*

Jaleh Tavakoli

Blog: Breaking fake news om racisme: Flertal imod ghettoisering

Det er i ingens interesse fortsat at have ghettoer. Jo, måske er det i venstrefløjens interesse, men det selvhadende problem kan de selv ligge og rode med.

Blog: Hvis motivet for benzinbomben i Ry var racistisk, er der tale om terror

Når en politibetjent bliver forsøgt dræbt af en ISIS tilhænger der råber allah u akbar, imens at vedkommende forsøger at dræbe betjenten, er det et terrorangreb.

Blog: P1 Debat om Trump endte i beskyldninger om konspirationsteorier og løgn

Kritik af Hillary Clintons tætteste rådgiver fik USA-ekspert til at beskylde undertegnede for at sprede konspirationsteorier og løgn.

Blog: VIDEO: Hizb ut-Tahrirs hykleri, klynkeri og halve sandheder

Det er rigtigt at Danmark ikke er tilfreds med Hizb ut-Tahrir, men det handler om deres fascistiske og terroropfordrende udlægning af deres religion. De er den konfliktsøgende aggressor og alligevel dyrker de offermentaliteten.

Blog: Jyllands-Posten bliver aldrig tilgivet for tegningerne, selv ikke hvis JP undskylder

Det er teologi. Krig mod gud og profeten bliver ikke tilgivet. Alligevel fik Flemming Rose mundkurv på. Kun forsvaret for friheden, demokratiet og rettigheder, vil på sigt bekæmpe intolerancen og volden.

Blog: Terror-ytrende islamist skal tale imorgen på Nørrebro

Er det en del af selvhadet at vi værner om voldsmandens ytringsfrihed, imens at fredelige og demokratiske borgere ikke kan bruge deres ytringsfrihed?

Blog: Du er ikke dansk, blot fordi du er født her

Det, at Martin Henriksen ikke vil afgøre, om en eller anden person, som han lige har mødt, og som han ikke kender, er dansk eller ej, er ikke racisme, så stop dog jer selv!

Blog: Boganmeldelse: Frihedsfeministen

Uanset alle islams problemer er det helt nødvendigt at integrationen lykkes, og vi skal have danske muslimer til at flytte sig. Det er det som jeg opfatter som Karen Wests projekt, et projekt som jeg støtter.

Blog: Mobning vs. social kontrol og vold i etniske minoritetsfamilier

Imens at etniske minoritetsbørns friheder og rettigheder bliver trådt på, hver evig eneste dag, i stort omfang, af deres egne familier, og også selvom disse oplever rigtig meget vold derhjemme, kæmper Institut for menneskerettigheder i stedet imod mobning i skolen.

Blog: Jeg fandt mig i at blive slået af en kæreste

Jeg kan huske at jeg selv var for stolt til at sige det til nogen, men håbede på og ønskede inderligt at nogen ville konfrontere mig, så jeg ikke længere var alene med volden.

Blog: Erdogan: En islamisk Hitler

Overskriften er for at dæmonisere manden ovenpå den uforholdsmæssig store og barbariske magtanvendelse, som han og hans følgere har været ansvarlige for, siden kupforsøget for tre dage siden.

Blog: Folkemøde: Ytringsfriheden i terrorens skygge

Vi kan og skal ikke være blottet for realitetssans, når vi i dag, taler om ytringsfrihedens rammer.

Blog: Mindst 15 kilo lettere til Folkemødet

Jeg har ellers aldrig troet på slankekure, for så mange jeg kender har taget kiloene på igen, og den virkelige udfordring er da også at holde vægten nede, når først man har tabt det, man ville. Men, beslutningen blev truffet, da jeg dels faldt over en artikel på videnskab.dk, og dels gik op på vægten, der viste, og hold nu godt fast: 97,5 kilo.

Blog: Bolsjefabrikkens inkluderende krænkelseskultur

Nu har spillestedet Bolsjefabrikken forklaret deres aflysning af debattøren Søren Villemoes DJ-optræden, og det er ikke fordi Søren er racist, siger de, det er fordi, de er krænkede over Sørens kritik af krænkelseskulturen, som bryder med den inkluderende vibe, som Tung Torsdag på Bolsjefabrikken ellers står for.

Blog: Bolsjefabrikkens værdier: Homofobi, våben, stoffer og mord?

Folk der arbejder på et spillested for Reggae og Dancehall, eller som bare er fan af den slags, skal ikke engang forsøge sig med politisk korrekthed.

Blog: Alternativets alternative empati

Det er historien om Mona Sheik, Asmaa Abdol Hamid og Muhammad Aslam om igen. Først er det den onde presse der misforstår dem, så er det den racistiske danske befolkning der misforstår dem, og til sidst "mis"forstår ledelserne i partiet dem.

Blog: Billede-blog som kommentar til tørklæde-aktion: Det er bare hår

Jeg behøver ikke at bære et tørklæde, der historisk og religiøst er et symbol på kvindeundertrykkelse, slet ikke i en situation hvor der findes kvinder i Danmark og Sverige, med muslimsk baggrund, som ville risikere æresdrab hvis de tog tørklædet af. Men jeg støtter selvfølgeligt alle kvinders frie valg til at gå klædt som de vil, og jeg fordømmer på det kraftigste racistisk vold og chikane af muslimske kvinder der bærer tørklædet.

Blog: Terror: A new normal is here

Kære politikere: Tal ikke ned til os, tal ikke uden om, og tal ikke et ord mere om at stå sammen. Nu skal vi handle!
Se flere nyheder
Profil
Jaleh Tavakoli er født i Iran (f. 1982), i et hjem hvor politik fyldte, selvom Jalehs far, der var politisk aktiv imod det nyetablerede præstestyre, levede under jorden, fra hun blev født. Faderen flygtede fra Iran, og familien blev genforenet i Danmark, da Jaleh var ni år gammel. I dag er hun gift med en dansk- tyrkisk mand, og de er sammen plejeforældre til en lille pige. Hun er venstreorienteret samfundsdebattør og talskvinde for Frit Iran.
Seneste blogs
Af Morten Uhrskov Jensen
29.03.17, 20:49
Dansk Institut for Internationale Studier bedriver politisk korrekthed for skatteydernes penge. Læs mere
Af Jens-Kristian Lütken
29.03.17, 11:50
Skattekroner skal ikke gå til at finansiere et voldeligt miljø Læs mere
Af Angela Brink
28.03.17, 22:14
Det føles godt, når man som ungdomspolitisk aktiv får taletid i medierne og bliver behandlet som en slags politiker light. Men prisen kan hurtigt blive urimeligt høj, når ens ungdommelige fejltagelser bliver topnyheder i de landsdækkende medier. Læs mere
Af Camilla Schwalbe
28.03.17, 19:40
"Jeg opfatter det som vanvittigt illoyalt, når kvinder taler om deres mænd til andre kvinder, på den der ”nu-siger-jeg-ting-til-jer-som-jeg-ikke-en-gang-har-sagt-til-ham-endnu-måde”. Det er faktisk usmageligt." Læs mere
Af Victor Boysen
28.03.17, 14:54
Vi roser aldrig vores politiske modstandere. Hvorfor egentlig ikke? Jeg takker gerne Lars Løkke. Læs mere
Af Mikael Jalving
28.03.17, 13:50
Sprogmand, stilist og spasmager Hans Hauge viser, at man godt kan være sin tids største filosof og nazist på én og samme gang i herlig ny bog, der stort set træder alle positioner over tæerne. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
25.03.17, 18:15
Den tredje verdens klankultur er vigtigere end religionen islam. Læs mere
Af Jens-Kristian Lütken
24.03.17, 12:45
Folkevandringer og globaliseringens skyggesider bliver EU's udfordringer de kommende år. Læs mere
Af Siddik Lausten
24.03.17, 11:53
Jeg frygter sommeren. Jeg frygter at skulle stå ved havnebadet i København foran unge veltrænede mænd og konkurrere om kvindernes blikke. Læs mere
Af Rune Lund
24.03.17, 10:48
SF’s partileder, Pia Olsen Dyhr, var 22. marts ude med et større forsvar for, at SF er gået med i den nye Nordsø-aftale. I Politiken fremkommer Pia Olsen Dyhr med en lang række tvivlsomme påstande om aftalens fortræffeligheder, som der i høj grad kan sættes spørgsmålstegn ved. Læs mere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her