*

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

En Socialdemokrat fra Nye Borgerlige

En tidligere socialdemokrat og tidligere DF'er, nu NB, betvivler om jeg er konservativ. Her er mit svar.

Mine seneste blog har fået en kandidat fra Nye Borgerlige til tasterne. Det er deres kandidat Aia Fog, som spørger til, om jeg er konservativ! Det kan jeg roligt betrygge Nye Borgerlige om, at jeg er. 

Aia Fog er tidligere Socialdemokrat, DF'er og for nærværende kandidat hos Nye Borgerlige. Med de to partiskifter bør hun ikke umiddelbart belære mig om konservatisme og ej heller partipolitik. Hun bør nok starte med at finde sit eget politiske ståsted inden hun beklikker mig. 

Området er indvandring. Udlændingepolitik er blevet det eneste fokuspunkt for hende og det nye outsiderparti Nye Borgerlige.

Det Konservative Folkeparti, som jeg er medlem af, ser gerne at virksomheder kan tiltrække højtuddannede personer, som gerne vil arbejde, til landet. Altså folk, som vil arbejde. Det er bidende nødvendigt, at vi har indvandring til Danmark. 

Danmark kan ikke klare sig uden bl.a. østeuropæerne. Vil Nye Borgerlige virkelig forbyde den form for nødvendig indvandring? For det er det, som hun giver udtryk for. Jeg indrømmer blankt, at jeg ikke har læst hele Nye Borgeliges partiprogram, men den holdning som Aia Fog kritiserer gør Nye Borgerlige til et erhvervsfjendsk parti og der troede jeg nok anderledes. Jeg havde nok kun set den som fremmedfjendske.

Virksomhederne bidrager med velstand, som derefter bidrager med velfærd til Danmark. Det må være det tankegods fra hendes tidligere partier, som volder hende problemer. Jeg har også forsøgt at forklare Christian Raabjerg dette.

Som jeg skrev i denne blog ”Det er ikke mig, som har åbent de danske grænser for flygtninge. Jeg mener, at flygtninge skal hjælpes i nærområderne og indvandrere, der er velfærdsturister aldrig skal komme ind over grænsen til vores kære Danmark. I 80’erne og 90’erne talte bl.a. socialdemokratiske borgmestre fra Vestegnen og et af mine egne politiske forbilleder Erik Ninn-Hansen for en strammere udlændingepolitik, men majoriteten lyttede ikke. Der kom velfærdsturister hertil i hobetal, som i dag har ødelagt det for nutidens udlændinge.” 

Der er stor forskel på indvandrere og flygtninge - den forskel kan Aia Fog åbenbart ikke se. 

Kære Aia Fog, vil du og Nye Borgerlige virkelig arbejde for, at der ikke må komme udenlandsk arbejdskraft til Novo Nordisk, Netcompany samt mange andre danske virksomhederne? Virksomheder, som for nærværende har svært ved at skaffe udenlandsk arbejdskraft grundet nuværende regler. Du er velkommen til at læse mere om emnet i denne artikel fra Børsen eller læse min seneste blog om emnet. 

Vækst og velstand er resultatet af konservatisme. Hvad Aia Fogs politiske ståsted er, ved jeg ærligt talt ikke. Det er nok nærmere populisme end konservatisme.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Jens Kindberg (f. 1982) er iværksætter, selvstændig og erhvervsmand. Han er cand.merc i Finansiering og Regnskab og har siden teenagealderen oprettet og udviklet flere forskellige forretninger og driver nu flere firmaer i ind- og udland. Dette er bl.a. inden for bygge- og finansieringssektoren. Derudover har han en baggrund i finanssektoren i London, Stockholm samt København. Han ser med stor skepsis på offentligt bureaukrati og karrierepolitikere, og har en grundholdning om, at de stærke skal have frihed til at gøre Danmark rigere - uden at vi mister fokus på de svageste. Jens Kindberg er kandidat til Borgerrepræsentationen og til Folketinget for Det Konservative Folkeparti.
Seneste blogs
Af Rune Lund
20.11.17, 23:16
Alle steder i kommuner og regioner, hvor vi kan forhindre skattespekulanterne i at få snablen ned i fælleskassen, er en sejr. Læs mere
Af Rune Toftegaard Selsing
20.11.17, 20:42
På en god dag er DRs Detektor bare mildt ubegavet og venstreorienteret. På en dårlig er det sammenligneligt med propganda fra den gamle østblok. Læs mere
Af Jens-Kristian Lütken
20.11.17, 15:46
Efter 100 år med Socialdemokratiet ved magten i København er der brug for forandring og nytænkning Læs mere
Af Christian Rabjerg Madsen
20.11.17, 13:23
Da Socialdemokratiet i 2015 advarede om, at Venstre ville skære velfærden, afviste V-borgmestrene det som en skræmmekampagne. I dag kan vi desværre konstatere, at Socialdemokratiet fik ret. Venstre har skåret dybt i velfærden. Læs mere
Af Lars Boje Mathiesen
20.11.17, 11:02
Magtmisbrug og sexchikane er alvorligt. Det må Alternativet forholde sig til - partinavn eller ej. Læs mere
Af Christel Schaldemose
20.11.17, 09:54
EU har pæne og grimme ansigter. I dag kommer vi til at se et af de grimmeste. Læs mere
Af Mikael Jalving
20.11.17, 09:30
Protesten kan sagtens komme nedefra og igen og igen, det er faktisk livsnerven i et demokrati. Læs mere
Af Katrine Winkel Holm
20.11.17, 08:05
Sherin Khankan truer nu Naser Khader og co. med en injuriesag. Lad os få den, så der kan blive kastet lys over imamens tankevækkende udtalelser og forkærlighed for sharia. Læs mere
Af Louis Jacobsen
19.11.17, 16:55
Flere og flere kommuner stiller krav om ordentlige arbejdsforhold og en seriøs tolkning af uddannelsesansvaret, når virksomheder skal byde ind på opgaver. I skal huske, hvem der arbejder for de klausuler, når I stemmer. Læs mere
Af Jens Kindberg
18.11.17, 13:36
Der er ikke en fugl, fisk eller frø, som har fået det bedre i 2027 med den nuværende tilgang. Læs mere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her