*

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Går danske skattekroner indirekte til terror?

Regeringen sender tilsyneladende med åbne øjne skattekroner i hænderne på folk, som arbejder med terrorister.

Da den danske udenrigsminister Anders Samuelsen i går var på besøg i Mellemøsten underskrev han en ny partnerskabsaftale, hvor Danmark sammen med nogle andre lande giver skattekroner til palæstinensiske NGO organisationer.

Lad mig slå det fast. Jeg ser ingen grund til at danske skatteydere skal betale for lobbyistfirmaer og udenlandske organisationer. Og da slet ikke til nogen som varetager andre interesser end danske.

 Men denne donation er dog langt mere problematisk og alvorlig. Det fremgår nemlig fra organisationen ngo-monitor, at flere at de organisationer, som man giver penge, reelt set arbejder med terrorister, samt de såkaldte Pro- BDS organisationer(boycott, divestment, sanctions), som er rettet mod staten Israel.

 Dette er viden som ER gjort tilgængelig for den danske udenrigsminister Anders Samuelsen. Så sent som i onsdags mødte han nemlig med den Israelske premierminister Benjamin Netanyahu, som også kritiserede at den danske regering økonomisk støtter op om NGO'er, som arbejder både terrorister og Pro-BDS organisationer, som ønsker at skade Israel.

 Jeg kiggede derfor lidt nærmere på et par af disse, og det jeg fandt var både opsigtvækkende og foruroligende.

 Hvis man kigger på NGO organisationen Addameer. Så har de ifølge NGO- monitor modtaget 325.000 dollars i støtte. Den danske Regering påstår, at de hverken har noget at gøre med terrororganisationer eller Pro-BDS organisationer.

 Men det passer simpelthen ikke. Og der ligger klare håndfaste beviser.

 På Addameers egen facebookside kan man se 2 helt konkrete opslag, som netop påviser at de både har kontakt til terrorister og at de støtter en Pro- BDS organisation.

 Det første opslag omhandler at deres advokat har besøgt en Ahmed Sa'adat i fængsel. Han er ikke en Hr. Hvemsomhelst. Han er nemlig den politiske leder og generalsekretær af PFLP( popular front for the liberation of Palastine). Det er en terrororganisation, som figurer på EU's egen terrorliste.

 Det andet opslag er noget endnu mere tydelige i at klarlægge Addameers dagsorden. Her deler organisationen direkte et opslag fra selve BDS-movementen. Et opslag, hvor man opfordrer til øget boycut både mod Israel, men også direkte mod navngivne konkret virksomheder som Hewlett-packard og G4S.

 https://www.facebook.com/AddameerAssociation/?hc_ref=PAGES_TIMELINE&fref=nf

Addameers gør altså lige præcis det, som den danske regering ellers hårdnakket påstår de ikke gør. Ja, de reklamerer ligefrem med det offentligt.

Det er intet mindre end en skandale at danske skattekroner kan gå til sådan en organisation. Den danske udenrigsminister nægter pure, at der var noget at komme efter, og gik igår på facebook, hvor han påpegede, at det var op til os borgere at komme med beviser på at dette er tilfældet. Dem har han hermed nu fået. Spørgsmålet er hvad han gør - nu hvor han har denne viden?

 Der er meget som tyder på, at den danske regering giver skattekroner til folk, som arbejder med terrorister og folk som ønsker at skade Israel.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Når du kommenterer, accepterer du Jyllands-Postens debatregler
  • Har du spørgsmål? Find svaret her
Profil
Lars Boje Mathiesen (f. 1975) er medlem af Aarhus Byråd og folketingskandidat for Nye Borgerlige i Østjylland. Han betragter sig selv som borgerlig, har markante holdninger til prioriteringerne i den offentlige sektor og er kritisk debattør omkring den nuværende samfundsudvikling. Han arbejder som selvstændig, underviser og musiker.
Seneste blogs
Af Siddik Lausten
22.09.17, 15:44
Alt for mange stoler blindt på de informationer, som de får gennem deres søgninger på Google. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
22.09.17, 15:32
Af Olav Skaaning Andersen
22.09.17, 11:27
Der er fremgang at spore, men statsministeren slider stadig med sin troværdighed Læs mere
Af Rune Lund
22.09.17, 10:07
En månedlang kamp med ministerspørgsmål i lange baner har presset en modstræbende regering til at lukke leasing-skattehullet. Det er en stor sejr, der potentielt kan måles i milliarder af kroner. Læs mere
Af Jens Kindberg
22.09.17, 06:12
Nu starter nedsmeltningen hos Det Radikale Venstre Læs mere
Af Signe Munk
21.09.17, 18:03
Jo, Løkke, Pape og Samuelsen. Nedskæringer for 1 mia. på vores uddannelser kan mærkes. Det er helt sort. Læs mere
Af Mikael Jalving
21.09.17, 13:07
Cykling er konservativt. Den dyrker gentagelsen, vanen, øvelsen, kontinuiteten og respekten for det givne. Cykling er ikke kun en kirke, cykling er også en kongerække. Læs mere
Af Rune Lund
21.09.17, 12:07
Der er flertal for en omlægning af registreringsafgiften, der fremmer miljø, sikkerhed og lukker skattehuller. DF kan vælge at banke regeringen på plads, eller lade sig kue af Liberal Alliance. Læs mere
Af Holger K Nielsen
20.09.17, 15:11
For nylig kom det frem at Stanislav Petrov er død. Eller rettere: han døde i maj måned men først nu er dødsfaldet kommet frem til en større offentlighed Læs mere
Af Anders Vistisen
20.09.17, 10:42
De Konservatives formand i EU-Parlamentet vil undertrykke anderledes tænkende og har et føderalistisk syn på fremtidens EU Læs mere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her