*

Tophistorie

Nye tider efter dimensionering

Kritik af designlukning på arkitektskolen fortsætter. Lukningen skyldes dimensionering, som har ændret vilkårene for flere uddannelser i Aarhus.
Seneste Uddannelse
10.02

Ny sparerunde på Aarhus Universitet

Aarhus Universitet skal spare 300 mio. kr. frem til 2019. Målet er at undgå fyringer, men ledelsen giver ingen garantier. Mange usikkerheder, siger fællestillidsrepræsentant. Meget svær situation, siger de studerende.
06.02

Designere angriber Arkitektskolen

Lukning af designlinjen på Arkitektskolen møder skarp kritik fra designfirmaer, der kalder beslutningen for »en katastrofe« for Aarhus. Borgmesteren beklager, at skolen er tvunget til at skære ned.
02.02

VIA – som væksthus

VIA har etableret studentervæksthuse i alle syv campusbyer og entreprenørskab indbygget i en del af uddannelserne.
24.01

Aage får en Ib

Aarhus Academy har nu fået autorisation til at tilbyde det internationalt anerkendte IB-pensum.
Se flere nyheder
Aarhus lige nu
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler
Vinterferie

Vinterferie i Aarhus

Se, hvad der sker for børn i vinterferien.
Debatindlæg

Debatindlæg: Selvfølgelig kæmper DF for kommunens ældre

Jakob Søgaard Clausen, Bestyrelsesmedlem i DF Ungdom Aarhus, Brendstrupgårdsvej 9D 1,02, Aarhus N
Med udsigten til at Dansk Folkepartis Jette Skive bliver den glade giver af 44 mio. kr. fra værdighedsmilliarden, har den øvrige forligskreds uden om Dansk Folkeparti i Aarhus oprettet en misundelsespulje.

Debatindlæg: Politiets placering

Erik Zachariassen, Skåde Højgårdsvej 28, Højbjerg
Lige siden den tragiske terrorhandling for et år siden i Krudttønden har et spørgsmål for mig været, hvor politiet opholdt sig?
Kirkearrangementer

Det sker i kirkerne

Koncerter, teaterforestillinger, foredrag. Se hvad der sker i byens kirker.
Annonce
Kommentar
Restauranter

Dild til det hele – også kagen

Restaurant: Et behageligt bekendtskab med en restaurant, der skilter med at være økologisk, men som understreger, at økologien ikke er en religion. Vigtigst er smagen.

Spisested med modsætninger

Kokkene har styr på det med havets goder på Klassisk Fisk. Men der er travlt i den ellers hyggelige restaurant, så mens nogle gæster får fuld fokus, er der andre, der bliver overset.

Anmeldelse af restaurant Miró

I over 25 år har restaurant Miró holdt sin plads i den absolutte elite i det aarhusianske restaurationsliv – med samme restauratør.
Seneste AGF nyheder
Guides til Aarhus
Der kan spares mange penge på at vælge det rette fortelt
Det gælder om at vælge rigtigt fra starten, når man køber en teltdug til campingferien. For det kan blive temmelig dyrt at måtte skifte ud. Her er et par nyttige overvejelser, før man punger ud. 
Se flere
Millionerne ruller videre i kontrollørstrid
Næsten halvdelen af Midttrafiks samlede udgifter til advokater og konsulenter de seneste fem år ligger i billetkontrollen i bybusserne i Aarhus. Regningen ender i kommunen. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her