*

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Går danske skattekroner indirekte til terror?

Regeringen sender tilsyneladende med åbne øjne skattekroner i hænderne på folk, som arbejder med terrorister.

Da den danske udenrigsminister Anders Samuelsen i går var på besøg i Mellemøsten underskrev han en ny partnerskabsaftale, hvor Danmark sammen med nogle andre lande giver skattekroner til palæstinensiske NGO organisationer.

Lad mig slå det fast. Jeg ser ingen grund til at danske skatteydere skal betale for lobbyistfirmaer og udenlandske organisationer. Og da slet ikke til nogen som varetager andre interesser end danske.

 Men denne donation er dog langt mere problematisk og alvorlig. Det fremgår nemlig fra organisationen ngo-monitor, at flere at de organisationer, som man giver penge, reelt set arbejder med terrorister, samt de såkaldte Pro- BDS organisationer(boycott, divestment, sanctions), som er rettet mod staten Israel.

 Dette er viden som ER gjort tilgængelig for den danske udenrigsminister Anders Samuelsen. Så sent som i onsdags mødte han nemlig med den Israelske premierminister Benjamin Netanyahu, som også kritiserede at den danske regering økonomisk støtter op om NGO'er, som arbejder både terrorister og Pro-BDS organisationer, som ønsker at skade Israel.

 Jeg kiggede derfor lidt nærmere på et par af disse, og det jeg fandt var både opsigtvækkende og foruroligende.

 Hvis man kigger på NGO organisationen Addameer. Så har de ifølge NGO- monitor modtaget 325.000 dollars i støtte. Den danske Regering påstår, at de hverken har noget at gøre med terrororganisationer eller Pro-BDS organisationer.

 Men det passer simpelthen ikke. Og der ligger klare håndfaste beviser.

 På Addameers egen facebookside kan man se 2 helt konkrete opslag, som netop påviser at de både har kontakt til terrorister og at de støtter en Pro- BDS organisation.

 Det første opslag omhandler at deres advokat har besøgt en Ahmed Sa'adat i fængsel. Han er ikke en Hr. Hvemsomhelst. Han er nemlig den politiske leder og generalsekretær af PFLP( popular front for the liberation of Palastine). Det er en terrororganisation, som figurer på EU's egen terrorliste.

 Det andet opslag er noget endnu mere tydelige i at klarlægge Addameers dagsorden. Her deler organisationen direkte et opslag fra selve BDS-movementen. Et opslag, hvor man opfordrer til øget boycut både mod Israel, men også direkte mod navngivne konkret virksomheder som Hewlett-packard og G4S.

 https://www.facebook.com/AddameerAssociation/?hc_ref=PAGES_TIMELINE&fref=nf

Addameers gør altså lige præcis det, som den danske regering ellers hårdnakket påstår de ikke gør. Ja, de reklamerer ligefrem med det offentligt.

Det er intet mindre end en skandale at danske skattekroner kan gå til sådan en organisation. Den danske udenrigsminister nægter pure, at der var noget at komme efter, og gik igår på facebook, hvor han påpegede, at det var op til os borgere at komme med beviser på at dette er tilfældet. Dem har han hermed nu fået. Spørgsmålet er hvad han gør - nu hvor han har denne viden?

 Der er meget som tyder på, at den danske regering giver skattekroner til folk, som arbejder med terrorister og folk som ønsker at skade Israel.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Når du kommenterer, accepterer du Jyllands-Postens debatregler
  • Har du spørgsmål? Find svaret her
Profil
Lars Boje Mathiesen (f. 1975) er medlem af Aarhus Byråd og folketingskandidat for Nye Borgerlige i Østjylland. Han betragter sig selv som borgerlig, har markante holdninger til prioriteringerne i den offentlige sektor og er kritisk debattør omkring den nuværende samfundsudvikling. Han arbejder som selvstændig, underviser og musiker.
Seneste blogs
Af Mikael Jalving
23.07.17, 10:38
Grænseforeningen fremstår i dag som en vækkelsesbevægelse for menneskerettigheder, minoriteter og asylindvandring. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
23.07.17, 10:03
Nej, er det korte svar. Ikke når man ser på tallene. Læs mere
Af Annika Smith
22.07.17, 12:51
Jeg er ikke et dumt svin. Altså ikke nødvendigvis Læs mere
Af Rune Toftegaard Selsing
21.07.17, 22:31
To forskere har optrevlet et elitenetværk i Danmark fyldt med erhvervsfolk, som de hævder sidder på magten. Læs mere
Af Jaleh Tavakoli
21.07.17, 19:07
Hvad mere skal til, for at vi kan lukke Nordvest Privatskole? Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
21.07.17, 12:09
Sagen fra Minneapolis fortæller om alvorlig slagside hos medierne. Læs mere
Af Finn Slumstrup
21.07.17, 11:10
En sammenhængende strategi for infrastrukturen er påkrævet. Læs mere
Af Mikael Jalving
20.07.17, 22:02
Hvad er egentlig et godt menneske? Svaret finder du hverken på Facebook eller Google. Læs mere
Af Anders Vistisen
20.07.17, 10:34
Hvis flyttecirkusset nogensinde skal stoppes, er det eneste realistiske at flytte EU-Parlamentet permanent til Strasbourg i Frankrig. Læs mere
Af Angela Brink
20.07.17, 01:17
Der er intet, der er helligt i Danmark. Det er derfor, vi gør grin med alt lige fra blondiner til handikappede, sorte, århusianere og mænd med hang til yngre kvinder. Men er det overhovedet vigtigt? Læs mere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her