*

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

De liberale og andre pladderhumanister burde takke os

Så i mens de arbejder med selverkendelsen, så handler vi andre.

Jeg er af flere liberale for nylig i debatter blevet kaldt en perlerække af adjektiver. bl.a. rabiat, ekstrem, kollektivist og sågar racist. Alt sammen, fordi jeg ønsker at mindske den afrikanske migration og Islams magt, påvirkning og indflydelse her i Danmark.

Det er i grunden meget tankevækkende, at disse mennesker tilsyneladende har mere travlt med at kritisere og nedgøre borgerlige, der gør modstand mod islamismen end at bekæmpe de islamister, som netop ønsker at fratage disse liberale deres rettigheder.

Det stiller jo unægtelig spørgsmålet, om de reelt faktisk ønsker et samfund mere baseret på Islam, om de blot er ligeglade, eller om det er vigtigere for dem ikke at indrømme, at deres grundtanker simpelthen ikke er i stand til at løse dette alt afgørende essentielle spørgsmål? Jeg tror personligt det sidste.

De er ganske enkelt fanget imellem det teoretiske glansbillede, som deres tanker burde afspejle i virkeligheden, og så den virkelighed som de og alle os andre rent faktisk oplever lige foran os.

De nægter stadig at indse det simple faktum, at Islams ideologi ikke er forenelig med vestlig verdslig kultur. De holder stædig krampagtigt fast i den naive tanke, at hvis blot disse mennesker bare oplever og ser vores måde at leve på, så ændrer de fuldstændig holdning og vender Muhammeds regler ryggen.

Men disse mennesker HAR set vores levemåde. De HAR oplevet vores samfund, og de vælger stadig Muhammed og Islams ideologiske samfundsorden. Og de ønsker stadig at omstyrte det demokratiske samfund som vi har.  

Og mens liberale og andre pladder humanister har travlt med at nedgøre mig og andre med diverse titler, så kommer de ikke selv tilnærmelsesvis med konkrete forslag eller tiltag selv, som vil løse dette eksistentielle problem. Prisen for denne passivitet betales af borgerne i Danmark.

Problemet er ganske enkelt, at de ikke har nogle løsninger, uden at det vil betyde et grundlæggende opgør med deres tanker om fri bevægelighed, uindskrænkede personlige rettigheder og åbne grænser.

Men indtil de har erkendt at de rette løsninger ikke findes hos dem, så burde de ærligtalt takke os andre der tager ansvaret på os og rent faktisk kommer med konkrete løsninger. Det er jo fuldstændig grotesk, at socialisterne er længere i deres selverkendelse om deres fejlagtige tilgang end borgerlige partier som Venstre og LA.

Så imens de arbejder med selverkendelsen, så handler vi andre. Borgerne kan nemlig ikke vente længere på Christiansborgs manglende vilje. Der må være nogle som går forrest og kæmper for Danmark.

Vi ved godt, det er øretævernes holdeplads. Vi ved godt, at mange officielt tager afstand. Men vi ved også hvor mange, der bag kulisserne takker os for, at vi rent faktisk tager truslen fra Islam alvorligt -  og gør noget ved det.

For mig er det langt vigtigere at bekæmpe Islams magt og indflydelse på Danmark, end en krampagtig fastholdelse i gamle nedfældede teorier skrevet i en helt anden samtid.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Når du kommenterer, accepterer du Jyllands-Postens debatregler
  • Har du spørgsmål? Find svaret her
Profil
Lars Boje Mathiesen (f. 1975) er medlem af Aarhus Byråd og folketingskandidat for Nye Borgerlige i Østjylland. Han betragter sig selv som borgerlig, har markante holdninger til prioriteringerne i den offentlige sektor og er kritisk debattør omkring den nuværende samfundsudvikling. Han arbejder som selvstændig, underviser og musiker.
Seneste blogs
Af Anders Vistisen
20.07.17, 10:34
Hvis flyttecirkusset nogensinde skal stoppes, er det eneste realistiske at flytte EU-Parlamentet permanent til Strasbourg i Frankrig. Læs mere
Af Angela Brink
20.07.17, 01:17
Der er intet, der er helligt i Danmark. Det er derfor, vi gør grin med alt lige fra blondiner til handikappede, sorte, århusianere og mænd med hang til yngre kvinder. Men er det overhovedet vigtigt? Læs mere
Af Rune Toftegaard Selsing
19.07.17, 21:52
Når eksperter erklærer, at straf ikke virker ved at henvise til forskning, der viser det modsatte. Læs mere
Af Christian Rabjerg Madsen
18.07.17, 14:30
Selvom det danske motorvejsnet med undtagelse af Storebæltsbroen er til gratis afbenyttelse for landets turister, så rippes danskere på Europas vejnet. Udviklingen går i retningen af nye vejafgifter til danskere på jagt efter lidt velfortjent sol sydpå. Læs mere
Af Jens Kindberg
18.07.17, 11:44
Dette er en hyldest til det Danmark, jeg vil bevare. Læs mere
Af Angela Brink
17.07.17, 14:38
Hvorfor ikke smække stiliserede penisser op på bagtæppet, når man optræder med for eksempel Led Zeppelin Jam? Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
16.07.17, 14:20
Sådan lyder overskriften i BT i dag. Ja, vi ved det godt. Læs mere
Af Lars Boje Mathiesen
16.07.17, 11:25
Så i mens de arbejder med selverkendelsen, så handler vi andre. Læs mere
Af Mikael Jalving
16.07.17, 08:39
Mogens Lykketoft er emblematisk for den del af 68-bevægelsen, der gik ind i politik og fik medhold det meste af vejen, og som er hovedansvarlig for de fleste af Danmarks strukturelle problemer. Læs mere
Af Jaleh Tavakoli
15.07.17, 23:16
Der er ingen tvivl om at Nordvest Privatskole skal lukkes, og denne her sag, fortæller os at tilsynet, absolut ikke har gjort sit arbejde godt nok, og man kan frygte at lignende forhold, også gør sig gældende på andre muslimske privatskoler. Læs mere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her