*

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Europa-Parlamentet forherliger terror!

Europa-Parlamentet lader pårørende til terrordømte ukritisk komme til orde

Europa-Parlamentet har inviteret terroristen og massemorderen Anders Breiviks advokat til Strasbourg. De inviterede ham, for at han kunne komme og forklare, hvordan nordmændenes indespærring af den dømte terrorist stred mod hans menneskerettigheder. Det mest groteske var, at advokatens udsagn fik lov at stå uimodsagt, for den norske stat fik ikke lov til at give dets syn på sagen.

Ovenstående er naturligvis fiktion, men fiktion baseret i virkeligheden. For hændelsesforløbet er faktisk præcis, hvad der passerede i Europa-Parlamentet torsdag 6. juli, hvor Europa-Parlamentets Palæstina-udvalg havde inviteret to familiemedlemmer til de dømte terrorister Ahmad Sa’adat og Marwan Barghouti til at komme og fortælle om den sultestrejke, de havde orkesteret blandt palæstinensiske fanger i israelske fængsler.

De to herrer er ikke hvem som helst. Marwan Barghouti var leder af Fatahs militære gren, Tanzim, og valgte senere at bryde ud af Fatah for at være medstifter af den islamistiske terrorgruppe Al-Aqsa Martyrernes Brigade. Han er i Israel dømt for ved fem forskellige lejligheder at have myrdet uskyldige civile.

Ahmad Sa´adat er leder af den militære gren af PFLP, en organisation, som står på både EU og USA´s terrorliste. De fleste husker nok organisationen for den række af flykapringer bl.a. fra europæiske lufthavne, som organisationen stod bag i 70erne, men organisationen står også bag angreb på civile og attentat på den israelske turistminister.

Disse to mænd blev af Europa-Parlamentet vurderet til at være så store ofre, fordi de er dømt og indespærret som terrorister i Israel, at deres familiemedlemmer blev inviteret til at komme og fortælle om baggrunden for deres sultestrejke.

Og det var sandelig ikke småting, der var i vejen. Blandt klagepunkterne var, at Israel ikke gav nok gratis uddannelse for de fængslede, de brugte isolationsfængsling, der var ikke tv-kanaler nok til rådighed, familiebesøg skulle ske i et besøgsrum, hvor der var glasafskærmning mellem de besøgende og den indsatte. Endelig blev det beklaget, at Israel havde flyttet de sultestrejkende mellem forskellige fængsler samt sagt, at hvis strejken ikke ophørte, ville man tvangsmade de strejkende, så de ikke døde af deres forehavende.

Alle foranstaltninger, som også findes i lande som USA og Storbritannien samt for visse tilfælde i Danmark. Men alle disse vederstyggelige ”menneskerettighedsovertrædelser” fik lov at stå uimodsagt og den israelske ambassade blev ligefrem angrebet, fordi de havde tilladt sig at protestere over denne ukritiske forherligelse af to dømte terrorister. Heller ikke denne kritik fik de lov at adressere på mødet.

Hvis et ligegyldigt EU-forum havde inviteret en repræsentant for Breivik og givet ham en platform til at tilsvine ikke-EU landet, Norge, havde det medført et ramaskrig i såvel EU som Danmark. Når det er Israel, der udsættes for samme behandling, sker der intet. Nej, tværtimod! Man tilsviner landet endnu engang, fordi de tillader sig at protestere over urimeligheden. Det er en behandling, der er langt værre end den, man i Europa-Parlamentet giver de værste og mest sindssyge diktaturstater som Iran og Nordkorea, men Mellemøstens eneste demokrati fortjener åbenbart ikke bedre fra EU.          

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Jyllands-Posten ønsker en konstruktiv og god debattone blandt vores læsere uanset uenigheder. Overtrædelse af vores debatregler kan føre til udelukkelse.
  • Anmeldelser af grove kommentarer kan ske til blog@jp.dk eller ved at ”markere som spam”.
Profil
Anders Vistisen (f. 1987) er medlem af EU-Parlamentet for Dansk Folkeparti, hvor han bl.a. beskæftiger sig budget og migrationsforhold. Anders Vistisen er tidligere formand for Dansk Folkepartis Ungdom, og han er uddannet cand.jur.
Seneste blogs
Af Morten Uhrskov Jensen
23.11.17, 18:07
Hvor stor en rolle spiller det, om Dansk Folkeparti har indflydelse eller ej? Læs mere
Af Mikael Jalving
22.11.17, 13:16
Merkels problem er også vores problem. Migranterne kan ikke fortsætte med at komme herop, uden at vores samfund forvandles til uigenkendelighed. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
22.11.17, 09:13
Der er plads til en ret stor religiøs sekt hertillands. Læs mere
Af Anders Vistisen
21.11.17, 12:23
Danske skatteydere kan glæde sig over, at det europæiske lægemiddelagentur ikke endte i Danmark. Læs mere
Af Rune Lund
20.11.17, 23:16
Alle steder i kommuner og regioner, hvor vi kan forhindre skattespekulanterne i at få snablen ned i fælleskassen, er en sejr. Læs mere
Af Rune Toftegaard Selsing
20.11.17, 20:42
På en god dag er DR's Detektor bare mildt ubegavet og venstreorienteret. På en dårlig er det sammenligneligt med propganda fra den gamle østblok. Læs mere
Af Jens-Kristian Lütken
20.11.17, 15:46
Efter 100 år med Socialdemokratiet ved magten i København er der brug for forandring og nytænkning Læs mere
Af Christian Rabjerg Madsen
20.11.17, 13:23
Da Socialdemokratiet i 2015 advarede om, at Venstre ville skære velfærden, afviste V-borgmestrene det som en skræmmekampagne. I dag kan vi desværre konstatere, at Socialdemokratiet fik ret. Venstre har skåret dybt i velfærden. Læs mere
Af Lars Boje Mathiesen
20.11.17, 11:02
Magtmisbrug og sexchikane er alvorligt. Det må Alternativet forholde sig til - partinavn eller ej. Læs mere
Af Christel Schaldemose
20.11.17, 09:54
EU har pæne og grimme ansigter. I dag kommer vi til at se et af de grimmeste. Læs mere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her