*

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Ja tak, til flere arbejdsomme indvandrere

Der er forskel på indvandring og flygtninge. Men desværre ikke altid i omtalen af dem.

Denne blog er en opfølgningsblog på sidste blog om, at stram indvandrerpolitik er en tabersag.

Det er ikke mig, som har åbent de danske grænser for flygtninge. Jeg mener, at flygtninge skal hjælpes i nærområderne og indvandrere, der er velfærdsturister aldrig skal komme ind over grænsen til vores kære Danmark. I 80’erne og 90’erne talte bl.a. socialdemokratiske borgmestre fra Vestegnen og et af mine egne politiske forbilleder Erik Ninn-Hansen for en strammere udlændingepolitik, men majoriteten lyttede ikke. Der kom velfærdsturister hertil i hobetal, som i dag har ødelagt det for nutidens udlændinge.

Med det sagt, så skal vi i Danmark ikke tro, at vi kan lukke os inde i vores egen lille osteklokke og isolere os i verdenssamfundet i en sådan grad, at Kim Jong-Un ville blive imponeret. Vi har indvandring og vi fortsætter med indvandring i Danmark i resten af min levetid. Heldigvis.

Så vil nogle måske bringe flygtningekrisen op, og her er jeg helt på linje med mit parti, der mener, at vi først og fremmest skal hjælpe i nærområderne. På denne måde kan vi bidrage til stabilitet og bedre vilkår til mennesker i nød, uden at vores eget land oversvømmes med kriseramte mennesker, der dybest set ikke behøver komme til os for at få hjælp. Vi kommer gerne til dem – og det er langt mere effektivt.

Østeuropæerne kommer allerede til landet og arbejder i håndværksfagene og landbruget samt mange andre brancher. En af de ting, der hurtigst står klart, hvis man også læser min tidligere blog om emnet, er, at østarbejdere er flittige folk. Det står også klart, at de under de rette arbejdsvilkår slet ikke behøver at gå for mindre end danske håndværkere. Vi har allerede i tusindvis af østeuropæere ansat i Danmark og mange gør et fortrinligt stykke arbejde.

Mens det sker, så forhindres danske statsborgere i, at tage deres Thailandske kone eller amerikanske flamme med hjem til Danmark, fordi Folketinget i sin iver efter at skærme af for muslimernes komme fuldstændig har skærmet af for kærligheden. Kærlighed er i min bog ikke noget, som man kan hegne ind bag landegrænser.

Den 10. oktober blev den seneste rapport fra de økonomiske vismænd offentliggjort. Vi skal gerne have 70.000 arbejdsomme indvandrere til Danmark inden 2025. Det lyder dælme af mange, men heri indgår også nordmænd, svenskere, tyskere og polakker og amerikanere.  

Det er altså, ikke 70.000 flygtninge, for som de økonomiske vismænd også skriver, så drejer det sig ikke om "Personer, der kommer til Danmark som flygtninge eller som familiesammenførte til flygtninge” Det skyldes nemlig, at de har en væsentlig lavere beskæftigelsesfrekvens end personer, som kommer hertil for arbejdet.

Og endvidere i en artikel fra samme dag i Berlingske ”Virksomheder og universiteter kæmper med så restriktive og bureaukratiske regler på udlændingeområdet, at det risikerer at gøre det unødigt svært for dem at rekruttere og fastholde internationale eksperter, ligesom det risikerer at gøre dem til grin i udlandet. Så klar er meldingen fra såvel Københavns Universitet (KU), DTU som Dansk Arbejds- giverforening (DA) efter indtil flere tilfælde, hvor reglerne for ansættelse af forskere og specialister fra lande uden for EU efter deres mening bliver tolket alt for rigidt og bogstaveligt.”

I samme artikel omtales, at Danmarks Tekniske Universitet fik en bøde på 60.000 kroner for at have betalt en amerikansk forsker fra Syddansk Universitet for at være censor. Bøden skyldes, at forskeren alene havde arbejdstilladelse til Syddansk Universitet og ikke Danmarks Tekniske Universitet. Det virker helt tosset i mine ører.

Vi bør sige ja tak, til folk, der kommer hertil og bidrager.

Sluttelig bliver vi som samfund nødt til, at have et langt større fokus på at bevare vores fælles kultur, som i stor udstrækning desværre er gledet os af hænde siden Erik Ninn-Hansens tid. Dannelse, nationalitet, kultur, fællesskab og sammenhængskraften forsvinder helt, hvis ikke de søges genoprettet. Dette skrev jeg også om i en tidligere blog ”Alt handler ikke om dig.”

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Jens Kindberg (f. 1982) er iværksætter, selvstændig og erhvervsmand. Han er cand.merc i Finansiering og Regnskab og har siden teenagealderen oprettet og udviklet flere forskellige forretninger og driver nu flere firmaer i ind- og udland. Dette er bl.a. inden for bygge- og finansieringssektoren. Derudover har han en baggrund i finanssektoren i London, Stockholm samt København. Han ser med stor skepsis på offentligt bureaukrati og karrierepolitikere, og har en grundholdning om, at de stærke skal have frihed til at gøre Danmark rigere - uden at vi mister fokus på de svageste. Jens Kindberg er kandidat til Borgerrepræsentationen og til Folketinget for Det Konservative Folkeparti.
Seneste blogs
Af Mikael Jalving
22.11.17, 13:16
Merkels problem er også vores problem. Migranterne kan ikke fortsætte med at komme herop, uden at vores samfund forvandles til uigenkendelighed. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
22.11.17, 09:13
Der er plads til en ret stor religiøs sekt hertillands. Læs mere
Af Anders Vistisen
21.11.17, 12:23
Danske skatteydere kan glæde sig over, at det europæiske lægemiddelagentur ikke endte i Danmark. Læs mere
Af Rune Lund
20.11.17, 23:16
Alle steder i kommuner og regioner, hvor vi kan forhindre skattespekulanterne i at få snablen ned i fælleskassen, er en sejr. Læs mere
Af Rune Toftegaard Selsing
20.11.17, 20:42
På en god dag er DR's Detektor bare mildt ubegavet og venstreorienteret. På en dårlig er det sammenligneligt med propganda fra den gamle østblok. Læs mere
Af Jens-Kristian Lütken
20.11.17, 15:46
Efter 100 år med Socialdemokratiet ved magten i København er der brug for forandring og nytænkning Læs mere
Af Christian Rabjerg Madsen
20.11.17, 13:23
Da Socialdemokratiet i 2015 advarede om, at Venstre ville skære velfærden, afviste V-borgmestrene det som en skræmmekampagne. I dag kan vi desværre konstatere, at Socialdemokratiet fik ret. Venstre har skåret dybt i velfærden. Læs mere
Af Lars Boje Mathiesen
20.11.17, 11:02
Magtmisbrug og sexchikane er alvorligt. Det må Alternativet forholde sig til - partinavn eller ej. Læs mere
Af Christel Schaldemose
20.11.17, 09:54
EU har pæne og grimme ansigter. I dag kommer vi til at se et af de grimmeste. Læs mere
Af Mikael Jalving
20.11.17, 09:30
Protesten kan sagtens komme nedefra og igen og igen, det er faktisk livsnerven i et demokrati. Læs mere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her