*

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Udlændingekatastrofe

Sådan lyder overskriften i BT i dag. Ja, vi ved det godt.

Langsomt, langsomt siver virkeligheden ind hos de eliter, der har svigtet Danmark og danskerne så groft gennem mere end tre årtier, i særlig grad siden vedtagelsen af den liberale udlændingelov af 1983

Dagbladet BT vier forsiden og en stribe sider inde i avisen til at slå fast, hvad nogle stykker af os har vidst i årevis, nemlig at den første udlændingepolitik er den største ulykke i danmarkshistorien med ødelæggende konsekvenser for det danske folk. Hjemløsheden venter os, hvis ikke vi standser dette vanvid, og hvis ikke vi gør mere end det.

BT imponerer i øvrigt ikke noget videre, hvad angår tilvejebringelse af data (artiklerne er bag betalingsmur). Der henvises kun direkte til tal for efterkommere – altså 2. generation – ikke til efterkommernes børn, 3. generation.

Det er ellers kun en måneds tid siden, at JP i adskillige forsideartikler kunne fortælle, at også 3. generation klarer sig forfærdeligt i skolen. Det kunne JP gøre med baggrund i en særkørsel, som jeg i al ydmyghed havde bestilt hos Danmarks Statistik. Det kan undre, at BT ikke henviser til disse tal, som jo nu er offentligt tilgængelige, men det er selvfølgelig positivt, at BT skriver om emnet.

BT har til gengæld fået lavet sin egen undersøgelse hos Gallup. Her er et repræsentativt udsnit af befolkningen blevet spurgt, hvilket problem der er det største her og nu. 26 procent af alle siger indvandring, og 15 procent siger islam, altså 41 procent i alt. Meget tankevækkende svarer noget færre, kun 22 procent, indvandring som det største problem, når de selv har karakteriseret sig som ”ikke-elite”. 14 procent af ikke-eliten finder, at islam er det største problem.

Det er første gang, jeg i en undersøgelse har set, at eliten talt med trækker i retning af større bekymring, hvad angår indvandring og islam. Det antyder, at det er ved at være gået op for de velstillede, at der ligger en tidsindstillet bombe under velstand, velfærd og stabilitet i Danmark og Europa, så længe der ikke ændres kurs. For nylig kunne Weekendavisen fortælle, at 31 procent af de europæiske eliter ønsker muslimsk indvandring standset helt og aldeles. Ikke noget flertal, men et opmuntrende stort mindretal.

Og så er vi nået til det, som eliterne fortsat kvier sig ved at tale om: Nemlig at udviklingen er så vidt fremskreden, at kun omfattende hjemsendelser kan sikre et Danmark og et Europa, som vi kan kende og give videre til de kommende generationer. Inger Støjberg hælder blot vand ud af ørerne ved at udtale, at

”Det overrasker mig på ingen måde [at tallene er så høje]. Jeg anser det for vores største opgave, for vi kan se, at der er for få flygtninge med ikke-vestlig baggrund, der har taget Danmark til sig.”

Sådanne og lignende udtalelser er mundsvejr, man ikke kan tage alvorligt. Problemet kan ikke løses. Hvis det kunne, var det sket for længst. Vi skal væk fra den fejlagtige tankegang, at alt kan fikses ved den rette dosis social ingeniørkunst. Der findes masser af grupper rundt om i den vide verden, der klarer sig dårligere end andre grupper og altid har gjort det. Jeg nævner i flæng sorte amerikanere, romaer i Europa, malajer i Malaysia (sammenlignet med kinesere sammesteds) og indianere i Latinamerika. Alle disse samfund er præget af uløselige spændinger, fordi visse grupper systematisk klarer sig dårligere end andre.

Derfor er løsningen på Danmark og Vesteuropas ulykkelige situation, at vi først standser masseindvandringen helt og aldeles. Dernæst udarbejder vi – på retsstatens grund selvsagt – solide programmer for hjemsendelser af de mange utilpassede. Det mindretal, der passer ind i dansk og europæisk kultur, kan blive og vil blive taget vel imod. Flertallet derimod må genbosættes i den kultur, de tydeligvis ønsker at være en del af. En kultur, de selv i 3. generation aldrig har forladt.

Om denne nødvendige kurs tør en Inger Støjberg ikke tale om, men det kommer. Virkelighedens tyngde vil sikre dette.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Morten Uhrskov Jensen (f. 1964) er landsformand for Dansk Samling. Han er cand.mag. i historie og samfundsfag og redaktør af det nu hedengangne national-konservative tidsskrift Nomos. Desuden forfatter til bøgerne "Indvandringens pris - På vej mod et fattigere Danmark" (2012, People's Press) og "Et delt folk" (2008, forlaget Lysias).
Seneste blogs
Af Mikael Jalving
22.11.17, 13:16
Merkels problem er også vores problem. Migranterne kan ikke fortsætte med at komme herop, uden at vores samfund forvandles til uigenkendelighed. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
22.11.17, 09:13
Der er plads til en ret stor religiøs sekt hertillands. Læs mere
Af Anders Vistisen
21.11.17, 12:23
Danske skatteydere kan glæde sig over, at det europæiske lægemiddelagentur ikke endte i Danmark. Læs mere
Af Rune Lund
20.11.17, 23:16
Alle steder i kommuner og regioner, hvor vi kan forhindre skattespekulanterne i at få snablen ned i fælleskassen, er en sejr. Læs mere
Af Rune Toftegaard Selsing
20.11.17, 20:42
På en god dag er DR's Detektor bare mildt ubegavet og venstreorienteret. På en dårlig er det sammenligneligt med propganda fra den gamle østblok. Læs mere
Af Jens-Kristian Lütken
20.11.17, 15:46
Efter 100 år med Socialdemokratiet ved magten i København er der brug for forandring og nytænkning Læs mere
Af Christian Rabjerg Madsen
20.11.17, 13:23
Da Socialdemokratiet i 2015 advarede om, at Venstre ville skære velfærden, afviste V-borgmestrene det som en skræmmekampagne. I dag kan vi desværre konstatere, at Socialdemokratiet fik ret. Venstre har skåret dybt i velfærden. Læs mere
Af Lars Boje Mathiesen
20.11.17, 11:02
Magtmisbrug og sexchikane er alvorligt. Det må Alternativet forholde sig til - partinavn eller ej. Læs mere
Af Christel Schaldemose
20.11.17, 09:54
EU har pæne og grimme ansigter. I dag kommer vi til at se et af de grimmeste. Læs mere
Af Mikael Jalving
20.11.17, 09:30
Protesten kan sagtens komme nedefra og igen og igen, det er faktisk livsnerven i et demokrati. Læs mere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her