*

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Hurra for islamisterne!

Den seneste udvikling i bandekonflikten efterlader et grumt virkelighedsbillede af dagens Danmark.

Våbenhvile i bandekonflikten. Søren Papes mange floskler i medierne og hans frygtede mobile politiskurvogn viste sig at kunne løse opgaven alligevel. Øh, Nå nej.

Ganske som forventeligt, så var det ikke en verdslig demokratisk moderne myndighed som disse unge stammekrigere respekterede. Med skud direkte affyret mod politiet, burde dette klare budskab også for længst have fundet vej til justitsministeren. Men naivt fortsatte han ufortrødent lystigt af samme vej, som en blind mand uden førerhund.

Mon budskabet nu omsider er sivet ind hos justitsminister Søren Pape?

Den reelle magt på Nørrebro ligger ikke hos politiet. Den ligger ikke hos politikerne. Den ligger ikke hos borgerne, og den ligger ikke hos banderne. Nej, den ligger uanfægteligt dybt forankret i Islam og i dennes repræsentanter. En ideologi, som nu igen viser sit sande ansigt som alle tre forgreninger af magten - den lovgivende, de udøvende og den dømmende.

De kulturradikale jubler stolt i deres håbløse halvlunkne cafe-latte naivitet – endnu en sejr for deres mangfoldighed.

Samme segment vil om årtier, stå måbende og undrende efterladt uden håb, når de bliver ofret af islamiske magtindehavere, efter de har udtjent deres formål – at undergrave det danske samfund og ligge grobunden for et samfund, som reelt ikke er styret af verdslige demokratiske processer, men sharia tolket af udnævnte religiøse islamiske overhoveder.

For nuværende udgør den kulturradikale elite en nyttig samarbejdspartner for kræfterne bag denne dagsorden, som roligt kan læne sig tilbage og blot observere det beskidte undergravende arbejde, som reelt set bliver udført for dem.

Det burde stå som et altoverskyggende wake-up call til samtlige politikere i Danmark. Eksemplerne er ikke længere enkeltstående, men et sammenhængende produkt af en ny samfundsorden, som vi selv har inviteret indenfor, og som nu blot er i fuld gang med at etablere sig, ligesom den gør alle andre steder i verden, hvor man tillader dette.

Søren Pape? Ja, han triller nok stadig rundt i sin ministerbil og leder efter kriminelle på Nørrebro. Måske burde han svinge forbi inde på Christiansborg. Det er nemlig der, de egentlige skurke sidder. De politikere, der udmærket forstår indholdet i denne blog. De politikere, der udmærket har læst skriften på væggen, men trods dette alligevel ikke handler.

Man kan ikke holde de kulturradikale ansvarlig – thi de ved ikke bedre.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Lars Boje Mathiesen (f. 1975) er medlem af Aarhus Byråd og folketingskandidat for Nye Borgerlige i Østjylland. Han betragter sig selv som borgerlig, har markante holdninger til prioriteringerne i den offentlige sektor og er kritisk debattør omkring den nuværende samfundsudvikling. Han arbejder som selvstændig, underviser og musiker.
Seneste blogs
Af Rune Lund
20.11.17, 23:16
Alle steder i kommuner og regioner, hvor vi kan forhindre skattespekulanterne i at få snablen ned i fælleskassen, er en sejr. Læs mere
Af Rune Toftegaard Selsing
20.11.17, 20:42
På en god dag er DR's Detektor bare mildt ubegavet og venstreorienteret. På en dårlig er det sammenligneligt med propganda fra den gamle østblok. Læs mere
Af Jens-Kristian Lütken
20.11.17, 15:46
Efter 100 år med Socialdemokratiet ved magten i København er der brug for forandring og nytænkning Læs mere
Af Christian Rabjerg Madsen
20.11.17, 13:23
Da Socialdemokratiet i 2015 advarede om, at Venstre ville skære velfærden, afviste V-borgmestrene det som en skræmmekampagne. I dag kan vi desværre konstatere, at Socialdemokratiet fik ret. Venstre har skåret dybt i velfærden. Læs mere
Af Lars Boje Mathiesen
20.11.17, 11:02
Magtmisbrug og sexchikane er alvorligt. Det må Alternativet forholde sig til - partinavn eller ej. Læs mere
Af Christel Schaldemose
20.11.17, 09:54
EU har pæne og grimme ansigter. I dag kommer vi til at se et af de grimmeste. Læs mere
Af Mikael Jalving
20.11.17, 09:30
Protesten kan sagtens komme nedefra og igen og igen, det er faktisk livsnerven i et demokrati. Læs mere
Af Katrine Winkel Holm
20.11.17, 08:05
Sherin Khankan truer nu Naser Khader og co. med en injuriesag. Lad os få den, så der kan blive kastet lys over imamens tankevækkende udtalelser og forkærlighed for sharia. Læs mere
Af Louis Jacobsen
19.11.17, 16:55
Flere og flere kommuner stiller krav om ordentlige arbejdsforhold og en seriøs tolkning af uddannelsesansvaret, når virksomheder skal byde ind på opgaver. I skal huske, hvem der arbejder for de klausuler, når I stemmer. Læs mere
Af Jens Kindberg
18.11.17, 13:36
Der er ikke en fugl, fisk eller frø, som har fået det bedre i 2027 med den nuværende tilgang. Læs mere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her