*

Annonce
Tophistorie
Seneste Uddannelse
01.10

»Vi er state of the art i Europa«

Vores satsning i digitalt udstyr til 10 mio. kr. placerer os blandt de allerbedste i Europa, siger Torben Nielsen, rektor for Arkitektskolen Aarhus, der fejrer 50-års jubilæum.
01.10

Rektorens arkitektur top-3

»Mit første bud er de oplevelser, der foregår under de midlertidige tiltag i Festugen, som er rigtig gode indikationer på, at Aarhus er meget opmærksom på, hvad god byudvikling betyder« siger Torben Nielsen.
30.09

Klædt på til bestyrelsesarbejde

32 elever fra de aarhusianske folkeskoler mødtes tirsdag på Søndervangsskolen i Viby til oplæring i skolebestyrelsesarbejde. Det var en dag med både demokrati, påklædning og samarbejde på skemaet.
21.09

Antallet af modtageklasser er steget

Ved skolestart var antallet af klasser til udenlandske børn steget fra 27 til 36. Kvalificerede lærere er eftertragtede, men det er ikke et problem at finde dem.
20.09

Ny intern uro på Aarhus BSS

Et forslag om at nedlægge Institut for Erhvervskommunikation skaber usikkerhed blandt medarbejderne. Rettidig omhu, mener dekanen.
Se flere nyheder
Aarhus lige nu
06:00

Århus Sømandshjem Debatindlæg

Ebbe Thorup Holm, tidl. statsaut. skibsmægler og ditto vejer og måler, Godthaabsgade 22, Aarhus C
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler
Efterårsferie

Efterårsferie for børn

Se hvad der sker i efterårsferien i Aarhus for børn
Kirkearrangementer

Det sker i kirkerne

Koncerter, teaterforestillinger, foredrag. Se hvad der sker i byens kirker.
Annonce
Annonce
Kommentar
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Restauranter

Fingermad og fine fornemmelser

Restaurant: Det er en meget lovende start, den nyåbnede Restaurant Veto har fået. Den nordisk-asiatiske restaurant er ikke bare indrettet med en fin fornemmelse for stil, den serverer også mad i den femstjernede klasse.

Prinsgemalen bliver protektor

Aarhus og Region Midtjylland får tildelt titlen som Europæisk Region for Gastronomi 2017, og det sker med opbakning fra både prinsgemal og en Michelin-kok.
Seneste AGF nyheder
Guides til Aarhus
Biler
Apropos dieselskandalen: Da Audi nær blev smidt ud af USA
Kommentar: Audi-modeller begyndte pludselig at køre fremad i stedet for at bremse. Det var for 30 år siden nær ved at koste mærket livet i USA. 
Se flere
Viden
Laservåben smelter droner på få sekunder
Et nyudviklet laservåben brænder sine fjender med energi-stråler på bare 15 sekunder. Laseren fylder ikke mere, end at den kan være i en kuffert. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her