*

Murat Tamer

Blog: Den tyrkiske regering udrenser systematisk sine modstandere

Over 100.000 er indtil videre afskediget eller suspenderet og over 37.000 er arresteret. Deriblandt journalister, akademikere, lærere og andre i civile funktioner. Den tyrkiske regering jagter systematisk alle, som de gerne vil af med, fordi de er i vejen for deres eget kup.

Blog: Se aldrig igennem fingrene med fjendske kvindesyn

Jeg føler mig også enormt frustreret, rasende og magtesløs igen, når jeg læser om den 23-årige kvinde, som er tævet ihjel af sin kæreste. Tævet ihjel.

Blog: Den seksuelle lavalder i Tyrkiet

Emnet er fordrejet og forsvaret ukritisk. Derfor besluttede jeg mig for at skrive en fyldestgørende redegørelse, hvor jeg forklarer, hvorfor den tyrkiske forfatningsdomstol bør kritiseres.

Blog: Militærkuppet tjener Erdogan, men han står næppe selv bag

Det er langt fra første gang, at Tyrkiet bliver ramt af et militærkup. Det nye denne gang var, at kuppet var skandaløst amatøragtigt og ringe planlagt.

Blog: Mandens utroskab og voldtægt er ikke kvindens skyld

Del 2 af TV 2's "Moskeerne bag sløret" kigger på det problematiske kvindesyn i nogle muslimske miljøer i Aarhus.

Blog: Vantro og troløse i demokratiet

Vi skal kende til modkræfterne, der præsenteres i TV 2's nye programserie "Moskeerne bag sløret", så vi kan reagere og handle på det.

Blog: Selvfølgelig smider man ikke tøjet i tjenesten

Det kan være svært for flere at forstå, hvorfor sagen om de belgiske jægersoldater og politifolk, der dyrkede gruppesex under højeste alarmberedskab, er ved at blive undersøgt af politiet i Belgien.

Blog: Hovedbanegården samler drømme, håb og længsler

Københavns Hovedbanegård giver på flere måder et unikt indblik i menneskets mange skæbner. Mennesker påbegynder nye kapitler i deres liv og mødes her drømmende i længsel, gensyn og håbløshed.

Blog: Vi vinder ikke Belals tillid ved at skubbe ham længere væk

Det er et overgreb på vores hidtidigt ukuelige princip om retten til at ytre sig, når vi sanktionerer en borger på baggrund af hans ytringer og holdninger.

Blog: Vi kan alle være ligeglade med Levakovic

... men vi kan ikke være ligeglade med hans børn.

Blog: Det skamfulde drab på Ghazala

Ti år er gået, siden Ghazala Khan blev brutalt myrdet og hendes ægtefælle Emal Khan blev forsøgt myrdet foran Slagelse Station.

Blog: Ulandsbistand forhindrer ikke dansk velfærd

Foruden helt elementære fejl i grammatikken, der mest ligner dovenskab, ser det ud til, at personen bag budskabet også har været for doven til at sætte sig ind i, hvad udviklingsbistand er for en størrelse og hvilken betydning en eventuel nedsættelse af udviklingsbistand har for dansk velfærd.

Blog: Kun fred kan nødvendiggøre krig

Formålet med krig skal være fred. Intet andet. Fred. Fred for dig, fred for mig, fred for alle. Fred er det eneste, der kan nødvendiggøre krig.

Blog: Kirken er glædens, trøstens og tålmodighedens hus

De seneste brandattentater mod religiøse bygninger og værdier er i strid med enhver form for medmenneskeligt og anstændigt værdisæt. Det gælder også for Nathanaels Kirke.

Blog: Støjberg frarøver udlændinges mulighed for at stemme

Vi bliver forarget, når vi hører, at udlændinge ikke stemmer, men vi fjerner samtidig meget gerne selv deres mulighed for at stemme også.

Blog: Ingen kvalitet i undersøgelsen af elevernes støtte til ytringsfrihed

Historien om de danske folkeskoleelever, der ikke mener, at muslimer og andre skal have ytringsfrihed i samme grad, er en ligegyldig og fordrejet historie, der skaber misforståelse og splid, igen.

Blog: Diskriminationen i det danske sprog

Plaster-debatten i Sverige har åbnet op for debatten om det diskriminerende sprog. Denne diskrimination – især i forhold til køn – findes også i det danske sprog.

Blog: Er vi ikke allerede skræmte nok?

Falske anmeldelser som de to seneste i Norge og Danmark har også en høj pris både for samfundet og den enkelte borger.
Se flere nyheder
Profil
Murat Tamer er født i Aarhus af tyrkisk-muslimske forældre, der kom som gæstearbejdere i 70'erne. Han er bosat i København. Til dagligt studerer han jura og involverer sig i frivilligt og socialt arbejde for blandt andet Ungdommens Røde Kors og tidligere Aarhus Kommune.
Seneste blogs
Af Jens-Kristian Lütken
27.02.17, 09:07
Et markant flertal af befolkning er glade for medlemsskabet af EU, men det er et lille højtråbende mindretal der stjæler billedet Læs mere
Af Samira Nawa Amini
27.02.17, 08:51
Det er dybt problematisk, at medierne går uden om kilder med etnisk minoritetsbaggrund når de skal tale med ’den almindelige dansker’. Uanset om denne frasortering er bevidst eller ubevidst, så vidner den om, at de brune kilder med de brune navne tilsyneladende bliver set som forstyrrende elementer i mediebilledet. Læs mere
Af Rune Toftegaard Selsing
26.02.17, 22:10
Det er fuldkommen ligegyldigt, at drengebørn bliver omskåret. Det vigtige er det, vi har i hovedet. Ikke det, vi har mellem benene. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
24.02.17, 21:11
Det kan være fornuftigt at gøre status. Hvad vil de to indvandringskritiske partier, der med sikkerhed står på stemmesedlen næste gang? Læs mere
Af Olav Skaaning Andersen
24.02.17, 15:07
Det forpligter at være kongelig, og flugten fra grænselandet er respektløst og skader kongehusets renommé. Læs mere
Af Katrine Winkel Holm
24.02.17, 13:03
Man ser igennem fingre med afbrænding af Bibler, men Koranafbrænding er man angst for, fordi man dybest set godt ved, at islam er anderledes ufredelig end kristendommen. Læs mere
Af Morten Løkkegaard
24.02.17, 11:50
Går den, så går den... Det synes at være Dansk Folkepartis parole i forsøget på at forvirre, fordreje og forarge EU-debatten. I virkeligheden står Vistisen i spidsen for et grimt dobbeltspil i DF´s EU-politik. Læs mere
Af Mikael Jalving
24.02.17, 10:22
Venstrefløjens begejstring for ytringsfriheden var kortvarig. Nu gælder det om at gribe magten og være venner med alle, bortset fra dem, der kæmper for friheden. Læs mere
Af Anders Vistisen
24.02.17, 09:57
Er der nogen grund til at juble over, at tyskerne i dag mangler viljen til at forsvare sig imod en invasion, som nedbryder deres stat og deres samfund? Læs mere
Af Camilla Schwalbe
23.02.17, 16:00
"Vi har alle en forpligtelse til at tage ansvar for vores ord og gerninger. Det ansvar har ingen farve eller religion, det gælder alle mennesker." Læs mere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her