*

Breaking
Få breaking news via vores app | Få nyheden på mail
Syddjurs

Kig på vineriet, og smag nye vine

Syddjurs: Der bliver god mulighed for ved selvsyn at kigge nærmere på Andersen Winery i det gamle Arla-mejeri på Vrinners Bygade 45, når det unge vineri slår dørene op til et åbent hus lørdag 25. november klokken 14-17.30.

»Vi har simpelthen så mange bekendtskaber og interesserede, der gerne vil komme forbi og smage noget vin og høre meget mere om vineriet, men vi har ikke haft noget vin på lager eller pladsen til at have folk forbi. Men det har vi nu, og så vil vi gerne byde folk indenfor,« siger Mads Groom Andersen.

25. november bliver samtidig dagen, hvor Andersen Winery sender nye vine på gaden til salg i bl.a. Salling, Meny i Rønde, Hos Walther i Ebeltoft og så ved det åbne hus. Det drejer sig blandt andet om en æblevin med lav alkoholprocent, der også serveres på Michelin-restauranten Geranium samt en dessertvin lavet på solbær, der har vundet priser nationalt og internationalt.

»Vi vil rigtig gerne vise folk, hvad det er, vi går og laver. Og nu har vi også nogle vine, som vi vil give smagsprøver på, og folk kan købe med hjem, så alle er velkomne,« siger Frantz Maurice Scott Lundby.

Adresseavisen Syddjurs
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Vision for regionernes it-udvikling

Rasmus Foged (AL), spidskandidat til Region Midtjylland, Aarhus | Karina Enggaard (AL), kandidat til Region Midtjylland, Favrskov

KV17: Syddjurs – en del af noget større

Jan Kjær Madsen (R), byrådsmedlem i Syddjurs
Vi skal arbejde for, at vi binder vores kommune op i en større sammenhæng med en politik for en grøn omstilling og -udvikling.
Restauranter
Annonce
Annonce
Hurra, så lyttede de
Jeg blev glad, da jeg læste Ældreministeriets udmelding, at plejen af ældre mennesker på plejehjem eller i eget hjem skal være mere ”værdig”, og at kvaliteten skal sikres med et nyt videnscenter, et rejsehold og et nyt, uafhængigt tilsyn. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her