*

Dette er en blog: Jyllands-Posten har flere end 25 bloggere tilknyttet jp.dk/blogs. Det er eksterne debattører og politikere, som skriver i egen ret. Blogholdet er meget bredt sammensat, og holdningerne spænder vidt.

Europa-Parlamentet forherliger terror!

Europa-Parlamentet lader pårørende til terrordømte ukritisk komme til orde

Europa-Parlamentet har inviteret terroristen og massemorderen Anders Breiviks advokat til Strasbourg. De inviterede ham, for at han kunne komme og forklare, hvordan nordmændenes indespærring af den dømte terrorist stred mod hans menneskerettigheder. Det mest groteske var, at advokatens udsagn fik lov at stå uimodsagt, for den norske stat fik ikke lov til at give dets syn på sagen.

Ovenstående er naturligvis fiktion, men fiktion baseret i virkeligheden. For hændelsesforløbet er faktisk præcis, hvad der passerede i Europa-Parlamentet torsdag 6. juli, hvor Europa-Parlamentets Palæstina-udvalg havde inviteret to familiemedlemmer til de dømte terrorister Ahmad Sa’adat og Marwan Barghouti til at komme og fortælle om den sultestrejke, de havde orkesteret blandt palæstinensiske fanger i israelske fængsler.

De to herrer er ikke hvem som helst. Marwan Barghouti var leder af Fatahs militære gren, Tanzim, og valgte senere at bryde ud af Fatah for at være medstifter af den islamistiske terrorgruppe Al-Aqsa Martyrernes Brigade. Han er i Israel dømt for ved fem forskellige lejligheder at have myrdet uskyldige civile.

Ahmad Sa´adat er leder af den militære gren af PFLP, en organisation, som står på både EU og USA´s terrorliste. De fleste husker nok organisationen for den række af flykapringer bl.a. fra europæiske lufthavne, som organisationen stod bag i 70erne, men organisationen står også bag angreb på civile og attentat på den israelske turistminister.

Disse to mænd blev af Europa-Parlamentet vurderet til at være så store ofre, fordi de er dømt og indespærret som terrorister i Israel, at deres familiemedlemmer blev inviteret til at komme og fortælle om baggrunden for deres sultestrejke.

Og det var sandelig ikke småting, der var i vejen. Blandt klagepunkterne var, at Israel ikke gav nok gratis uddannelse for de fængslede, de brugte isolationsfængsling, der var ikke tv-kanaler nok til rådighed, familiebesøg skulle ske i et besøgsrum, hvor der var glasafskærmning mellem de besøgende og den indsatte. Endelig blev det beklaget, at Israel havde flyttet de sultestrejkende mellem forskellige fængsler samt sagt, at hvis strejken ikke ophørte, ville man tvangsmade de strejkende, så de ikke døde af deres forehavende.

Alle foranstaltninger, som også findes i lande som USA og Storbritannien samt for visse tilfælde i Danmark. Men alle disse vederstyggelige ”menneskerettighedsovertrædelser” fik lov at stå uimodsagt og den israelske ambassade blev ligefrem angrebet, fordi de havde tilladt sig at protestere over denne ukritiske forherligelse af to dømte terrorister. Heller ikke denne kritik fik de lov at adressere på mødet.

Hvis et ligegyldigt EU-forum havde inviteret en repræsentant for Breivik og givet ham en platform til at tilsvine ikke-EU landet, Norge, havde det medført et ramaskrig i såvel EU som Danmark. Når det er Israel, der udsættes for samme behandling, sker der intet. Nej, tværtimod! Man tilsviner landet endnu engang, fordi de tillader sig at protestere over urimeligheden. Det er en behandling, der er langt værre end den, man i Europa-Parlamentet giver de værste og mest sindssyge diktaturstater som Iran og Nordkorea, men Mellemøstens eneste demokrati fortjener åbenbart ikke bedre fra EU.          

Følg
Jyllands-Posten
Velkommen til debatten
  • Når du kommenterer, accepterer du Jyllands-Postens debatregler
  • Har du spørgsmål? Find svaret her
Profil
Anders Vistisen (f. 1987) er medlem af EU-Parlamentet for Dansk Folkeparti, hvor han bl.a. beskæftiger sig budget og migrationsforhold. Anders Vistisen er tidligere formand for Dansk Folkepartis Ungdom, og han er uddannet cand.jur.
Seneste blogs
Af Siddik Lausten
22.09.17, 15:44
Alt for mange stoler blindt på de informationer, som de får gennem deres søgninger på Google. Læs mere
Af Morten Uhrskov Jensen
22.09.17, 15:32
Af Olav Skaaning Andersen
22.09.17, 11:27
Der er fremgang at spore, men statsministeren slider stadig med sin troværdighed Læs mere
Af Rune Lund
22.09.17, 10:07
En månedlang kamp med ministerspørgsmål i lange baner har presset en modstræbende regering til at lukke leasing-skattehullet. Det er en stor sejr, der potentielt kan måles i milliarder af kroner. Læs mere
Af Jens Kindberg
22.09.17, 06:12
Nu starter nedsmeltningen hos Det Radikale Venstre Læs mere
Af Signe Munk
21.09.17, 18:03
Jo, Løkke, Pape og Samuelsen. Nedskæringer for 1 mia. på vores uddannelser kan mærkes. Det er helt sort. Læs mere
Af Mikael Jalving
21.09.17, 13:07
Cykling er konservativt. Den dyrker gentagelsen, vanen, øvelsen, kontinuiteten og respekten for det givne. Cykling er ikke kun en kirke, cykling er også en kongerække. Læs mere
Af Rune Lund
21.09.17, 12:07
Der er flertal for en omlægning af registreringsafgiften, der fremmer miljø, sikkerhed og lukker skattehuller. DF kan vælge at banke regeringen på plads, eller lade sig kue af Liberal Alliance. Læs mere
Af Holger K Nielsen
20.09.17, 15:11
For nylig kom det frem at Stanislav Petrov er død. Eller rettere: han døde i maj måned men først nu er dødsfaldet kommet frem til en større offentlighed Læs mere
Af Anders Vistisen
20.09.17, 10:42
De Konservatives formand i EU-Parlamentet vil undertrykke anderledes tænkende og har et føderalistisk syn på fremtidens EU Læs mere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her