*

13.01

Blog: Putin er den største trussel for verdensfreden

Jens Kindberg
Fjenden er rød og kommer fra øst. Sådan lød det i mange årtier. Men dette er stadigvæk sandheden, når man ser på Putins færd og færden.
09.01

Blog: DDR ville være vild af begejstring over de danske kontrolsystemer

Jens Kindberg
Det går altid galt for staten, når den skal lave store projekter. Metroen, nye IT-systemer, Supersygehuse etc. Jeg har løsningen, men politikerne forstår det ikke.
05.01

Blog: Vi må ikke lade terroristerne bruge religion som undskyldning

Jens Kindberg
Handlingerne skyldes syge mennesker, ikke deres religiøse tilknytning, og derfor skal vi fordømme terroristerne og ikke deres religion.
04.01

Blog: Staten skal elske vækst

Jens Kindberg
Borgerlige såvel som røde regeringer har begge et ønske om at skabe vækst i det private erhvervsliv. Men når staten forsøger at fremelske væksten kikser det.
23.12

Blog: Vil du købe andelsbolig – så pas på

Jens Kindberg
En særlig gruppe andelsboligejere har massive økonomiske problemer uden at køberne ved det.
20.12

Blog: Anders Dam fra Jyske Bank var visionær langt inden MobilePay kom på markedet

Jens Kindberg
Engang var Jyske Bank finansverdenens frække dreng. De lavede filialerne om og diskede op med kaffe og hygge. I dag skal der mere på bordet for at skaffe nye kunder. Hvilke banker leverer varen nu?
08.12

Blog: Drop ulandsbistanden og giv pengene til danske virksomheder

Jens Kindberg
Vi mangler i den grad vækst i Danmark. Økonomien har stået stille i 10 år, og i samme periode er andre lande løbet fra os.
30.11

Blog: Jeg har bygget flere boliger end Ritt Bjerregaard

Jens Kindberg
Mon ikke de fleste kan huske, da Ritt Bjerregaard i hendes iver for at blive valgt lovede københavnerne 5.000 nye boliger til kr. 5.000 om måneden?
26.11

Blog: Dronningen havde ret i 1984 – og det har hun også i dag

Jens Kindberg
Der var stor debat omkring dronningens nylige kommentarer omkring indvandring. For mig er intet ændret i hendes kommentarer fra 1984 til 2016.
24.11

Blog: Det er ikke muslimerne, men politikerne, som ødelægger julepynten i København

Jens Kindberg
Det har stået i flere avisartikler, at der ikke kommer julepynt på Nørrebro i år. Flere får uagtet den tanke at det er sharwamabutikkerne, som ikke gider medfinansiere det, men nej, det er ikke de muslimske butiksejere, som gør det – det er de folkevalgte, som ikke længere ønsker julen i København.
21.11

Blog: Socialisterne smadrer boligmarkedet

Jens Kindberg
Man hører ofte socialister tale positivt om lejeboligerne, de almene boliger og andelsforeningerne. Det hænger fint sammen med den socialistiske fortælling i og med, at specielt lejeboliger og almene boliger ofte er den eneste mulighed for dem, der ikke har millioner på kontoen. Det hænger knapt så fint sammen med, at der hvert år forsvinder tusindvis af lejeboliger for almindelige menneske, og at det sker med socialisternes velsignelse.
18.11

Blog: Uber er ikke mere deleøkonomi end Danske Fragtmænd

Jens Kindberg
Som så mange andre, kan jeg ikke få armene ned over deleøkonomien. Deleøkonomien giver kreative og driftige kræfter muligheder for at skabe nye bæredygtige og globale forretningskoncepter, den skaber nye arbejdspladser og giver dig og mig adgang til services til ordentlige priser. Og så er det vel næppe skadeligt at få mere ud af allerede eksisterende ressourcer?
15.11

Blog: Jeg vil gerne ansætte muslimer

Jens Kindberg
Virksomhedernes og sektorernes færden kender ikke til grænser. Når jeg ansætter folk og udvælger samarbejdspartnere, så er religion ikke et parameter. Det er kompetencer og kvalifikationer.
10.11

Blog: Socialdemokraterne er vilde med nepotisme

Jens Kindberg
Jeg debatterede med boligordføreren fra Socialdemokratiet den 5. november. Han så intet galt i, at ingen almindelige mennesker kan komme i nærheden af en andelsbolig i hovedstaden. Det gør jeg.
07.11

Blog: Kulturen bevarer os – og Danmarks Radio skal bevares

Jens Kindberg
Vi skal ikke sælge ud af vores kulturelle værdier, heller ikke i nedgangstider. De er helt afgørende for den danske sammenhængskraft, og for at vi også i fremtiden ved, hvem vi er.
28.10

Blog: Østarbejdernes generationskontrakt

Jens Kindberg
I disse år kan man næsten ikke åbne en avis eller klikke sig ind på nettet, uden at høre dårlige ting om østarbejdere. De underminerer hele arbejdsmarkedet, de udkonkurrerer danske arbejdere, de er dårlige håndværkere.
23.10

Blog: Danmark for danskere – og gerne flere af dem

Jens Kindberg
Nej, dette indlæg handler ikke om fertilitet. Men derimod om udlændingedebatten, som i årtier har raset i Danmark. Nogle er strammere – andre slappere. Og nu kaster jeg mig også ind i kampen.
20.10

Blog: Er du andelsboligejer, så er du konservativ

Jens Kindberg
Boligejere skal ikke beskattes så hårdt, at de må gå fra hus og hjem. Med en andelsbolig kan man bo i fred. Det burde alle kunne.
15.10

Blog: Alt handler ikke om dig

Jens Kindberg
Når jeg lægger en vis distance til de rene liberalistiske partier, så er der en dybere mening. Det er en afstandtagen fra tidens egoisme.
Se flere nyheder
Profil
Jens Kindberg (f. 1982) er iværksætter, selvstændig og erhvervsmand. Han er cand.merc i Finansiering og Regnskab og har siden teenagealderen oprettet og udviklet flere forskellige forretninger og driver nu flere firmaer i ind- og udland. Dette er bl.a. inden for bygge- og finansieringssektoren. Derudover har han en baggrund i finanssektoren i London, Stockholm samt København. Han ser med stor skepsis på offentligt bureaukrati og karrierepolitikere, og har en grundholdning om, at de stærke skal have frihed til at gøre Danmark rigere - uden at vi mister fokus på de svageste. Jens er folketingskandidat for Det Konservative Folkeparti i Københavns Storkreds.
Seneste blogs
Af Rune Toftegaard Selsing
17.01.17, 22:06
Ole Fogh Kirkeby lover folk bedre liv med sin filosofiske coaching. Læs mere
Af Mikael Jalving
17.01.17, 17:22
Indførelsen af borgerløn – uanset om det sker af liberale grunde eller ej – vil i realiteten være et af de sidste skridt mod de facto forsørgelse og ansvarsfratagelse af danskerne. Læs mere
Af Anders Vistisen
17.01.17, 15:57
Danskerne skylder hverken Tyskland, Frankrig, Belgien eller Italien noget som helst. Men vi skylder Storbritannien en hel del. Læs mere
Af Siddik Lausten
17.01.17, 12:46
Højredrejningen hos ungdommen i Danmark presser den universelle velfærdsmodel. Men velfærd er ikke en selvfølge, og derfor burde de unge - og danskerne generelt - sætte langt større pris på det danske velfærdssamfund. Læs mere
Af Anders Vistisen
16.01.17, 15:17
Med sin støtte til belgieren Guy Verhofstadt har Venstre cementeret sin position som en af Folketingets mest jubelglade EU-fanatikere Læs mere
Af Josephine Fock
16.01.17, 15:07
Hvis vi skal bevare vores frie, lige og sikre samfund, må vi bremse den ekstreme ulighed, der kommer til udtryk ved, at otte mennesker ejer lige så meget som halvdelen af jordens befolkning. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
16.01.17, 12:53
Advarsel: Alt hvad der står i det følgende, er svindel og humbug. Hvem vil ikke gerne have sin artikel på en EU-liste? Læs mere
Af Jens Kindberg
13.01.17, 12:49
Fjenden er rød og kommer fra øst. Sådan lød det i mange årtier. Men dette er stadigvæk sandheden, når man ser på Putins færd og færden. Læs mere
Af Jens-Kristian Lütken
13.01.17, 11:36
Det er tragikomisk, at en stor del af højrefløjens meningsdannere ser Putin som et forbillede og et alternativ til de institutioner, vi har opbygget i EU. Læs mere
Af Annika Smith
13.01.17, 11:23
Statsministeren lover at gøre alle til ”fremtidens vindere”- og sender samtidig i hundredvis af unge ud i ny hjemløshed. Læs mere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her