*

Sport

DHL's dræberbakke dør i år

Deltagere skal i år løbe ned ad bakken på Carl Nielsens Vej.

DHL-løbet bliver knap så hårdt i år pga. en ruteomlægning. Arkivfoto
DHL

Når DHL-stafetten bliver afholdt i august, er det uden den notoriske »dræberbakke«.

Den stejle strækning på ruten, Carl Nielsens Vej, bliver nu afskaffet på årets rute. For dem, der er lettede over denne nyhed, er det takket være Aarhus-sloganet »Rethink«, at ruten er blevet taget op til revurdering. Det skriver Århus Stiftstidende.

Foto: Aarhus Motion

I stedet får motionisterne lov til at løbe nedad bakken, fordi ruten er blevet vendt om.

»Reelt set løber man den modsatte vej. Man starter opad i Mindeparken og op ad Skovridervej. Det bliver en hård start, men den berømte bakkespurt får man lov at løbe nedad,« siger Jon Koch hansen, sponsor og marketingsansvarlig hos Aarhus Motion, der arrangerer DHL-stafetten i Aarhus.

Foto DHL: Svedbånd, løbesko og musik i ørerne

Med den nye forandring kommer også andre nye tiltag til årets DHL-begivenhed. Der vil blive ændret på teltopstillingerne, så der både er flere telte, og som i højere grad vender udad.

I alt 45.000 gæster deltager i DHL-løbet, der bliver afviklet 15., 16. og 17. august rundt om Mindeparken.

Nye tiltag i DHL Stafetten

Vil du have seneste nyt om Aarhus direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste nyheder fra JP Aarhus én gang i døgnet - klik her, sæt flueben ved Aarhus og indtast din mailadresse. Følg også JP Aarhus på Facebook

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Mere beton, mindre by: Er kommuneplanforslaget luft og spin?

Thomas Kruse, aktiv i Midtbyens Fællesråd for Latinerkvarteret, Øgaderne og Nørrestenbro, Aarhus C
Det ligner, at det er investorerne, som laver lokalplanerne og de tillæg til kommuneplanen, som sætter kommuneplanens gode hensigter ud af kraft. Byråd og Teknisk Udvalg bliver ekspeditionskontorer.

Statslige midler havner hos FN: Ulandsbistand til København

Otto Hansen, pensionist, professor emeritus Hadsten
I en meget ærlig og afslørende artikel i Politiken 11/8 fortæller journalist Jacob Svendsen, at staten årligt betaler 175 mio. kr. til husleje, vedligeholdelse og it til en række FN-kontorer i Københavns Nordhavn med op imod 1.500 ansatte personer.
Restauranter

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.

Golfmad til favorable priser

Restaurant Unico serverer enkle retter i en lettere forfinet udgave – til lave priser. Det lykkes ganske godt, i hvert fald et stykke hen ad vejen. Til gengæld er betjeningen haltende og usikker.

China Wok House er flyttet

I mere end 40 år har China Wok House forsynet aarhusianerne med sprøde forårsruller og dybstegte rejer. Nu er restauranten flyttet ned til åen.
Annonce
Redaktionen anbefaler
Annonce
Biler
Test: Høj Peugeot i fin form med mindste motor
Vi tester Peugeot 3008, som vi sammenligner i versionerne med de to mindste motorer - en benzinmotor på 130 hk og en dieselmotor på 120 hk. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her