*

Sport

Svømmestadion skal hedde Frederiksbjerg Idrætscenter

I to uger har borgere kunnet komme med navneforslag til Aarhus Svømmestadion ved Ingerslevs Boulevard.

280 aarhusianere deltog i navnekonkurrencen. Foto: Aarhus Kommune

Frederiksbjerg Idrætscenter er det nye navn, som aarhusianerne har givet Aarhus Svømmestadion og de to haller på lokationen.

Det oplyser Aarhus Kommune, efter at aarhusianerne i to uger har haft mulighed for at komme med navneforslag.

Det nye navn passer til alle de sportsgrene, som bliver dyrket på stedet. Svømning, gymnastik og boldspil er nu ikke kun samlet under samme tag, men også under samme navn.

»Jeg er rigtig glad for det navn, som aarhusianerne har fundet. Navnet er med til at samle alle aktiviteterne under et retvisende navn, og samtidig viser det det fantastiske engagement, beboerne i lokalområdet har for deres idrætscenter,« siger rådmanden for Kultur og Borgerservice, Rabih Azad-Ahmad (R).

Navnet er fundet gennem en navnekonkurrence, hvor 280 aarhusianere har bidraget.

»Navnet skal ikke kun samle faciliteterne, men også aarhusianerne. Jeg håber, at Frederiksbjerg Idrætscenter vil give endnu flere lyst til at bruge deres idrætscenter og blive en del af de sunde fællesskaber og foreninger, der har hjemme der,« siger Rabih Azad-Ahmad. Frederiksbjerg Idrætscenter er navnet for det samlede sted, mens navnet Aarhus Svømmestadion fortsat vil blive brugt om svømmehallen.

Lokalavisen
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Lægedækning skal have topprioritet

Henrik Nedergaard, administrerende direktør, Diabetesforeningen
Region Midtjylland er på en skæv kurs i forhold til at styrke den almene lægepraksis. Konsekvenserne kan blive alvorlige.
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Annonce
En afstikker værd: Det italienske fata morgana-slot midt i Kanalen
Premiere-aktuelle Victoria & Abdul kaster lys over dronningens senere år, og mange af scenerne er filmet på og omkring slottet, hvor det meste står som på Victorias dødsdag. Vi var på besøg. 
Se flere
Biler
Larmer dækkene på din bil? Her er guiden til en op til 30 pct. mere lydsvag bil
En række rustbehandlingscentre er nu klar med behandling, der sænker lydniveauet i bilen. Det kan give resultater, men afhængigt af bil, underlag og øret, der hører. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her