*

Breaking
Få breaking news via vores app | Få nyheden på mail

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

De liberale og andre pladderhumanister burde takke os

Så i mens de arbejder med selverkendelsen, så handler vi andre.

Jeg er af flere liberale for nylig i debatter blevet kaldt en perlerække af adjektiver. bl.a. rabiat, ekstrem, kollektivist og sågar racist. Alt sammen, fordi jeg ønsker at mindske den afrikanske migration og Islams magt, påvirkning og indflydelse her i Danmark.

Det er i grunden meget tankevækkende, at disse mennesker tilsyneladende har mere travlt med at kritisere og nedgøre borgerlige, der gør modstand mod islamismen end at bekæmpe de islamister, som netop ønsker at fratage disse liberale deres rettigheder.

Det stiller jo unægtelig spørgsmålet, om de reelt faktisk ønsker et samfund mere baseret på Islam, om de blot er ligeglade, eller om det er vigtigere for dem ikke at indrømme, at deres grundtanker simpelthen ikke er i stand til at løse dette alt afgørende essentielle spørgsmål? Jeg tror personligt det sidste.

De er ganske enkelt fanget imellem det teoretiske glansbillede, som deres tanker burde afspejle i virkeligheden, og så den virkelighed som de og alle os andre rent faktisk oplever lige foran os.

De nægter stadig at indse det simple faktum, at Islams ideologi ikke er forenelig med vestlig verdslig kultur. De holder stædig krampagtigt fast i den naive tanke, at hvis blot disse mennesker bare oplever og ser vores måde at leve på, så ændrer de fuldstændig holdning og vender Muhammeds regler ryggen.

Men disse mennesker HAR set vores levemåde. De HAR oplevet vores samfund, og de vælger stadig Muhammed og Islams ideologiske samfundsorden. Og de ønsker stadig at omstyrte det demokratiske samfund som vi har.  

Og mens liberale og andre pladder humanister har travlt med at nedgøre mig og andre med diverse titler, så kommer de ikke selv tilnærmelsesvis med konkrete forslag eller tiltag selv, som vil løse dette eksistentielle problem. Prisen for denne passivitet betales af borgerne i Danmark.

Problemet er ganske enkelt, at de ikke har nogle løsninger, uden at det vil betyde et grundlæggende opgør med deres tanker om fri bevægelighed, uindskrænkede personlige rettigheder og åbne grænser.

Men indtil de har erkendt at de rette løsninger ikke findes hos dem, så burde de ærligtalt takke os andre der tager ansvaret på os og rent faktisk kommer med konkrete løsninger. Det er jo fuldstændig grotesk, at socialisterne er længere i deres selverkendelse om deres fejlagtige tilgang end borgerlige partier som Venstre og LA.

Så imens de arbejder med selverkendelsen, så handler vi andre. Borgerne kan nemlig ikke vente længere på Christiansborgs manglende vilje. Der må være nogle som går forrest og kæmper for Danmark.

Vi ved godt, det er øretævernes holdeplads. Vi ved godt, at mange officielt tager afstand. Men vi ved også hvor mange, der bag kulisserne takker os for, at vi rent faktisk tager truslen fra Islam alvorligt -  og gør noget ved det.

For mig er det langt vigtigere at bekæmpe Islams magt og indflydelse på Danmark, end en krampagtig fastholdelse i gamle nedfældede teorier skrevet i en helt anden samtid.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Lars Boje Mathiesen (f. 1975) er medlem af Aarhus Byråd og folketingskandidat for Nye Borgerlige i Østjylland. Han betragter sig selv som borgerlig, har markante holdninger til prioriteringerne i den offentlige sektor og er kritisk debattør omkring den nuværende samfundsudvikling. Han arbejder som selvstændig, underviser og musiker.
Seneste blogs
Af Anders Vistisen
21.11.17, 12:23
Danske skatteydere kan glæde sig over, at det europæiske lægemiddelagentur ikke endte i Danmark. Læs mere
Af Rune Lund
20.11.17, 23:16
Alle steder i kommuner og regioner, hvor vi kan forhindre skattespekulanterne i at få snablen ned i fælleskassen, er en sejr. Læs mere
Af Rune Toftegaard Selsing
20.11.17, 20:42
På en god dag er DR's Detektor bare mildt ubegavet og venstreorienteret. På en dårlig er det sammenligneligt med propganda fra den gamle østblok. Læs mere
Af Jens-Kristian Lütken
20.11.17, 15:46
Efter 100 år med Socialdemokratiet ved magten i København er der brug for forandring og nytænkning Læs mere
Af Christian Rabjerg Madsen
20.11.17, 13:23
Da Socialdemokratiet i 2015 advarede om, at Venstre ville skære velfærden, afviste V-borgmestrene det som en skræmmekampagne. I dag kan vi desværre konstatere, at Socialdemokratiet fik ret. Venstre har skåret dybt i velfærden. Læs mere
Af Lars Boje Mathiesen
20.11.17, 11:02
Magtmisbrug og sexchikane er alvorligt. Det må Alternativet forholde sig til - partinavn eller ej. Læs mere
Af Christel Schaldemose
20.11.17, 09:54
EU har pæne og grimme ansigter. I dag kommer vi til at se et af de grimmeste. Læs mere
Af Mikael Jalving
20.11.17, 09:30
Protesten kan sagtens komme nedefra og igen og igen, det er faktisk livsnerven i et demokrati. Læs mere
Af Katrine Winkel Holm
20.11.17, 08:05
Sherin Khankan truer nu Naser Khader og co. med en injuriesag. Lad os få den, så der kan blive kastet lys over imamens tankevækkende udtalelser og forkærlighed for sharia. Læs mere
Af Louis Jacobsen
19.11.17, 16:55
Flere og flere kommuner stiller krav om ordentlige arbejdsforhold og en seriøs tolkning af uddannelsesansvaret, når virksomheder skal byde ind på opgaver. I skal huske, hvem der arbejder for de klausuler, når I stemmer. Læs mere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her