*

Sport

Classic Race får kritik for sjuskearbejde

Teknik og Miljø rejser nu kritik af Classic Race efter bl.a. parkeringsproblemer.

Bilræset Classic Race skal nu i møder med Aarhus Kommune efter at have fået kritik for bl.a. parkeringsforhold. Arkivfoto: Rune Aarestrup Pedersen

Bilræset Classic Race får nu kritik fra Aarhus Kommune for at have brudt løfter og sjusket med arbejdet under årets arrangement i Mindeparken. Derfor skal de to parter nu have en alvorssnak om bilræset, skriver Århus Stiftstidende.

»Det viste sig, at en række af forudsætningerne for arrangementet ikke holdt, og det, tror jeg, har været medvirkende til de frustrationer, som nogle af gæsterne har følt,« siger Kristian Würtz (S), rådmand for Teknik og Miljø.

Store dele af sydbyen lukkes for trafikanter

I et notat fra Center for Byens Anvendelse bliver der peget på, at arrangørerne kunne have forhindret parkeringsproblemer under begivenheden, men undlod pga. manglende ressourcer.

Classic Race havde bl.a. lovet at indsætte shuttlebusser, så gæster kunne parkere længere væk fra selve arrangementet, men busserne blev aldrig sat i drift.

Derudover havde arrangørerne ikke nogle parkeringsvejledninger klar til gæsterne, og derfor måtte kommunen i en hast lave et kort, som så blev tilgængeligt på kommunen og Classic Races hjemmesider.

Ved udgangen af weekenden havde omkring 600 gæster fået p-afgifter, da de valgte at parkere ulovligt. I notatet bemærker Center for Byens Anvendelse, at ulovligt parkerede biler flere gange førte til direkte påkørsel i løbet af weekenden.

Mike Legarth, direktør for Classic Race Aarhus, kan ikke selv genkende påstandene, siger han til Århus Stiftstidende.

Classic Race Aarhus: Motorløb har nået groteske dimensioner

Vil du have seneste nyt om Aarhus direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis og få de seneste nyheder fra JP Aarhus én gang i døgnet - klik her, sæt flueben ved Aarhus og indtast din mailadresse. Følg også JP Aarhus på Facebook

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: I det private erhvervsliv var Würtz blevet fyret

Jørgen Svane, pensionist, Skivholmevej 26, Sabro
Brian Sten Larsen skriver i sit indlæg 10/10: Borgmesteren og rådmanden påstår, at de var uvidende om tilstanden i afdelingen Teknik og Miljø og om letbanens krise.

Debat: Nu kan børnene komme sikkert i skole

Henrik Arens, byrådsmedlem, Aarhus kommune (V)
20 mio. kr. mere til sikre skoleveje i Aarhus.

Debat: Den grønne vision for Aarhus er værd at kæmpe for

Lone Hindø, byrådskandidat (S), sognepræst
Det er positivt, at ”et grønnere Aarhus” er rykket højere op på den politiske dagsorden i Aarhus. Bæredygtige projekter har stor social, biologisk og økonomisk værdi.
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Annonce
Tydeligt ironisk BBC-vært læste gammel nyhed på direkte tv
BBC-værten kunne i denne uge afsløre, at det britiske kongehus får en ny baby til april - men det er en gammel nyhed, bemærkede værten lettere ironisk. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her