*

Syddjurs

LA står uden spidskandidat

Per Zeidler kommer ikke til at optræde som spidskandidat på Liberal Alliances liste til Kommunalvalget i Syddjurs. Han og partiets landsledelse anført af formand Leif Mikkelsen er enige om, at han ikke skal optræde på partiets liste hverken til Kommunalvalget i Syddjurs eller til Regionsrådsvalget.

Den nuværende formand for Udvalget for Familie og Institutioner i Syddjurs siger, at han ikke ønsker at kommentere, hvad der er sket på nuværende tidspunkt.

Han vil vente med at tale om sit ikke længere eksisterende forhold til Liberal Alliance.

»Det her er sket efter en gensidig overenskomst Liberal Alliances landsledelse og mig imellem. Andet vil jeg ikke sige på nuværende tidspunkt,« siger Per Zeidler.

Heller ikke landsformand Leif Mikkelsen vil sige noget:

»Jeg har overhovedet ingen kommentarer. Der er tale om en personsag, og den slags kommenterer vi ikke,« siger han blot.

Per Zeidler afviser, at hans farvel har noget at gøre med, at han tog på ferie, mens budgetforhandlingerne blev afsluttet i Syddjurs. Det skabte lidt polemik i dele af pressen.

Liberal Alliances andet byrådsmedlem, Flemming Hansen, vil heller ikke sige noget. Endnu.

Per Zeidler og Flemming Hansen har i de seneste snart fem år kørt et tæt politisk parløb, som var planlagt til at skulle stoppe efter denne byrådsperiode, fordi Flemming Hansen ikke genopstiller til KV17 tirsdag den 21. november 2017.

Flemming Hansen siger til Lokalavisen, at han er lige så rystet som mange andre i lokalafdelingen over, at Per Zeidler ikke skal være spidskandidat til det kommende kommunalvalg og resten af byrådsperioden nu er løsgænger.

Følg
Jyllands-Posten
SE OGSÅ
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Vores lærere fortjener den bedste uddannelse

Claus Holm, institutleder DPU (Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse), Aarhus Universitet
Fremtidens læreruddannelse skal være forskningsbaseret og praksisnær. Og den bør udvikles i tæt samarbejde mellem professionshøjskolerne og universiteterne. Institutionskamp bør afløses af ambitionskamp.

Debat: Myter og fakta om aldersdiskriminering af seniorer på arbejdsmarkedet

Poul Grosen | Rasmussen, cand.mag., selvstændig ved www.seniorvejen.com Højbjerg
Seniorgruppen er en kompleks størrelse, og barriererne for den findes både hos arbejdsmarkedets parter, hos politikerne og hos seniorerne selv.
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Redaktionen anbefaler

Byens største partier skændes om folkeskoler

Planerne om nye folkeskoler går for langsomt, mener V og kalder S fodslæbende. En plat beskyldning, lyder det fra Peder Udengaard (S), som henviser til, at V ikke har stillet forslag om skolebyggeri i byrådet.
Annonce
Vores lærere fortjener den bedste uddannelse
Fremtidens læreruddannelse skal være forskningsbaseret og praksisnær. Og den bør udvikles i tæt samarbejde mellem professionshøjskolerne og universiteterne. Institutionskamp bør afløses af ambitionskamp. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her