*

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Alle skattelettelser er gode skattelettelser

Nogle gange kan jeg undre mig. Undre mig over kommentatorkøbing i Danmark. Undre mig over, at tankerne og skriverierne kører i ring. JA! Liberal Alliance vil gerne have fjernet topskatten. Fordi vi mener, det er en urimelig skat, der hæmmer arbejdsglade danskere i at yde en ekstra indsats. Topskatten hæmmer udvikling og potentiel vækst i Danmark.

Nogle gange kan jeg undre mig. Undre mig over kommentatorkøbing i Danmark. Undre mig over, at tankerne og skriverierne kører i ring.

Men der er et ’JA’ mere. På det spørgsmål, der IKKE bliver stillet af journalister og kommentatorkøbing.

Prioriterer Liberal Alliance andet end skattelettelser på den sidst tjente krone?

JA!

Alle skattelettelser er gode skattelettelser. I bunden, i midten, i toppen. På afgifter og på indkomstskat. Det står i vores skatteudspil. Det står i vores 2025 plan. Det er ikke en ny tanke. Tværtimod.

Og det er derfor, jeg nogle gange bliver så træt. For kommentatorkøbing i Danmark og den politiske debat har i den forgangne uge stort set kun handlet om topskat. Og naturligvis bandekriminaliteten på Nørrebro.

Får vi i Liberal Alliance topskattelettelser eller ej. Tilsyneladende det altafgørende spørgsmål i medierne i denne tid.

Og tak for interessen. Det er jo altid dejligt, når nogen gerne vil høre vores holdninger. Men der er bare ikke noget nyt i sagen om topskattelettelser. Vi vil gerne have dem, det vil andre ikke. Vi bliver ved med at kæmpe for dem, så længe vi er i dansk politik. Og det gør vi, fordi vi tror på det, vi kæmper for.

Men vi har også meget andet, vi kæmper for.

Så til dem, der har stirret sig blind på emnet topskat: Vi ser verden i farver. Vi har bud på skattelettelser i alle regnbuens farver. Og faktum er, at vi er glade - uanset om det er den røde, gule eller grønne lettelse, vi får igennem.

I Liberal Alliance ser vi verden i farver.

Alle skattelettelser er gode skattelettelser. Så enkelt kan det siges.

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Når du kommenterer, accepterer du Jyllands-Postens debatregler
  • Har du spørgsmål? Find svaret her
Profil
Christina Egelund (f. 1977) er medlem af Folketinget for Liberal Alliance. Hun er politisk ordfører, Europa- og retsordfører. Hun har boet mange år i Paris, og arbejdede før hun blev valgt til Folketinget i 10 år i det familiedrevne Jambo Feriepark i Nordjylland. Har siddet i bestyrelsen for VisitDenmark. Christina er frankofil på nørdeniveau, elsker frihedsrettigheder, Vesterhavet og film.
Seneste blogs
Af Holger K Nielsen
17.08.17, 14:59
Det hævdes ofte, at kun handlinger betyder noget i politik. Hvad man går rundt og siger er ligegyldigt, for det er kun ord. Læs mere
Af Jens Kindberg
17.08.17, 08:32
Tolerancen og mangfoldigheden har trange kår på Berlingske. Læs mere
Af Finn Slumstrup
16.08.17, 17:07
Farvel og tak. Jeg trækker mig bukkende tilbage. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
16.08.17, 16:14
Jeg spår, at alt-right vil vinde frem i USA i de kommende år. Læs mere
Af Mikael Jalving
16.08.17, 13:40
Hvis blot de muslimske ghettoer var parallelle fænomener – lidt som ufo'er – kunne vi sove roligt om natten. Læs mere
Af Anders Vistisen
15.08.17, 12:04
Gør det nogen forskel for europæerne, om migranterne trænger ind i Europa hjulpet af ”kyniske menneskesmuglere”, som gør det for penge, eller af selvfede menneskesmuglere, som mener, at de gør en god gerning? Læs mere
Af Lars Boje Mathiesen
14.08.17, 11:28
Som borgerlig vælger frygter man jo, hvad S og DF næste gang finder på. Læs mere
Af Eva Kjer Hansen
14.08.17, 08:04
Af Christina Egelund
13.08.17, 18:43
Nogle gange kan jeg undre mig. Undre mig over kommentatorkøbing i Danmark. Undre mig over, at tankerne og skriverierne kører i ring. JA! Liberal Alliance vil gerne have fjernet topskatten. Fordi vi mener, det er en urimelig skat, der hæmmer arbejdsglade danskere i at yde en ekstra indsats. Topskatten hæmmer udvikling og potentiel vækst i Danmark. Læs mere
Af Jens Kindberg
13.08.17, 16:05
De danske medier fortsætter i disse dage den negative diskurs, der har været om H.K.H. Prins Henrik i alt for mange år Læs mere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her