*

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Går danske skattekroner indirekte til terror?

Regeringen sender tilsyneladende med åbne øjne skattekroner i hænderne på folk, som arbejder med terrorister.

Da den danske udenrigsminister Anders Samuelsen i går var på besøg i Mellemøsten underskrev han en ny partnerskabsaftale, hvor Danmark sammen med nogle andre lande giver skattekroner til palæstinensiske NGO organisationer.

Lad mig slå det fast. Jeg ser ingen grund til at danske skatteydere skal betale for lobbyistfirmaer og udenlandske organisationer. Og da slet ikke til nogen som varetager andre interesser end danske.

 Men denne donation er dog langt mere problematisk og alvorlig. Det fremgår nemlig fra organisationen ngo-monitor, at flere at de organisationer, som man giver penge, reelt set arbejder med terrorister, samt de såkaldte Pro- BDS organisationer(boycott, divestment, sanctions), som er rettet mod staten Israel.

 Dette er viden som ER gjort tilgængelig for den danske udenrigsminister Anders Samuelsen. Så sent som i onsdags mødte han nemlig med den Israelske premierminister Benjamin Netanyahu, som også kritiserede at den danske regering økonomisk støtter op om NGO'er, som arbejder både terrorister og Pro-BDS organisationer, som ønsker at skade Israel.

 Jeg kiggede derfor lidt nærmere på et par af disse, og det jeg fandt var både opsigtvækkende og foruroligende.

 Hvis man kigger på NGO organisationen Addameer. Så har de ifølge NGO- monitor modtaget 325.000 dollars i støtte. Den danske Regering påstår, at de hverken har noget at gøre med terrororganisationer eller Pro-BDS organisationer.

 Men det passer simpelthen ikke. Og der ligger klare håndfaste beviser.

 På Addameers egen facebookside kan man se 2 helt konkrete opslag, som netop påviser at de både har kontakt til terrorister og at de støtter en Pro- BDS organisation.

 Det første opslag omhandler at deres advokat har besøgt en Ahmed Sa'adat i fængsel. Han er ikke en Hr. Hvemsomhelst. Han er nemlig den politiske leder og generalsekretær af PFLP( popular front for the liberation of Palastine). Det er en terrororganisation, som figurer på EU's egen terrorliste.

 Det andet opslag er noget endnu mere tydelige i at klarlægge Addameers dagsorden. Her deler organisationen direkte et opslag fra selve BDS-movementen. Et opslag, hvor man opfordrer til øget boycut både mod Israel, men også direkte mod navngivne konkret virksomheder som Hewlett-packard og G4S.

 https://www.facebook.com/AddameerAssociation/?hc_ref=PAGES_TIMELINE&fref=nf

Addameers gør altså lige præcis det, som den danske regering ellers hårdnakket påstår de ikke gør. Ja, de reklamerer ligefrem med det offentligt.

Det er intet mindre end en skandale at danske skattekroner kan gå til sådan en organisation. Den danske udenrigsminister nægter pure, at der var noget at komme efter, og gik igår på facebook, hvor han påpegede, at det var op til os borgere at komme med beviser på at dette er tilfældet. Dem har han hermed nu fået. Spørgsmålet er hvad han gør - nu hvor han har denne viden?

 Der er meget som tyder på, at den danske regering giver skattekroner til folk, som arbejder med terrorister og folk som ønsker at skade Israel.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Lars Boje Mathiesen (f. 1975) er medlem af Aarhus Byråd og folketingskandidat for Nye Borgerlige i Østjylland. Han betragter sig selv som borgerlig, har markante holdninger til prioriteringerne i den offentlige sektor og er kritisk debattør omkring den nuværende samfundsudvikling. Han arbejder som selvstændig, underviser og musiker.
Seneste blogs
Af Anders Vistisen
21.11.17, 12:23
Danske skatteydere kan glæde sig over, at det europæiske lægemiddelagentur ikke endte i Danmark. Læs mere
Af Rune Lund
20.11.17, 23:16
Alle steder i kommuner og regioner, hvor vi kan forhindre skattespekulanterne i at få snablen ned i fælleskassen, er en sejr. Læs mere
Af Rune Toftegaard Selsing
20.11.17, 20:42
På en god dag er DR's Detektor bare mildt ubegavet og venstreorienteret. På en dårlig er det sammenligneligt med propganda fra den gamle østblok. Læs mere
Af Jens-Kristian Lütken
20.11.17, 15:46
Efter 100 år med Socialdemokratiet ved magten i København er der brug for forandring og nytænkning Læs mere
Af Christian Rabjerg Madsen
20.11.17, 13:23
Da Socialdemokratiet i 2015 advarede om, at Venstre ville skære velfærden, afviste V-borgmestrene det som en skræmmekampagne. I dag kan vi desværre konstatere, at Socialdemokratiet fik ret. Venstre har skåret dybt i velfærden. Læs mere
Af Lars Boje Mathiesen
20.11.17, 11:02
Magtmisbrug og sexchikane er alvorligt. Det må Alternativet forholde sig til - partinavn eller ej. Læs mere
Af Christel Schaldemose
20.11.17, 09:54
EU har pæne og grimme ansigter. I dag kommer vi til at se et af de grimmeste. Læs mere
Af Mikael Jalving
20.11.17, 09:30
Protesten kan sagtens komme nedefra og igen og igen, det er faktisk livsnerven i et demokrati. Læs mere
Af Katrine Winkel Holm
20.11.17, 08:05
Sherin Khankan truer nu Naser Khader og co. med en injuriesag. Lad os få den, så der kan blive kastet lys over imamens tankevækkende udtalelser og forkærlighed for sharia. Læs mere
Af Louis Jacobsen
19.11.17, 16:55
Flere og flere kommuner stiller krav om ordentlige arbejdsforhold og en seriøs tolkning af uddannelsesansvaret, når virksomheder skal byde ind på opgaver. I skal huske, hvem der arbejder for de klausuler, når I stemmer. Læs mere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her