*

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Danmarks Radio opfordrer til terrorlignende tilstande

Hvis DR var en muslimsk TV-kanal i Danmark, var den blevet lukket.

Lad mig tage dig med på et tankeeksperiment, et for mig skræmmende tankeeksperiment. Men en hændelse, som godt kunne finde sted. EU afbryder definitivt optagelsesproceduren med Tyrkiet og melder samtidig ud, at de ikke ønsker nogen muslimske lande i EU's fællesskab, hvormed Tyrkiet, Albanien og Bosnien-Hercegovina aldrig vil have en chance for at komme ind i fællesskabet. Det besluttes på baggrund af EU-landenes befolkningers ønske om at dæmme op for den muslimske indvandring. Dagen, hvor dette vedtages, bryder der massedemonstrationer ud overalt i de europæiske storbyer og hovedstæder. Gaderne raseres af horder af mennesker med arabisk afstamning. Politibetjente bliver såret på stribe, butikslokaler bliver smadret fra en ende af, og der er masser af sårede civile.  Danmarks Radio ville selvfølgelig dække disse begivenheder og kalde disse terrorister det, de er, terrorister, men når vi ser på G20-topmødet, kalder DR de revolutionære for aktivister. Underforstået, at de jo blot er unge folk, som laver en lille smule ballade.

Kunne du som læser forestille dig, at en muslimsk TV-kanal kunne slippe godt fra at bagatellisere hundredvis af sårede betjente og smadrede butikslokaler? Jeg kan ikke, og DR kan heller ikke tillade sig at bagatellisere venstresocialistisk terror, som de har gjort ved G20-topmødet.

Hvis den tænkte episode fandt sted, ville der være et ramaskrig fra venstre til højre side af Folketinget om, at nu skulle den givne muslimske TV-kanal lukkes, og at de opildnede til terror og bagatelliserede terroren. Hvilket vel egentlig også er forståeligt, men det skal også ske, når statsmediet, DR, bagatelliserer venstresocialistisk terror.

Røde lejesvende

Personligt har jeg tidligere været fortaler for en statskanal, som kunne tænke på andet end seertal, men den tid er slut. For det første konkurrerer DR med de private nyhedshjemmesider såsom Jyllands-Posten, Ekstra Bladet, BT, Berlingske, Børsen m.fl., men mens aviserne har været nødsaget til at sætte betalingsmur på flere af deres nyheder for at sikre lønningerne til journalisterne, kan DR nøjes med at ringe til Folketinget efter flere penge.

Mens Netflix, Viaplay og TV 2 Play kan holde styr på hvem, der abonnerer på deres service, har DR fundet det umuligt, hvorfor alle danskere skal betale multimedielicens. Det giver ingen mening i min bog.  Selvfølgelig kan DR holde styr på, hvem der betaler licens, og hvem der skal have adgang til DR. Alternativt, hvis alle alligevel skal betale, kan det lige så godt gøres til en del af skatten på lige vilkår med almindelige andre ting, som vi alle også gør brug af.

Tilbage til G20-topmødet. Når disse terrorister klager deres nød og siger, at det er politiet, som eskalerer volden, er der jo noget galt. Disse venstrefløjsterrorister skal ikke give betjentene skylden for, at volden eskalerer på samme vis som ved den seneste demonstration på Nørrebro, hvor de unge også gav politiet skylden samt pegede på, at det var et mindretal af demonstranterne, som lavede balladen.

Hvis jeg deltog i en demonstration, hvor elementer fra demonstrationen gik til angreb på politiet, ville jeg med det samme gå fra demonstrationen. Jeg ville ikke være en del af vold mod ordensmagten og mod demokratiet, men dette rationale har de terrorister ikke. Ligeledes har jeg svært ved at forstå, hvorfor Enhedslisten og SF ikke tager skarpt afstand fra deres ungdomsorganisationer, når de deltager i sådanne voldelige optøjer.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Jens Kindberg (f. 1982) er iværksætter, selvstændig og erhvervsmand. Han er cand.merc i Finansiering og Regnskab og har siden teenagealderen oprettet og udviklet flere forskellige forretninger og driver nu flere firmaer i ind- og udland. Dette er bl.a. inden for bygge- og finansieringssektoren. Derudover har han en baggrund i finanssektoren i London, Stockholm samt København. Han ser med stor skepsis på offentligt bureaukrati og karrierepolitikere, og har en grundholdning om, at de stærke skal have frihed til at gøre Danmark rigere - uden at vi mister fokus på de svageste. Jens Kindberg er kandidat til Borgerrepræsentationen og til Folketinget for Det Konservative Folkeparti.
Seneste blogs
Af Naser Khader
17.11.17, 15:53
For mig at se, er lakmusprøven om man er en ægte brun feminist, at man tør udfordre de kvindeundertrykkende passager i Koranen. Læs mere
Af Morten Løkkegaard
17.11.17, 15:30
Kommunal- og regionsvalget er også et valg om fælles europæiske løsninger helt tæt på vores hverdag. Læs mere
Af Christel Schaldemose
17.11.17, 14:20
Udfasning af kulkraft inden 2030 er i bund og grund et godt mål. Men det er ikke regeringens eget. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
16.11.17, 21:09
De svenske politikere arbejder i hvert fald på det. Læs mere
Af Jens Kindberg
16.11.17, 12:04
En opdeling af Københavns Kommune er ren logik. Læs mere
Af Mikael Jalving
16.11.17, 09:30
Politikerne overlader os til halal. De giver os islam. De giver os militserne, det religiøse politi og moskeerne. Læs mere
Af Harun Demirtas
15.11.17, 22:10
I stedet for at træde i karakter og løse de mange problemer, vi står i til halsen, stirrer de på vores 29 minutters pause. Det er - for at sige det ligeud - ren idioti! Læs mere
Af Christina Egelund
15.11.17, 11:28
Forleden var der et vælgermøde på Frederiksberg i Københavnsområdet. Her rejste en lille pige sig op og spurgte de lokale politikere, hvad de vil gøre ved, at hun har en veninde i 3. klasse, der har været sygemeldt i tre måneder med stress. Læs mere
Af Jens-Kristian Lütken
15.11.17, 10:55
Ungdomshuset er endnu engang arnested for hærværk og anti-demokratiske aktiviteter Læs mere
Af Christel Schaldemose
14.11.17, 17:59
Malta er hverken som Polen eller Ungarn. Men landet har brug for en hånd, og den har de selv rakt ud efter. Læs mere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her