*

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Elev på Al Quds skole til verdens muslimer: Hjælp os med jeres kanoner!

En dansk-arabisk lille pige på ca. 8-9 år, har lært et arabisk digt, og dette handler blandt andet om at verdens muslimer skal hjælpe palæstinenserne med deres kanoner, for at befri Al Aqsa moskeen i Jerusalem.

Jeg kan ikke forstå meget arabisk, men jeg får en mistanke, så jeg får oversat dele af digtet, og rigtigt nok, så er digtet krigspropaganda. Du kan se videoen her.

I sidste uge fandt jeg frem til en række Hamas-billeder på en Facebookprofil, hvilket var særligt problematisk, fordi profilen tilhører en dansk-arabisk friskoleleder. Der er tale om Al Quds skole, hvor også en af lærerne, på Facebook både spreder Hizb ut Tahrir propaganda, og også legitimerer terror. Det handler om Naji Dyndgaard, som er etnisk dansk og som har konverteret til islam. Det er der kommet to artikler ud af. 

Begge de to herrer fra Al Quds skole, har brugt deres Facebook til henholdsvis at støtte og legitimere terror. Dyndgaard som er skolelærer på Al Quds skole, er en ivrig tilhænger af, og sikkert også medlem af den salafistiske organisation Hizb ut Tahrir. I BT's artikler kan man blandt andet læse, at Dyndgaard fraråder muslimer at samarbejde med efterretningstjenesten, det tillader islam ikke, mener Dyndgaard.

I linket forneden ses Dyndgaard skrive at de vantro kommer til at brænde i helvede, og han fortsætter ellers med at forklare at muslimer ikke skal samarbejde med de danske myndigheder, i bekæmpelsen af radikalisering. Muslimer skal aldrig samarbejde med vantro, heller ikke i tilfælde af at der skulle ske "noget" på dansk jord, for så er det blot guds vilje. "Dont worry, be happy", står der blandt andet i opslaget.

Derudover mener Dyndgaard ikke at det er et problem at skære halsen over på vantro, i en krig, og både i ovenstående opslag, men også i mange andre opslag, giver han så udtryk for at muslimerne efter hans opfattelse, er i krig med vesten / de vantro / jøderne. Hvilket må betyde at han legitimerer terror? Sådan lyder det, nu engang, i mine øre.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Når du kommenterer, accepterer du Jyllands-Postens debatregler
  • Har du spørgsmål? Find svaret her
Profil
Jaleh Tavakoli er født i Iran (f. 1982), i et hjem hvor politik fyldte, selvom Jalehs far, der var politisk aktiv imod det nyetablerede præstestyre, levede under jorden, fra hun blev født. Faderen flygtede fra Iran, og familien blev genforenet i Danmark, da Jaleh var ni år gammel. I dag er hun gift med en dansk-tyrkisk mand, og de er sammen (pleje)forældre til en lille pige. Hun er forfatter, samfundsdebattør og talskvinde for Frit Iran.
Seneste blogs
Af Holger K Nielsen
17.08.17, 14:59
Det hævdes ofte, at kun handlinger betyder noget i politik. Hvad man går rundt og siger er ligegyldigt, for det er kun ord. Læs mere
Af Jens Kindberg
17.08.17, 08:32
Tolerancen og mangfoldigheden har trange kår på Berlingske. Læs mere
Af Finn Slumstrup
16.08.17, 17:07
Farvel og tak. Jeg trækker mig bukkende tilbage. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
16.08.17, 16:14
Jeg spår, at alt-right vil vinde frem i USA i de kommende år. Læs mere
Af Mikael Jalving
16.08.17, 13:40
Hvis blot de muslimske ghettoer var parallelle fænomener – lidt som ufo'er – kunne vi sove roligt om natten. Læs mere
Af Anders Vistisen
15.08.17, 12:04
Gør det nogen forskel for europæerne, om migranterne trænger ind i Europa hjulpet af ”kyniske menneskesmuglere”, som gør det for penge, eller af selvfede menneskesmuglere, som mener, at de gør en god gerning? Læs mere
Af Lars Boje Mathiesen
14.08.17, 11:28
Som borgerlig vælger frygter man jo, hvad S og DF næste gang finder på. Læs mere
Af Eva Kjer Hansen
14.08.17, 08:04
Af Christina Egelund
13.08.17, 18:43
Nogle gange kan jeg undre mig. Undre mig over kommentatorkøbing i Danmark. Undre mig over, at tankerne og skriverierne kører i ring. JA! Liberal Alliance vil gerne have fjernet topskatten. Fordi vi mener, det er en urimelig skat, der hæmmer arbejdsglade danskere i at yde en ekstra indsats. Topskatten hæmmer udvikling og potentiel vækst i Danmark. Læs mere
Af Jens Kindberg
13.08.17, 16:05
De danske medier fortsætter i disse dage den negative diskurs, der har været om H.K.H. Prins Henrik i alt for mange år Læs mere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her