*

Kommunalvalg Aarhus
Uddannelse

24.000 til gakket kapsejlads

24.000 var mødt op i Uniparken for at følge kapsejlads, der bød på Aladdin, Darth Wader og et stripshow.

Et rekordhøjt antal tilskuere og en forsvarende mester.

Altsammen i en prangende scene af tætpakkede, solbeskinnede bakker rundt om universitetssøen, hvor slaget mellem de 12 studenterforeninger skulle stå.

Det var en på flere måder usædvanlig kapsejlads, de godt 24.000 fremmødte, hovedsageligt unge, aarhusianere kunne følge torsdag.

Jubel over stripshow

Traditionen tro havde alle hold lavet underholdende introduktioner.

Medicinerne havde fortolket stjernekrigen i Star Wars, mens økonomi lavede en sketch, hvor Rip, Rap og Rup vandt en kamp mod Bjørnebanden.

Sidstnævnte fik også et stripshow blandet ind, hvilket efterhånden også er blevet et fast indslag.

Et lykkeligt publikum jublede, mens halvdelen af årets kommentatorhold, Jørgen Leth, mente, at det var en meget flot udført lapdance.

Dennis Ritter havde forinden forklaret i mikrofonen fra scenen, at de to sportskommentatorer egentlig ikke kendte til kapsejladsen, da de blev spurgt.

"Vi anede ikke, hvad det her gik ud på, før vi læste om det. Og da vi så, hvor stort det egentlig er, så var vi ved at skide i bukserne."

Spået til at vinde

Økonomi og medicin var af bookmakere hos NordicBet spået til at være finalister.

Selve kampen går ud på at sejle hurtigst muligt ove rpå den anden bred, hvor en øl skal bundes, og hvor man efterfølgende skal dreje ti gange rundt om sig selv. Derefter går turen hurtigst muligt tilbage, hvor den næste fra holdet skal igennem det samme.

Men et falduheld hos medicinerne i første heat fik dem til at sakke bagud i forhold til økonomerne, som havde en meget dygtig kvindelig ølbunder. De røg derfor videre i finalen, hvor de skulle dyste mod psykologi.

Finalen var tæt indtil sidste runde. Men økonomi kunne for endnu et år tage Det Gyldne Bækken med hjem på studiet.

null
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Opfordring til Folketinget: Udbyg rute 26 fra Aarhus til Viborg – nu

Nils Borring, Borgmester (S), Favrskov Kommune | Steen Vindum, Borgmester (V), Silkeborg Kommune | Torsten Nielsen, Borgmester (K), Viborg Kommune
Etableringen af den planlagte nye rute 26 er en rigtig god idé, og det kan faktisk kun gå for langsomt med at få pengene afsat og spaden i jorden.

Debat: Det skulle ikke kunne lade sig gøre

Elisabeth A. Glenthøj, cand.theol., Præstegyden 5, Samsø

Debat: Klog og visionær fusion

Keld Albrechtsen, bestyrelsesformand, Brabrand Boligforening | Keld Laursen, adm. direktør, Brabrand Boligforening
Meddelelsen om, at Langkær Gymnasium og Aarhus Tech går mod en fusion, er en usædvanlig god nyhed for de unge i Aarhus Vest.
Restauranter
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her