Nielsen, kommer i JP 12/11, som svar på et debatindlæg, med den påstand, at selskabet ikke har monopol.

Når hr. Nielsen er så skråsikker, vil han så ikke være så venlig at oplyse læserne om, hvor f.eks. de påståede konkurrenters postkasser befinder sig, hvor tit de tømmes, hvilken farve de har, og hvor man eventuelt kan købe konkurrentens frimærker, hvem der bringer brevene ud, og om postbudene bruger fortovene som motorvej osv.

I det tilfælde tror jeg, at mange kan vente en måneds tid med at ”sende juleposten i god tid” og benytte en anden distributør.

Desuden skriver hr. Nielsen også, at der ikke følger penge med befordringspligten. Mig bekendt har Folketinget bevilget og afsendt et ikke ubetydeligt milliardbeløb for at dække virksomhedens store underskud.

Er beløbet ikke dukket op endnu, kunne årsagen måske være, at pengene fejlagtigt er sendt med Postnord.

Vil du have meninger direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste indlæg fra Jyllands-Postens debatsektion én gang i døgnet - klik her, sæt flueben og indtast din mailadresse. Følg også JP Debat på Twitter

Kurt Sørensen, Silkeborg
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce

Blog: Danske brune feminister skal have mere mod

Naser Khader
For mig at se, er lakmusprøven om man er en ægte brun feminist, at man tør udfordre de kvindeundertrykkende passager i Koranen.

Blog: En milepæl for regeringens uforståelige klimalogik

Christel Schaldemose
Udfasning af kulkraft inden 2030 er i bund og grund et godt mål. Men det er ikke regeringens eget.

Amerikansk kommentator: Trumps Asien-rejse lignede en pilgrimsfærd

David Ignatius, kommentator, The Washington Post
Den amerikanske præsident bad mest andre politiske ledere om hjælp og berømmede deres gode egenskaber.
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her