*

Jaleh Tavakoli

Blog: Manchester: Børn skulle dø, fordi musik er haram

De havde ikke tegnet nogen profet, de havde ikke deltaget i nogen krige, de havde ikke undertrykt nogen eller udsat nogen for racisme. Men musik er haram.

Blog: Canadisk ret godkendte tortur mod børn

Yasmine fik rettens ord for at hendes familie godt måtte slå hende, også hænge hende i fødderne og slå hende til hun besvimede.

Blog: Muslim eller ej, islamkritik er nødvendig

Blog & video fra min rejse til Los Angeles: Om mødet med nogle af de islamkritiske stemmer der står frem, mødes og samtaler.

Blog: Verdens største terrorismesponsor dræber igen egne borgere i eksil

Saeed Karimian der var direktør for en række iranske og regionale satellitkanaler (GEM-TV), blev i går aftes beskudt og myrdet med 27 kugler, på klos hold i Istanbul.

Blog: Breaking fake news om racisme: Flertal imod ghettoisering

Det er i ingens interesse fortsat at have ghettoer. Jo, måske er det i venstrefløjens interesse, men det selvhadende problem kan de selv ligge og rode med.

Blog: Hvis motivet for benzinbomben i Ry var racistisk, er der tale om terror

Når en politibetjent bliver forsøgt dræbt af en ISIS tilhænger der råber allah u akbar, imens at vedkommende forsøger at dræbe betjenten, er det et terrorangreb.

Blog: P1 Debat om Trump endte i beskyldninger om konspirationsteorier og løgn

Kritik af Hillary Clintons tætteste rådgiver fik USA-ekspert til at beskylde undertegnede for at sprede konspirationsteorier og løgn.

Blog: VIDEO: Hizb ut-Tahrirs hykleri, klynkeri og halve sandheder

Det er rigtigt at Danmark ikke er tilfreds med Hizb ut-Tahrir, men det handler om deres fascistiske og terroropfordrende udlægning af deres religion. De er den konfliktsøgende aggressor og alligevel dyrker de offermentaliteten.

Blog: Jyllands-Posten bliver aldrig tilgivet for tegningerne, selv ikke hvis JP undskylder

Det er teologi. Krig mod gud og profeten bliver ikke tilgivet. Alligevel fik Flemming Rose mundkurv på. Kun forsvaret for friheden, demokratiet og rettigheder, vil på sigt bekæmpe intolerancen og volden.

Blog: Terror-ytrende islamist skal tale imorgen på Nørrebro

Er det en del af selvhadet at vi værner om voldsmandens ytringsfrihed, imens at fredelige og demokratiske borgere ikke kan bruge deres ytringsfrihed?

Blog: Du er ikke dansk, blot fordi du er født her

Det, at Martin Henriksen ikke vil afgøre, om en eller anden person, som han lige har mødt, og som han ikke kender, er dansk eller ej, er ikke racisme, så stop dog jer selv!

Blog: Boganmeldelse: Frihedsfeministen

Uanset alle islams problemer er det helt nødvendigt at integrationen lykkes, og vi skal have danske muslimer til at flytte sig. Det er det som jeg opfatter som Karen Wests projekt, et projekt som jeg støtter.

Blog: Mobning vs. social kontrol og vold i etniske minoritetsfamilier

Imens at etniske minoritetsbørns friheder og rettigheder bliver trådt på, hver evig eneste dag, i stort omfang, af deres egne familier, og også selvom disse oplever rigtig meget vold derhjemme, kæmper Institut for menneskerettigheder i stedet imod mobning i skolen.

Blog: Jeg fandt mig i at blive slået af en kæreste

Jeg kan huske at jeg selv var for stolt til at sige det til nogen, men håbede på og ønskede inderligt at nogen ville konfrontere mig, så jeg ikke længere var alene med volden.

Blog: Erdogan: En islamisk Hitler

Overskriften er for at dæmonisere manden ovenpå den uforholdsmæssig store og barbariske magtanvendelse, som han og hans følgere har været ansvarlige for, siden kupforsøget for tre dage siden.

Blog: Folkemøde: Ytringsfriheden i terrorens skygge

Vi kan og skal ikke være blottet for realitetssans, når vi i dag, taler om ytringsfrihedens rammer.

Blog: Mindst 15 kilo lettere til Folkemødet

Jeg har ellers aldrig troet på slankekure, for så mange jeg kender har taget kiloene på igen, og den virkelige udfordring er da også at holde vægten nede, når først man har tabt det, man ville. Men, beslutningen blev truffet, da jeg dels faldt over en artikel på videnskab.dk, og dels gik op på vægten, der viste, og hold nu godt fast: 97,5 kilo.

Blog: Bolsjefabrikkens inkluderende krænkelseskultur

Nu har spillestedet Bolsjefabrikken forklaret deres aflysning af debattøren Søren Villemoes DJ-optræden, og det er ikke fordi Søren er racist, siger de, det er fordi, de er krænkede over Sørens kritik af krænkelseskulturen, som bryder med den inkluderende vibe, som Tung Torsdag på Bolsjefabrikken ellers står for.
Se flere nyheder
Profil
Jaleh Tavakoli er født i Iran (f. 1982), i et hjem hvor politik fyldte, selvom Jalehs far, der var politisk aktiv imod det nyetablerede præstestyre, levede under jorden, fra hun blev født. Faderen flygtede fra Iran, og familien blev genforenet i Danmark, da Jaleh var ni år gammel. I dag er hun gift med en dansk- tyrkisk mand, og de er sammen plejeforældre til en lille pige. Hun er venstreorienteret samfundsdebattør og talskvinde for Frit Iran.
Seneste blogs
Af Morten Uhrskov Jensen
24.05.17, 19:05
Islam forklarer en del, men resten skal forstås som de elendige taberes reaktion. Læs mere
Af Angela Brink
24.05.17, 13:23
Den nye digtsamling – White Girl 2 – af forfatterinden Christina Hagen siger noget interessant og væsentligt om vores samtid. Læs mere
Af Jens Kindberg
23.05.17, 14:12
Alt skal ikke handle om politik, så hvor skal man tage hen og spise? Læs mere
Af Jaleh Tavakoli
23.05.17, 12:18
De havde ikke tegnet nogen profet, de havde ikke deltaget i nogen krige, de havde ikke undertrykt nogen eller udsat nogen for racisme. Men musik er haram. Læs mere
Af Anders Vistisen
23.05.17, 10:29
Kundby-pigen er IKKE noget offer eller et forvirret barn, som flere juridiske eksperter har udtalt efter dommen i sidste uge. Læs mere
Af Mikael Jalving
22.05.17, 16:43
Engang var socialisme noget med at forandre verden, i dag er den blevet indvendig og personlig. Følelser, kropslig varme og økomærket karma. Måske er det dens sidste chance. Læs mere
Af Jens-Kristian Lütken
22.05.17, 13:34
Politiet skal prioritere indsatsen mod romaer, der opholder sig ulovligt i Danmark. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
20.05.17, 15:02
PISA Etnisk 2015 siger kun én ting: Stands denne ulykkelige indvandring. Læs mere
Af Rune Toftegaard Selsing
20.05.17, 13:28
Den moderne liberalisme kan kendes på dens marxistiske menneskesyn, manglende viden om historie, kultur og økonomi og på dens ekstremt afvigende politiske etik. Læs mere
Af Jaleh Tavakoli
19.05.17, 18:07
Yasmine fik rettens ord for at hendes familie godt måtte slå hende, også hænge hende i fødderne og slå hende til hun besvimede. Læs mere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her