*

12.01

Blog: Hest eller ej; public service er herligt

Victor Boysen
DR’s hestefragt må ikke skygge for, at den danske public service-ordning er fantastisk. Vi ville være et fattigere samfund uden.
04.01

Blog: Grænsekontrol er spild af penge

Victor Boysen
Tillykke. I dag har vi spildt danske skattekroner på en ligegyldig grænsekontrol i præcist 1 år. Mon ikke det er på tide at rive den ned?
23.12

Blog: Kære Julemand. Kan vi ikke privatisere DSB?

Victor Boysen
DSB’s sygdomstegn udstilles hvert år på Store Rejsedag d. 23. december: Togene er overfyldte, dyre og forsinkede. Jeg ønsker mig en privatisering i julegave.
16.12

Blog: Uddannelsesloftet er verdens dårligste idé

Victor Boysen
Tyg lige på ordet… Et loft over uddannelse? Hvorfor? Uddannelse skal værdsættes – ikke begrænses. Vi kan ikke blive dygtige nok!
01.12

Blog: Hallo – vi har jo brug for udlændinge

Victor Boysen
Danmark mangler uddannet arbejdskraft for fulde gardiner. Derfor har vi brug for investeringer i uddannelse – og flere udlændinge.
25.11

Blog: Black Friday skal stoppe sig selv

Victor Boysen
Vestens forbrugermani har fået en helligdag: Black Friday. Håbløst i en tid, hvor verden har brug for genbrug – og ikke overforbrug.
18.11

Blog: Palæstina skal være frit

Victor Boysen
Lad os ende årtiers undertrykkelse og give palæstinenserne den stat, de fortjener. Tænk hvis det var dig, der over natten fik frataget dit land og rettigheder.
11.10

Blog: Danmark kunne blive grøn supermagt

Victor Boysen
Hvis Venstre droppede varm luft og gyllepolitik, kunne Danmark blive en grøn supermagt til gavn for økonomi, natur og fremtidens generation. Hvad venter vi på?
23.09

Blog: Frihed til alle – undtagen muslimerne?

Victor Boysen
Nye Borgerlige vil øge danskernes frihed, men ønsker samtidig et totalforbud mod tørklæder i det offentlige rum. Hvad blev der af friheden til danske muslimer?
05.09

Blog: 5 gode grunde til at legalisere hash

Victor Boysen
5 partier vil nu legalisere hash. Halleluja. Her er 5 gode grunde til at droppe hash-forbuddet, der burde overbevise de sidste skeptikere.
30.08

Blog: Venligboerne er danske folkehelte

Victor Boysen
Venligboerne gør, hvad politikerne burde; møder udlændinge med forståelse og venlighed. Tak for det. I er danske folkehelte.
21.08

Blog: Venstres kulturpolitik vinder ingen OL-medalje

Victor Boysen
OL i Rio har været en dansk medaljefest uden lige – men Venstres kulturbesparelser kan betyde fremtidig medaljetørke. For dygtige atleter er ikke gratis.
14.08

Blog: Jeg vil selv bestemme, hvornår jeg skal dø

Victor Boysen
Hvis jeg bliver dødeligt syg, vil hellere tage en værdig afsked med livet end at vente på, at naturen gør det af med mig i ét langt smertebad. Lad os tillade aktiv dødshjælp.
16.07

Blog: Islam er en fredelig religion

Victor Boysen
Muslimer afskyr terror lige så meget som alle andre. Lad os danne fælles front i kampen mod gale mænds værk i stedet for at mistænkeliggøre en hel religion.
20.06

Blog: EU er Danmarks bedste ven

Victor Boysen
500.000 arbejdspladser, billige mobilpriser og fri bevægelighed i Europa er blandt de mange gevinster, det danske EU-medlemskab giver. Tak for det. EU er Danmarks bedste ven.
08.06

Blog: Dansk Folkeparti har taget ’danskheden’ som gidsel

Victor Boysen
Det er en værdimæssig ulykke, at Dansk Folkeparti har fået lov at tage patent på, hvad det vil sige at være dansk. For danskhed er mere end frikadeller, kongerækken og Fregatten Jylland.
26.05

Blog: Jeg er mere liberal end Lars Løkke

Victor Boysen
Venstre vil have mere skat og mindre ytringsfrihed. Har de smidt deres politiske kompas til storskrald? Jeg er efterhånden mere liberal end Løkke selv.
16.05

Blog: Levakovic er Danmarks ansvar

Victor Boysen
Selvfølgelig skal Levakovic ikke udvises af Danmark. Han har boet her i næsten hele sit liv, og hans børn er danske statsborgere. Levakovic er Danmarks ansvar.
05.05

Blog: Afskaf de kristne helligdage

Victor Boysen
Det er tåbeligt, at én religion bestemmer, hvornår vi skal holde ferie.
Se flere nyheder
Profil
Victor Boysen (f.1993) er landsformand for Radikal Ungdom. Han lægger arm med royalister, nationalister og klimafornægtere. Han er ikke bange for at smide holdninger ind i debatten, som giver ham ørene i maskinen. Selv lover Victor at være ærlig, visionær og sparke efter bolden i stedet for manden.
Seneste blogs
Af Rune Toftegaard Selsing
17.01.17, 22:06
Ole Fogh Kirkeby lover folk bedre liv med sin filosofiske coaching. Læs mere
Af Mikael Jalving
17.01.17, 17:22
Indførelsen af borgerløn – uanset om det sker af liberale grunde eller ej – vil i realiteten være et af de sidste skridt mod de facto forsørgelse og ansvarsfratagelse af danskerne. Læs mere
Af Anders Vistisen
17.01.17, 15:57
Danskerne skylder hverken Tyskland, Frankrig, Belgien eller Italien noget som helst. Men vi skylder Storbritannien en hel del. Læs mere
Af Siddik Lausten
17.01.17, 12:46
Højredrejningen hos ungdommen i Danmark presser den universelle velfærdsmodel. Men velfærd er ikke en selvfølge, og derfor burde de unge - og danskerne generelt - sætte langt større pris på det danske velfærdssamfund. Læs mere
Af Anders Vistisen
16.01.17, 15:17
Med sin støtte til belgieren Guy Verhofstadt har Venstre cementeret sin position som en af Folketingets mest jubelglade EU-fanatikere Læs mere
Af Josephine Fock
16.01.17, 15:07
Hvis vi skal bevare vores frie, lige og sikre samfund, må vi bremse den ekstreme ulighed, der kommer til udtryk ved, at otte mennesker ejer lige så meget som halvdelen af jordens befolkning. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
16.01.17, 12:53
Advarsel: Alt hvad der står i det følgende, er svindel og humbug. Hvem vil ikke gerne have sin artikel på en EU-liste? Læs mere
Af Jens Kindberg
13.01.17, 12:49
Fjenden er rød og kommer fra øst. Sådan lød det i mange årtier. Men dette er stadigvæk sandheden, når man ser på Putins færd og færden. Læs mere
Af Jens-Kristian Lütken
13.01.17, 11:36
Det er tragikomisk, at en stor del af højrefløjens meningsdannere ser Putin som et forbillede og et alternativ til de institutioner, vi har opbygget i EU. Læs mere
Af Annika Smith
13.01.17, 11:23
Statsministeren lover at gøre alle til ”fremtidens vindere”- og sender samtidig i hundredvis af unge ud i ny hjemløshed. Læs mere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her