*

08.01

Blog: Hov, vi kunne jo selv lave mad til de gamle

David Trads
Ikke alt er ’kommunens skyld’. Noget et faktisk din og min egen skyld. Noget, vi kan gøre noget ved. Er vi utilfredse med kommunens ældremad, så lad os dog lave den selv.
31.12

Blog: Da jeg blev student i 1987, så alting også hæsligt ud, men så…  

David Trads
1987 var et trist år: Massearbejdsløshed, kold krig, hungersnød, ozonlag, apartheid, EU gået i stå. Men - uden vi anede det - var det faktisk året, hvor alt blev vendt. Lad os også gøre 2017 til året, hvor vi begynder at løse problemer. Vi kan jo godt.
25.12

Blog: Humanismens store nederlag

David Trads
Vesten, som vi kender det – bundet sammen af alliancer, konventioner og frihandel – er rystet. Ja, så hårdt ramt, at der er en fornemmelse af, at alt ramler.
14.12

Blog: Vestens ansvar for Helvedet i Aleppo

David Trads
Der går nemlig en lige linje fra den ulyksalige krig mod Irak, der blev indledt i 2003, og så den forbrydelse mod menneskeheden, som foregår netop nu i Syrien.
11.12

Blog: Lige dér sidder en pædofil satanist

David Trads
Falske nyheder har altid eksisteret. Tidligere grinte vi bare af dem. Ikke længere. Kynikere opfinder i dag falske nyheder, spreder dem via facebook og twitter – og ude i virkeligheden er der desværre folk, der tror på dem.
27.11

Blog: Vi er så heldige at bo i verdens bedste land

David Trads
Kig rundt og se demokratier i krise: Tyrkiet, Spanien, med flere. Og se så på vores eget land: Her går det faktisk godt.
22.11

Blog: Den Korte Avis er slet og ret propaganda

David Trads
Engang var Pittelkow og Jespersen på den ekstreme venstrefløj. Nu er de så på den ekstreme højrefløj. Hadprædikanter.
17.11

Blog: Her i landet fylder tosserierne stadig mere. NewSpeek lyver dagen lang

David Trads
Det er ærligt talt ubehageligt at læse, at ”NewSpeek erklærer David Trads krig", når jeg ved, at det er folk, som læser dem, som skriver til mig, at jeg skal halshugges, hænges eller skydes. Tosser!
13.11

Blog: Danske ekstremister jubler over Trump

David Trads
Der er intet godt at sige om Trump. Han er racist, sexist, klimabenægter, skatteunddrager, løgner, ja, en katastrofe. Tænk at den danske ekstreme højrefløj bakker op. Pinligt.
30.10

Blog: EU er tæt på kollaps

David Trads
Den verden, vi kender, består af to grundpiller: NATO og EU. To enorme succeser, som har givet os fred, stabilitet, vækst og frihed lige siden. Trump truer nu NATO. EU truer EU
16.10

Blog: DFs rigtige venner er Trump, Putin, Farage

David Trads
Glistrup, Kjærsgaard og Fogh bærer derfor et hovedansvar for de problemer, vi fortsat har med integration. De har gjort diskrimination og racisme til noget bredt accepteret. Under Thulesen Dahl er det kun blevet værre.
02.10

Blog: Min første helt var Allan

David Trads
Et nyt foto af Allan Simonsen, min barndoms helt, fik mig til at mindes en legende - og en utilgivelig fejl, jeg begik, da jeg smed en gave fra ham væk.
18.09

Blog: Religiøs kontrol står i vejen for fremskridt

David Trads
Den sociale kontrol, som visse tilbageskuende muslimer – især drenge – udøver på gymnasier, skal vi bekæmpe. Vi skal hjælpe de muslimske piger og drenge til at foretage deres egne valg.
09.09

Blog: Langkær løser problemer. Støjberg skaber dem!

David Trads
Husk at næsten alle eleverne på Langkær er danskere. Otte ud af ti af dem er to-sprogede. Rektor kæmper for integration. Støjberg tænker kun på de etnisk-danske.
06.09

Blog: Tak til fremragende Jørn Mikkelsen

David Trads
Når Jyllands-Posten er bedst, er den landets bedste – fordi den går til historierne uden fordomme, uden forudindtagethed, uden politiske endemål. Det har den nu afgåede chef været garant for.
04.09

Blog: Lad os nu stoppe den sexisme 

David Trads
Der går desværre en lige linje fra den hverdags-sexisme, som fylder så meget i medierne, til den hævnporno, som ødelægger unge pigers liv.
22.08

Blog: Korrupt kåring af Aarhus-bibliotek som klodens bedste

David Trads
Den ’internationale pris’ er købt og betalt af danske penge, hvoraf de fleste endda er statslige og kommunale skattekroner. Det er rent fup - og ja, ærligt talt pinligt.
21.08

Blog: Mobning er børns problem, men voksnes ansvar

David Trads
Er der overhovedet noget ødelæggende for et skolebarn end at blive mobbet? Ja, det er er faktisk et endnu større svigt for et barn end at se, at voksne vender ryggen til.
07.08

Blog: Og verden står endnu

David Trads
Er der grund til at frygte for fremtiden? At frygte terror og sharia i vores verden. Nej. Sommeren 2016 er bare en parentes. Det ender altsammen godt
27.07

Blog: Jo, en stor muslimsk demonstration ville nytte

David Trads
Kom nu bare på banen moderate muslimer og imamer. Arranger en stor manifestation: Imod Islamisk Stat! Imod islamistisk terror! For demokrati! For frihed!
Se flere nyheder
Profil
David Trads (f. 1967) har i to årtier været en fremtrædende journalist, redaktør og ofte kontroversiel debattør med stor indsigt fra fremtrædende poster i ind- og udland. Blandt andet tidligere Moskva-korrespondent og politisk redaktør på JP, Washington-korrespondent for Berlingske, chefredaktør på Information og Nyhedsavisen. Forfatter til flere bøger, blandt andet ‘Danskerne først! En historie om Dansk Folkeparti’ og ‘Islam i flammer: Danskerne og det muslimske oprør’.
Seneste blogs
Af Rune Toftegaard Selsing
17.01.17, 22:06
Ole Fogh Kirkeby lover folk bedre liv med sin filosofiske coaching. Læs mere
Af Mikael Jalving
17.01.17, 17:22
Indførelsen af borgerløn – uanset om det sker af liberale grunde eller ej – vil i realiteten være et af de sidste skridt mod de facto forsørgelse og ansvarsfratagelse af danskerne. Læs mere
Af Anders Vistisen
17.01.17, 15:57
Danskerne skylder hverken Tyskland, Frankrig, Belgien eller Italien noget som helst. Men vi skylder Storbritannien en hel del. Læs mere
Af Siddik Lausten
17.01.17, 12:46
Højredrejningen hos ungdommen i Danmark presser den universelle velfærdsmodel. Men velfærd er ikke en selvfølge, og derfor burde de unge - og danskerne generelt - sætte langt større pris på det danske velfærdssamfund. Læs mere
Af Anders Vistisen
16.01.17, 15:17
Med sin støtte til belgieren Guy Verhofstadt har Venstre cementeret sin position som en af Folketingets mest jubelglade EU-fanatikere Læs mere
Af Josephine Fock
16.01.17, 15:07
Hvis vi skal bevare vores frie, lige og sikre samfund, må vi bremse den ekstreme ulighed, der kommer til udtryk ved, at otte mennesker ejer lige så meget som halvdelen af jordens befolkning. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
16.01.17, 12:53
Advarsel: Alt hvad der står i det følgende, er svindel og humbug. Hvem vil ikke gerne have sin artikel på en EU-liste? Læs mere
Af Jens Kindberg
13.01.17, 12:49
Fjenden er rød og kommer fra øst. Sådan lød det i mange årtier. Men dette er stadigvæk sandheden, når man ser på Putins færd og færden. Læs mere
Af Jens-Kristian Lütken
13.01.17, 11:36
Det er tragikomisk, at en stor del af højrefløjens meningsdannere ser Putin som et forbillede og et alternativ til de institutioner, vi har opbygget i EU. Læs mere
Af Annika Smith
13.01.17, 11:23
Statsministeren lover at gøre alle til ”fremtidens vindere”- og sender samtidig i hundredvis af unge ud i ny hjemløshed. Læs mere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her