*

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Danmarks Radio opfordrer til terrorlignende tilstande

Hvis DR var en muslimsk TV-kanal i Danmark, var den blevet lukket.

Lad mig tage dig med på et tankeeksperiment, et for mig skræmmende tankeeksperiment. Men en hændelse, som godt kunne finde sted. EU afbryder definitivt optagelsesproceduren med Tyrkiet og melder samtidig ud, at de ikke ønsker nogen muslimske lande i EU's fællesskab, hvormed Tyrkiet, Albanien og Bosnien-Hercegovina aldrig vil have en chance for at komme ind i fællesskabet. Det besluttes på baggrund af EU-landenes befolkningers ønske om at dæmme op for den muslimske indvandring. Dagen, hvor dette vedtages, bryder der massedemonstrationer ud overalt i de europæiske storbyer og hovedstæder. Gaderne raseres af horder af mennesker med arabisk afstamning. Politibetjente bliver såret på stribe, butikslokaler bliver smadret fra en ende af, og der er masser af sårede civile.  Danmarks Radio ville selvfølgelig dække disse begivenheder og kalde disse terrorister det, de er, terrorister, men når vi ser på G20-topmødet, kalder DR de revolutionære for aktivister. Underforstået, at de jo blot er unge folk, som laver en lille smule ballade.

Kunne du som læser forestille dig, at en muslimsk TV-kanal kunne slippe godt fra at bagatellisere hundredvis af sårede betjente og smadrede butikslokaler? Jeg kan ikke, og DR kan heller ikke tillade sig at bagatellisere venstresocialistisk terror, som de har gjort ved G20-topmødet.

Hvis den tænkte episode fandt sted, ville der være et ramaskrig fra venstre til højre side af Folketinget om, at nu skulle den givne muslimske TV-kanal lukkes, og at de opildnede til terror og bagatelliserede terroren. Hvilket vel egentlig også er forståeligt, men det skal også ske, når statsmediet, DR, bagatelliserer venstresocialistisk terror.

Røde lejesvende

Personligt har jeg tidligere været fortaler for en statskanal, som kunne tænke på andet end seertal, men den tid er slut. For det første konkurrerer DR med de private nyhedshjemmesider såsom Jyllands-Posten, Ekstra Bladet, BT, Berlingske, Børsen m.fl., men mens aviserne har været nødsaget til at sætte betalingsmur på flere af deres nyheder for at sikre lønningerne til journalisterne, kan DR nøjes med at ringe til Folketinget efter flere penge.

Mens Netflix, Viaplay og TV 2 Play kan holde styr på hvem, der abonnerer på deres service, har DR fundet det umuligt, hvorfor alle danskere skal betale multimedielicens. Det giver ingen mening i min bog.  Selvfølgelig kan DR holde styr på, hvem der betaler licens, og hvem der skal have adgang til DR. Alternativt, hvis alle alligevel skal betale, kan det lige så godt gøres til en del af skatten på lige vilkår med almindelige andre ting, som vi alle også gør brug af.

Tilbage til G20-topmødet. Når disse terrorister klager deres nød og siger, at det er politiet, som eskalerer volden, er der jo noget galt. Disse venstrefløjsterrorister skal ikke give betjentene skylden for, at volden eskalerer på samme vis som ved den seneste demonstration på Nørrebro, hvor de unge også gav politiet skylden samt pegede på, at det var et mindretal af demonstranterne, som lavede balladen.

Hvis jeg deltog i en demonstration, hvor elementer fra demonstrationen gik til angreb på politiet, ville jeg med det samme gå fra demonstrationen. Jeg ville ikke være en del af vold mod ordensmagten og mod demokratiet, men dette rationale har de terrorister ikke. Ligeledes har jeg svært ved at forstå, hvorfor Enhedslisten og SF ikke tager skarpt afstand fra deres ungdomsorganisationer, når de deltager i sådanne voldelige optøjer.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Når du kommenterer, accepterer du Jyllands-Postens debatregler
  • Har du spørgsmål? Find svaret her
Profil
Jens Kindberg (f. 1982) er iværksætter, selvstændig og erhvervsmand. Han er cand.merc i Finansiering og Regnskab og har siden teenagealderen oprettet og udviklet flere forskellige forretninger og driver nu flere firmaer i ind- og udland. Dette er bl.a. inden for bygge- og finansieringssektoren. Derudover har han en baggrund i finanssektoren i London, Stockholm samt København. Han ser med stor skepsis på offentligt bureaukrati og karrierepolitikere, og har en grundholdning om, at de stærke skal have frihed til at gøre Danmark rigere - uden at vi mister fokus på de svageste. Jens er folketingskandidat for Det Konservative Folkeparti i Københavns Storkreds.
Seneste blogs
Af Jens-Kristian Lütken
25.07.17, 14:49
En tastefejl skal ikke udløse en parkeringsbøde Læs mere
Af Signe Munk
25.07.17, 14:37
"Tillykke til jer. Eller hvad siger man? Det er jo bare fordi, I er også kvinder, og det er jo kvindelandsholdet", sagde han. Og jeg tænkte fandeme nej. Tillykke til OS og Danmark. Læs mere
Af Lars Boje Mathiesen
24.07.17, 14:34
Selvom især de borgerlige partier gerne profilerer sig i medierne på en stram kurs over for kriminelle udlændinge, så sker der absolut ingenting. Læs mere
Af Mikael Jalving
23.07.17, 10:38
Grænseforeningen fremstår i dag som en vækkelsesbevægelse for menneskerettigheder, minoriteter og asylindvandring. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
23.07.17, 10:03
Nej, er det korte svar. Ikke når man ser på tallene. Læs mere
Af Annika Smith
22.07.17, 12:51
Jeg er ikke et dumt svin. Altså ikke nødvendigvis. Læs mere
Af Rune Toftegaard Selsing
21.07.17, 22:31
To forskere har optrevlet et elitenetværk i Danmark fyldt med erhvervsfolk, som de hævder sidder på magten. Læs mere
Af Jaleh Tavakoli
21.07.17, 19:07
Hvad mere skal til, for at vi kan lukke Nordvest Privatskole? Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
21.07.17, 12:09
Sagen fra Minneapolis fortæller om alvorlig slagside hos medierne. Læs mere
Af Finn Slumstrup
21.07.17, 11:10
En sammenhængende strategi for infrastrukturen er påkrævet. Læs mere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her