*

Jaleh Tavakoli

Blog: Dansk Kvindesamfund: Vi bekæmper ikke det muslimske patriarkat

Dansk Kvindesamfunds forkvinde, Lisa Holmfjord, indrømmede, at tørklædet var et symbol på patriarkatet, men hun ville ikke være imod det.

Blog: Abrahams barn kaldte mig luder

Jeg kom hjem med en meget ubehagelig følelse, endnu engang, efter endnu en ubehagelig debat om islam.

Blog: Datter af prominent egyptisk jihadist konverterede til kristendom

Nonie Darwish tror ikke på at islam kan reformeres, men så spurgte jeg hende til det at vende den anden kind til, i kristendommen.

Blog: Grundlovstale: Islam og kampen om ideer

Jeg har hørt debattører og politikere, på lukkede møder, på forskellige møder, og fra begge politiske fløje sige at de udøver selvcensur når det kommer til islam, for så står de i det mindste ikke øverst på islamisternes dødslister.

Blog: Samråd: Voksne mænds ret til børneægteskaber

Den danske venstrefløj kæmper lidenskabeligt for voksne mænds ret, til i nogle tilfælde, at kunne blive i et ægteskab med et barn som de har valgt at gifte sig med. #voksnemændsret

Blog: Tårer. Blasfemiparagraffen bliver afskaffet

Tak til vores politikere, fordi de ikke længere vil retsforfølge folk som Farkhondeh.

Blog: Iværksætteri: Synes I jeg skal klage over Skat, igen?

Skat har hverken ringet tilbage eller svaret skriftligt på mine mange henvendelser, men de har alligevel i dag trukket 5000 kr. fra mine penge. Jeg synes det er frækt!

Blog: Manchester: Børn skulle dø, fordi musik er haram

De havde ikke tegnet nogen profet, de havde ikke deltaget i nogen krige, de havde ikke undertrykt nogen eller udsat nogen for racisme. Men musik er haram.

Blog: Canadisk ret godkendte tortur mod børn

Yasmine fik rettens ord for at hendes familie godt måtte slå hende, også hænge hende i fødderne og slå hende til hun besvimede.

Blog: Muslim eller ej, islamkritik er nødvendig

Blog & video fra min rejse til Los Angeles: Om mødet med nogle af de islamkritiske stemmer der står frem, mødes og samtaler.

Blog: Verdens største terrorismesponsor dræber igen egne borgere i eksil

Saeed Karimian der var direktør for en række iranske og regionale satellitkanaler (GEM-TV), blev i går aftes beskudt og myrdet med 27 kugler, på klos hold i Istanbul.

Blog: Breaking fake news om racisme: Flertal imod ghettoisering

Det er i ingens interesse fortsat at have ghettoer. Jo, måske er det i venstrefløjens interesse, men det selvhadende problem kan de selv ligge og rode med.

Blog: Hvis motivet for benzinbomben i Ry var racistisk, er der tale om terror

Når en politibetjent bliver forsøgt dræbt af en ISIS tilhænger der råber allah u akbar, imens at vedkommende forsøger at dræbe betjenten, er det et terrorangreb.

Blog: P1 Debat om Trump endte i beskyldninger om konspirationsteorier og løgn

Kritik af Hillary Clintons tætteste rådgiver fik USA-ekspert til at beskylde undertegnede for at sprede konspirationsteorier og løgn.

Blog: VIDEO: Hizb ut-Tahrirs hykleri, klynkeri og halve sandheder

Det er rigtigt at Danmark ikke er tilfreds med Hizb ut-Tahrir, men det handler om deres fascistiske og terroropfordrende udlægning af deres religion. De er den konfliktsøgende aggressor og alligevel dyrker de offermentaliteten.

Blog: Jyllands-Posten bliver aldrig tilgivet for tegningerne, selv ikke hvis JP undskylder

Det er teologi. Krig mod gud og profeten bliver ikke tilgivet. Alligevel fik Flemming Rose mundkurv på. Kun forsvaret for friheden, demokratiet og rettigheder, vil på sigt bekæmpe intolerancen og volden.

Blog: Terror-ytrende islamist skal tale imorgen på Nørrebro

Er det en del af selvhadet at vi værner om voldsmandens ytringsfrihed, imens at fredelige og demokratiske borgere ikke kan bruge deres ytringsfrihed?

Blog: Du er ikke dansk, blot fordi du er født her

Det, at Martin Henriksen ikke vil afgøre, om en eller anden person, som han lige har mødt, og som han ikke kender, er dansk eller ej, er ikke racisme, så stop dog jer selv!
Se flere nyheder
Profil
Jaleh Tavakoli er født i Iran (f. 1982), i et hjem hvor politik fyldte, selvom Jalehs far, der var politisk aktiv imod det nyetablerede præstestyre, levede under jorden, fra hun blev født. Faderen flygtede fra Iran, og familien blev genforenet i Danmark, da Jaleh var ni år gammel. I dag er hun gift med en dansk- tyrkisk mand, og de er sammen plejeforældre til en lille pige. Hun er venstreorienteret samfundsdebattør og talskvinde for Frit Iran.
Seneste blogs
Af Morten Uhrskov Jensen
27.06.17, 17:38
I så fald skal han stort set ophæve tyngdeloven. Læs mere
Af Camilla Schwalbe
27.06.17, 13:26
Jeg bliver forarget, og er lige ved at gå i fælden, men så minder jeg mig selv om, at mediestanden er ukritisk, og at virkeligheden sjældent afbilledes proportionelt i medierne. Læs mere
Af Christina Egelund
27.06.17, 12:51
Jeg tænker på jer i disse dage, når jeg læser og hører debatten om nutidens curlingforældre. I vil på Roskilde, selvfølgelig vil I det. Læs mere
Af Lars Boje Mathiesen
27.06.17, 12:34
DR- dokumentar tegner et nyt billede af hele EU-sagen. Læs mere
Af Jens Kindberg
27.06.17, 11:48
Udlændingedebatten raser som aldrig før i landet, hvem kan stramme mest? Læs mere
Af Harun Demirtas
27.06.17, 10:13
Jeg nægter at høre på en minister, der efterlader syge børn og svage patienter i deres seng uden menneskeligt hensyn. Læs mere
Af Siddik Lausten
26.06.17, 17:46
Selvfølgelig skal statsministeren ønske ”glædelig Eid”. Og måske var der langt flere danskere, der skulle gøre det samme. Læs mere
Af Jens-Kristian Lütken
26.06.17, 09:48
Den tid hvor der blev røget pibe på trænerbænken er desværre forbi Læs mere
Af Mikael Jalving
25.06.17, 17:33
Menneskesyn er forklædt religiøsitet, det er åndelighed i metermål: Enten har du det rigtige menneskesyn eller også er du et dumt svin. Læs mere
Af Finn Slumstrup
24.06.17, 09:41
Hvorfor taber Fyn i kampen om statslige arbejdspladser? Læs mere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her