*

Sport

Bedst til børnehåndbold

TMG Håndbold er kåret som Årets Børnehåndboldklub i Storaarhus.

De unge TMG-spillere kan ved kommende stævner fremvise deres nye trøjer med trykket "Årets Børnehåndboldklub". Foto: Jørgen Lauritsen

Der var fyldt op i Mårslet Hallen, da TMG håndbold søndag blev kåret til Årets Børnehåndboldklub i kreds 5, der dækker mere end 30 klubber i Aarhus-området.

En stor del af foreningens 163 børnehåndboldspillere og deres forældre var mødt frem til prisoverrækkelsen.

Som et synligt bevis kunne samtlige børnespillere og trænere iføre sig nye sorte trøjer hvor hædersbevisningen stod på tryk.

”Vi er meget glade for at blive udråbt til Årets Børnehåndboldklub, og det giver os en tro på, at vi er på rette vej og nok skal klare skærene i en tid, hvor der er rift om de frivillige, og hvor de unge har et hav af valgmuligheder, når det gælder idræt,” siger formand for TMG Ole Gade.

Lukningstruet

Det er blot tre uger siden, at TMG Håndbold var tæt på at lukke, da der kun var et enkelt bestyrelsesmedlem tilbage.

Ved generalforsamlingen lykkedes det dog at engagere yderligere seks frivillige, der nu skal være med til at forsætte med at udvikle håndboldenkulturen i TMG.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg
Restauranter
Annonce
Annonce
Få flest kanaler for 300 kroner om måneden
Du kan få seks ud af de otte mest sete kanaler i en tv-pakke til under 300 kroner om måneden. Men overvej dit behov meget grundigt, siger Forbrugerrådet Tænk. 
Se flere
TV: IC4 Skrot
I Randers er man lige nu i gang med at skrotte fem ubrugelige IC4-togsæt. I første omgang har DSB skrællet togene for alt, hvad man kan bruge. Herefter er skrotfolkene gået i gang med klippesakse af den store slags. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her