*

Kommunalvalg Aarhus
Sport

Bedst til børnehåndbold

TMG Håndbold er kåret som Årets Børnehåndboldklub i Storaarhus.

De unge TMG-spillere kan ved kommende stævner fremvise deres nye trøjer med trykket "Årets Børnehåndboldklub". Foto: Jørgen Lauritsen

Der var fyldt op i Mårslet Hallen, da TMG håndbold søndag blev kåret til Årets Børnehåndboldklub i kreds 5, der dækker mere end 30 klubber i Aarhus-området.

En stor del af foreningens 163 børnehåndboldspillere og deres forældre var mødt frem til prisoverrækkelsen.

Som et synligt bevis kunne samtlige børnespillere og trænere iføre sig nye sorte trøjer hvor hædersbevisningen stod på tryk.

”Vi er meget glade for at blive udråbt til Årets Børnehåndboldklub, og det giver os en tro på, at vi er på rette vej og nok skal klare skærene i en tid, hvor der er rift om de frivillige, og hvor de unge har et hav af valgmuligheder, når det gælder idræt,” siger formand for TMG Ole Gade.

Lukningstruet

Det er blot tre uger siden, at TMG Håndbold var tæt på at lukke, da der kun var et enkelt bestyrelsesmedlem tilbage.

Ved generalforsamlingen lykkedes det dog at engagere yderligere seks frivillige, der nu skal være med til at forsætte med at udvikle håndboldenkulturen i TMG.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Vejsystemet i Aarhus sander til

Erik Skals, ingeniør, Jelshøjvænget 15, Højbjerg
Kommunen laver løsninger, der ikke er gennemtænkte, den løser et problem, men skaber samtidig nye andre steder. Der efterspørges overblik og bedre trafikale løsninger, men vi oplever kun lappeløsninger i infrastrukturen.

Debat: Vil nogen lukke Ellekærskolen?

Nels Møller, tidligere skoleleder på Ellekærskolen | Torben Haugaard, tidligere skoleleder på Ellekærskolen
Restauranter
Annonce
Annonce
Ældre Sagen har kæmpet under valgkampen: »Jeg håber, at der blev tænkt på de ældre i stemmeboksen«
Niels Mark fra Ældre Sagens lokalafdeling i Hadsten, der repræsenterer 6.500 ældre fra Favrskov Kommune, har gennem valgkampen kæmpet for de ældre, men kampen fortsætter også efter valgresultatet har tikket ind. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her