*

Tophistorie
Seneste Sport

Kommentar: FCK mistede sejren i pausen

TROELS HENRIKSEN
For en gangs skyld blev Ståle Solbakken taktisk udmanøvreret i løbet af en kamp. Sliddet fra et langt efterår ser ud til at være ved at tynge FC København.

Solbakkens fremtid: FCK skal næsten håbe på et nederlag

TROELS HENRIKSEN
FCK-toppen skal for klubbens længere fremtid næsten håbe på et nederlag til Porto i Champions League. For går den videre, tror jeg ikke, at den kan holde på Ståle Solbakken.
18.11

Sara Slott kandidat til ministers idrætspris

Den aarhusianske atletikudøver Sara Slott Petersen, der tidligere på året vandt en olympisk sølvmedalje i 400 meter hæk og en guldmedalje under EM i samme disciplin, er kandidat til at modtage Kulturministerens Idrætspris 2016.
Se flere nyheder
Aarhus lige nu
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Artikelserie: Byens nye bands

»Nogle kalder min musik for scandicana«

Sanger, sangskriver og guitarist Kajsa Vala har sat skub i karrieren med et nyt album, spilletid på P4 og to sange til filmen ”1-2-3-NU”. Lørdag den 29. oktober spiller hun med band på HeadQuarters.
Debatindlæg

Debatindlæg: Kritik af helhedsplan på et fejlagtigt grundlag

Keld Albrechtsen, formand i Brabrand Boligforening | Keld Laursen, adm. direktør i Brabrand Boligforening
Ærgerligt, når bredspektret sparring bliver til en offentlig kritik, som er baseret på et faktuelt fejlbehæftet grundlag.

Debatindlæg: Hvor er den øverste leder?

Niels Brammer, tidligere medlem af teknisk udvalg Børupvej 25, Tranbjerg

Debatindlæg: Inkomeptence

Søren Nissen Nielsen, Skæring Højsagervej 5, Egå
Annonce
Kommentar
Restauranter

Franskmændene har indtaget Bruunsgade

Nordisk Spisehus har lanceret en menu med signaturretter fra franske Michelin-restauranter og kombinerer dem med spisehusets egne retter. Et eksperimenterende verdenskøkken, kalder restauranten det.
Seneste AGF nyheder
Guides til Aarhus

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her