*

Seneste Sport
03.07

92-årig: »Min medicin er golf«

»Man kan blive helt euforisk. Man tænker kun på den lille kugle,« siger den 92-årige Agathe Jönsson, som er passioneret golfspiller.
03.07

Golfklub fejrer 85-års jubilæum

Mogens Brandstrup gik som niårig caddie i Aarhus Golf Club, der har 85-års jubilæum. Han slæbte golftasker over 18 huller for tre kroner.
01.07

Kampen mod de forbandede sekunder

Trods frustrationer og et krævende universitetsstudie bliver den EM-aktuelle atlet Andreas Bueno ved med at jagte OL og det perfekte løb.
29.06

Dansk løbekomet vil til OL

Jakob Dybdal Abrahamsen vil forsøge at kvalificere sig til OL i Rio på en af atletikkens sværeste discipliner, 3.000 meter forhindringsløb. Og skulle det kikse, er han overbevist om, at han kommer til OL om fire år.
27.06

En klub fra Brabrand er da dansk

Fodbold: I onsdags slog Vatanspor SSV Højfyn i playoffkampen om at rykke op i Danmarksserien. Det gør holdet til det bedst placerede hold med anden etnisk baggrund end dansk siden 1999. Men kigger man nærmere på klubben, er den måske meget mere dansk, end man lige tror.
Se flere nyheder
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Redaktionen anbefaler
Debatindlæg

Debat: Aarhus Jazz Orchestra – jazz med mening for ældre

Peder Udengaard, orkesterchef, Aarhus Jazz Orchestra
Orkestret er taknemmelig for, at Aarhus Kommune giver det muligheden for at skabe glæde og indhold i hverdagen hos byens ældre.

Debat: Tirstrup Lufthavn

Hanne Skovrup, Glatvedvej 42, Balle
Sommerferie

Sommerferie for børn.

Se, hvad der sker i sommerferien i Aarhus
Kirkearrangementer

Det sker i kirkerne

Koncerter, teaterforestillinger, foredrag. Se hvad der sker i byens kirker.
Annonce
Kommentar
Restauranter

498 g bøf blev til 256 g mad

Kødsvind: Hvad kan man egentlig forvente af kød på tallerkenen, når man bestiller en 500 grams ribeye. Vi lod det komme an på en prøve.
Guides til Aarhus
Bolig
Danskerne får mere boligplads: Sådan bygger vi i dag
Energibesparende boliger med meget mere plads end tidligere. Det er bare et par af tidens nye tendenser indenfor dansk boligarkitektur – her får du fem af de mest populære. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her