*

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Danske skattekroner går indirekte til terror

Hvorfor tjekkede udenrigsministeriet ikke hvem de udbetalte millioner af danske skattekroner til?

For ca. en uge siden skrev jeg her på JP et blogindlæg med titlen ” Går danske skattekroner indirekte til terror”. Heri dokumenterede jeg hvorledes at palæstinensiske NGO organisationer, som VLAK- regeringen støtter med danske skattekroner, reelt set arbejder sammen med folk, som er på EU’s terrorliste.

 Jeg påpegede tilmed, at den danske regering bruger skattekroner på at støtte palæstinensiske NGO organisationer, som aktivt støtter op omkring BDS- organisationer( organisationer som bekæmper Israel).

 Beviserne var håndfaste og uomtvistelige. Udenrigsministeren, som både var advaret af Israels premiereminister og andre organisationer om dette, fastholdt stædig at der ikke var noget at komme efter. Ja, han gik endda på facebook og krævede at vi borgere skulle levere beviserne. I sig selv en grotesk tilgang.

 Men det gjorde vi borgere så. En viden og information, vi som ganske almindelige borgere kunne opsnuse på et par times detektivarbejde på nettet.

 Nu trækker Udenrigsministeren så støtten fra den første Palæstinensiske organisation. Og det bliver ikke den eneste.

 Spørgsmålet, der nu virkelig rejser sig er: Hvorfor tjekkede det danske udenrigsministerium ikke selv op på disse organisationer inden man udbetalte millioner af danske skattekroner?

 Når vi som borgere kunne finde den pågældende information på ganske kort tid, så udstiller det jo fuldstændig et ministerium, som enten ikke har gidet, eller som har fået politiske ordrer på ikke at undersøge og forholde sig kritisk til disse organisationer.

 Det må vi have svar på. Der er igennem de seneste år udbetalt vanvittige millionbeløb. Hvor mange danske skattekroner er der reelt allerede nu gået direkte fra borgernes hænder til palæstinensiske organisationer som arbejder sammen med og forherliger terrorister og BDS-organisationer?

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Når du kommenterer, accepterer du Jyllands-Postens debatregler
  • Har du spørgsmål? Find svaret her
Profil
Lars Boje Mathiesen (f. 1975) er medlem af Aarhus Byråd og folketingskandidat for Nye Borgerlige i Østjylland. Han betragter sig selv som borgerlig, har markante holdninger til prioriteringerne i den offentlige sektor og er kritisk debattør omkring den nuværende samfundsudvikling. Han arbejder som selvstændig, underviser og musiker.
Seneste blogs
Af Rune Toftegaard Selsing
23.10.17, 21:50
Frihed, tolerance og solidaritet. Det kræver noget så fladt og leverpostejsagtigt som enshed. Læs mere
Af Mikael Jalving
23.10.17, 16:17
Generation iPad mister elementære færdigheder og dermed også elementær menneskelighed og dannelse. Læs mere
Af Christian Rabjerg Madsen
23.10.17, 14:55
Naser Khader har lagt sine indsigtsfulde analyser af situationen i Mellemøsten på hylden og i stedet transformeret sin politiske kommunikation til usaglige personangreb og perfide latterliggørelser. Det virker desværre super godt på Facebook. Læs mere
Af Jens Kindberg
23.10.17, 09:11
Hvis dette var en privat virksomhed, var den lukket nu. Læs mere
Af Katrine Winkel Holm
22.10.17, 22:51
Så kender vi DR igen: Blegrødt, kulturradikalt og tendentiøst. Hvorfor reagerer borgerligheden ikke? Læs mere
Af Olav Skaaning Andersen
21.10.17, 12:57
Vi lever i en tid, hvor vores demokrati er truet. Derfor må vi finde os i, at undtagelsestilstande bruges til at beskytte vore samfund. Læs mere
Af Lars Boje Mathiesen
20.10.17, 16:37
Nogle gange gør folk sig selv ligegyldige. Det er sket for David Trads. Han ved det bare ikke selv endnu. Læs mere
Af Mikael Jalving
20.10.17, 11:35
Hvert folk er nødt til at finde en vej ud af det teologisk-politiske morads, det har skabt for sig selv ved at guddommeliggøre menneskerettighederne. Læs mere
Af Anders Vistisen
20.10.17, 09:34
Trods massive migrant- og flygtningestrømme til Europa de senere år ønsker et flertal i EU-Kommissionen og EU-Parlamentet lovlig adgang til Europa for adskillige hundredtusinder af migranter. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
20.10.17, 00:05
Eller hvorfor den borgerligt-liberale kommer for sent til historien. Læs mere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her