*

Dette er et debatindlæg: Læsere, organisationer og politikere skriver debatindlæg, som Jyllands-Posten publicerer. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her

Debatindlæg

Mine ører var ved at falde af

En gang imellem kan jeg få fornemmelsen af, at nej, nu falder mine ører af.

En gang imellem kan jeg få fornemmelsen af, at nej, nu falder mine ører af. Senest da jeg hørte økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbølls reaktion på den verserende historie om, at rige kommuner med overtalelse og tilskud eksporterer kontanthjælpsmodtagere til Lolland. Det, ministeren sagde, uden at jeg kan huske de helt eksakte ord, var en opfordring til Lolland om at gå ind i konkurrencen med andre kommuner om, hvordan man gør livet for en kontanthjælpsmodtager mest uudholdeligt.

Jamen, det sagde han. Rundet af De Radikale og nu i Liberal Alliance og tydeligvis med fornemmelsen af, at nu kan han give sin foragt for fattigrøvene frit løb. Ak, måtte vælgerne ved næste valg hjælpe med til, at økonomi- og indenrigsminister Simon Emil Ammitzbøll – med et Olsen Banden-citat – går væk, helt væk.

Vil du have meninger direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste indlæg fra Jyllands-Postens debatsektion én gang i døgnet - klik her, sæt flueben og indtast din mailadresse. Følg også JP Debat på Twitter

Morten Elbæk- Jørgensen, Bryrup
Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Debat: Østrig-Ungarn er måske ikke fortid
Daniel Fabricius, dansk-ungarer, studerende ved Wirtschaftsuniversität Wien, tidl. næstformand i KU i København
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce

Blog: Tillykke til Danmark med nederlaget

Anders Vistisen
Danske skatteydere kan glæde sig over, at det europæiske lægemiddelagentur ikke endte i Danmark.

Blog: Stem Enhedslisten ind – og skattely ud

Rune Lund
Alle steder i kommuner og regioner, hvor vi kan forhindre skattespekulanterne i at få snablen ned i fælleskassen, er en sejr.

Blog: Detektor er venstreorienteret propaganda

Rune Toftegaard Selsing
På en god dag er DR's Detektor bare mildt ubegavet og venstreorienteret. På en dårlig er det sammenligneligt med propganda fra den gamle østblok.

Debat: Mere fælles udenrigspolitik gennem EU

Alexander Lemche, jurastuderende ved Københavns Universitet, København K
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her