*

Sport

DHL's dræberbakke dør i år

Deltagere skal i år løbe ned ad bakken på Carl Nielsens Vej.

DHL-løbet bliver knap så hårdt i år pga. en ruteomlægning. Arkivfoto
DHL

Når DHL-stafetten bliver afholdt i august, er det uden den notoriske »dræberbakke«.

Den stejle strækning på ruten, Carl Nielsens Vej, bliver nu afskaffet på årets rute. For dem, der er lettede over denne nyhed, er det takket være Aarhus-sloganet »Rethink«, at ruten er blevet taget op til revurdering. Det skriver Århus Stiftstidende.

Foto: Aarhus Motion

I stedet får motionisterne lov til at løbe nedad bakken, fordi ruten er blevet vendt om.

»Reelt set løber man den modsatte vej. Man starter opad i Mindeparken og op ad Skovridervej. Det bliver en hård start, men den berømte bakkespurt får man lov at løbe nedad,« siger Jon Koch hansen, sponsor og marketingsansvarlig hos Aarhus Motion, der arrangerer DHL-stafetten i Aarhus.

Foto DHL: Svedbånd, løbesko og musik i ørerne

Med den nye forandring kommer også andre nye tiltag til årets DHL-begivenhed. Der vil blive ændret på teltopstillingerne, så der både er flere telte, og som i højere grad vender udad.

I alt 45.000 gæster deltager i DHL-løbet, der bliver afviklet 15., 16. og 17. august rundt om Mindeparken.

Nye tiltag i DHL Stafetten

Vil du have seneste nyt om Aarhus direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste nyheder fra JP Aarhus én gang i døgnet - klik her, sæt flueben ved Aarhus og indtast din mailadresse. Følg også JP Aarhus på Facebook

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: I det private erhvervsliv var Würtz blevet fyret

Jørgen Svane, pensionist, Skivholmevej 26, Sabro
Brian Sten Larsen skriver i sit indlæg 10/10: Borgmesteren og rådmanden påstår, at de var uvidende om tilstanden i afdelingen Teknik og Miljø og om letbanens krise.

Debat: Nu kan børnene komme sikkert i skole

Henrik Arens, byrådsmedlem, Aarhus kommune (V)
20 mio. kr. mere til sikre skoleveje i Aarhus.

Debat: Den grønne vision for Aarhus er værd at kæmpe for

Lone Hindø, byrådskandidat (S), sognepræst
Det er positivt, at ”et grønnere Aarhus” er rykket højere op på den politiske dagsorden i Aarhus. Bæredygtige projekter har stor social, biologisk og økonomisk værdi.
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Annonce
Tydeligt ironisk BBC-vært læste gammel nyhed på direkte tv
BBC-værten kunne i denne uge afsløre, at det britiske kongehus får en ny baby til april - men det er en gammel nyhed, bemærkede værten lettere ironisk. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her