*

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Lars Boje Mathiesen: Stop bådene og sejl disse mennesker tilbage.

Det burde være gået op for enhver, at vi i Europa står overfor migrantstrømme som blot tager til i styrke og hastighed. Dagligt bliver der transporteret illegale migranter fra Afrika, som ønsker at komme til det forjættede Europa.

 Længe har vi måtte høre på diverse politikere, meningsdannere og kommentatorer miskreditere os der har råbt op omkring dette problem. Vi er blevet beskyldt for kynisme, et forfærdelig menneskesyn og for at have glemt danske værdier.

 Jeg er begyndt blot at ryste på hovedet af disse mennesker og grundlæggende opgivet at debattere emnet i deres nærvær. Deres uforstående selvdestruktive holdning er desværre så nedgroet efter en årrække med det altomklamrende socialdemokratiske velfærdsstatsprojekt, at jeg forudser at en bekymrende del af disse mennesker ikke vil ane hvad der sker, før end at de må bukke nakken og indordne sig efter den nye samfundsorden. Tak socialdemokratiske velfærdsstat, tak!

 Jeg har ofte stillet dem dette simple spørgsmål: 

Hvis nu de migranter der er kommet til Europa er så veluddannet og så ressourcefulde, som I siger, hvorfor står EU landene så ikke i kø for at invitere disse mennesker ind? Har vi alle andre bare lige misset det udsøgt fantastiske ved dette historieløse multikulturelle eksperiment?

De kolde kendsgerninger er at EU forsøger at tvangsplacere 160.000 personer. Det går ikke så godt. Indtil videre er kun en lille del placeret og nu siger medlemslandene allerede stop. Og her taler vi blot om de personer som allerede er kommet hertil.

Sandheden er selvfølgelig, at ikke kun bliver disse migranter til en massiv økonomisk byrde, men de kommer også med et helt andet værdisæt, og et radikalt ønske om at tilpasse vores samfund til deres normer. I grunden tragikomisk selvmodsigende, når de nu har betalt op mod 1.500 euro for at komme til vores civilisation og væk fra deres egen.

Heldigvis ser vi, at en lang række nationer nu siger fra. Ganske sigende er det landene i øst der reagerer. Lande, der stadigt frisk bærer på følelsen om ikke at være herre i eget hus. Det er et sundhedstegn og vi burde lytte i stedet for at fordømme dem.

Østrig sender nu tropper til deres grænse mod Italien. Der har man læst skriften på væggen, og har en begrundet bekymring om hvor de titusindvis af afrikanere vil søge hen når kollapset sker i Italien.


Det udstiller på tragisk vis endnu en gang det selvudnævnte teknokrati EU. Deres manglende forståelse for situationens alvor. Deres manglende forståelse for den hverdag borgerne i de europæiske lande må opleve bliver for hver dag tydeliggjort.

 Tænk sig, alt dette kunne være undgået, hvis blot magthaverne havde haft den fornødne respekt for de oprindelige befolkninger og lytte til deres opråb i tide. Stadig flere nationale parlamenter er ved at vågne op. Der er flere magthavere, der nu frygter for deres position og at befolkningen skal vende dem ryggen. Herhjemme ligner vores statsminister desværre stadig mest en mand, som er mere fokuseret på sit næste job, end på sin pligt og opgave om at sikre tryghed for befolkningen.

Statsministerens affejning med ordene, at nu skulle man ikke tro at der fandtes simple løsninger. Disse ord har sidenhen for mig fremstået som ganske sigende for hele regeringens tilgang. Der må endelig ikke vise sig at være simple løsninger, for så vil folk jo undrer sig over hvorfor man så ikke længe har gjort det.

 Men der findes en simpel løsning. Stop bådene og sejl folk tilbage til hvor de kom fra. Indtil det viser sig umuligt at kunne komme ind i Europa på denne måde, så vil folk prøve, og der vil være folk, som vil være villige til at tjene penge på disse mennesker.

Men det kræver selvfølgelig at man tager et opgør med fantasterne dernede i EU. Og lige nu virker det ærligtalt som om hverken statsministeren, udenrigsministeren eller justitsministeren har den store interesse i dette.


 - Imens betaler vi andre prisen.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Når du kommenterer, accepterer du Jyllands-Postens debatregler
  • Har du spørgsmål? Find svaret her
Profil
Lars Boje Mathiesen (f. 1975) er medlem af Aarhus Byråd og folketingskandidat for Nye Borgerlige i Østjylland. Han betragter sig selv som borgerlig, har markante holdninger til prioriteringerne i den offentlige sektor og er kritisk debattør omkring den nuværende samfundsudvikling. Han arbejder som selvstændig, underviser og musiker.
Seneste blogs
Af Olav Skaaning Andersen
21.10.17, 12:57
Vi lever i en tid, hvor vores demokrati er truet. Derfor må vi finde os i, at undtagelsestilstande bruges til at beskytte vore samfund. Læs mere
Af Lars Boje Mathiesen
20.10.17, 16:37
Nogle gange gør folk sig selv ligegyldige. Det er sket for David Trads. Han ved det bare ikke selv endnu. Læs mere
Af Mikael Jalving
20.10.17, 11:35
Hvert folk er nødt til at finde en vej ud af det teologisk-politiske morads, det har skabt for sig selv ved at guddommeliggøre menneskerettighederne. Læs mere
Af Anders Vistisen
20.10.17, 09:34
Trods massive migrant- og flygtningestrømme til Europa de senere år ønsker et flertal i EU-Kommissionen og EU-Parlamentet lovlig adgang til Europa for adskillige hundredtusinder af migranter. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
20.10.17, 00:05
Eller hvorfor den borgerligt-liberale kommer for sent til historien. Læs mere
Af Jens-Kristian Lütken
19.10.17, 15:33
Det gælder om at vi banker svensken og så må alt andet rykke i baggrunden Læs mere
Af Morten Løkkegaard
19.10.17, 10:30
EU-kommissionen har fremlagt et forslag til en social søjle i Europa. Spørgsmålet er, om EU skal være en ’social union’, hvor socialpolitikken fremover delvist styres fra Bruxelles? Mit svar er klart; nej tak! Læs mere
Af Siddik Lausten
18.10.17, 13:18
Så skete det. DBU har aflyst kvindelandskampen mellem Danmark og Sverige på fredag – jeg tvivler på, at det samme var sket, hvis det var mændene. Læs mere
Af Gitte Seeberg
18.10.17, 13:08
Symbolpolitik er betegnelsen på politiske initiativer, der skal illustrere handlekraft, men som i virkeligheden er blottet for indhold Læs mere
Af Jens Kindberg
18.10.17, 11:48
Man prøvede at være et bredt borgerligt parti, men er endt som et yderligtgående populistisk projekt med kun én sag på dagsordenen: At være mere negative overfor folk, der ikke ligner Pernille Vermund Læs mere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her