*

Privacy Policy Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her
Tophistorie
Seneste UddannelseRSS Uddannelse feed
22.05

Skoler mangler penge efter fusioner

Regningerne for tre aarhusianske skolefusioner løber op, og to skolebestyrelser vil nu have kommunen til at betale ekstraudgifterne.

22.05

Skoleformand: Vi er alvorligt pressede på økonomien

Skolebestyrelsesformanden for Bavnehøj Skole, Karen Balling Radmer, har bedt om foretræde for rådmand på grund af skolens pressede økonomi.

12.05

Aarhus Universitet skal vokse sammen med byen

Med tre mio. kr. fra Realdania er Aarhus Universitet i gang med at kortlægge en udvidelse campusområdet.

09.05

Et minuts galskab bryder isen

Virksomhederne til karrieredag på Aarhus Universitet fik kun et enkelt minut til at lokke de eftertragtede it-studerende med på date.

05.05

Frygt for trafikkaos ved VIA-campus

Studerende beklager dyr parkering og udsigt til trafikkaos ved det nye VIA-campus. VIA-chef frygter også trafikpropper, mens en trafikchef nedtoner bekymringen.

30.04

Flere tosprogede børn dumper i sprogtest

Andelen af de sprogscreenede børn med et alderssvarende dansk er faldet med fire procentpoint siden sidste års screening.

24.04

Forskerne indtager Navitas

Droner, satellitter, nano, computerspil og gratis rundvisning lyder nogle af dagens tilbud i Navitas-bygningen, som er vært for Forskningens Døgn.

23.04

Nyt værktøj mod eksamensangst

Et nyt onlineværktøj hjælper elever og studerende med at håndtere stress og eksamensangst. På Odense Tekniske Gymnasium indgår værktøjet i undervisningen.

22.04

Nyt navn skal brande business-school

Navnet ”Aarhus BSS” skal øge synligheden om Aarhus Universitets business-school.

Aarhus lige nu
03:00 Skrald
forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kommentar
Kommentar
Restauranter
 • En kold og varm aften på havnen

  Seafood på Marselisborg Havn serverer veltilberedt fisk og skaldyr i maritime omgivelser, som denne aften desværre nærmest blæste væk i en kølig forårsvind.

  Græsk hjertelighed i Egå

  Den græske restaurant Sevags ligger ved en parkeringsplads i et ucharmerende butikscenter i Egå, men indenfor er der sydlandsk stemning med hygge om gæsterne og store portioner på tallerkenerne. Her skal man nok blive mæt.

  Ny restaurantfestival kommer til Aarhus

  Nyd tre gastronomiske retter med ekstra god samvittighed til Spis & Støt-festival i juni.

Seneste AGF nyheder
Guides til Aarhus