*

 

Seneste Sport
03.07

92-årig: »Min medicin er golf«

»Man kan blive helt euforisk. Man tænker kun på den lille kugle,« siger den 92-årige Agathe Jönsson, som er passioneret golfspiller.
03.07

Golfklub fejrer 85-års jubilæum

Mogens Brandstrup gik som niårig caddie i Aarhus Golf Club, der har 85-års jubilæum. Han slæbte golftasker over 18 huller for tre kroner.
01.07

Kampen mod de forbandede sekunder

Trods frustrationer og et krævende universitetsstudie bliver den EM-aktuelle atlet Andreas Bueno ved med at jagte OL og det perfekte løb.
29.06

Dansk løbekomet vil til OL

Jakob Dybdal Abrahamsen vil forsøge at kvalificere sig til OL i Rio på en af atletikkens sværeste discipliner, 3.000 meter forhindringsløb. Og skulle det kikse, er han overbevist om, at han kommer til OL om fire år.
27.06

En klub fra Brabrand er da dansk

Fodbold: I onsdags slog Vatanspor SSV Højfyn i playoffkampen om at rykke op i Danmarksserien. Det gør holdet til det bedst placerede hold med anden etnisk baggrund end dansk siden 1999. Men kigger man nærmere på klubben, er den måske meget mere dansk, end man lige tror.
Forsiden lige nu
Annonce
Annonce
Artikelserie: Byens nye band
Debatindlæg

Debat: Udenomssnak og selvros er åbenbart en dyd

Knud N. Mathiesen, byrådsmedlem (DF)
Støtte til at finansiere flere flygtninge og immigranter til Aarhus bliver ikke med Dansk Folkepartis stemmer.

Debat: Bæredygtig energiproduktion in memoriam

Sven Voxtorp , Engleddet 1, Mårslet
Den sørgelige historie har tråde langt tilbage i tiden, lige efter at vor verdensberømte digter og eventyrfortæller H.C. Andersen havde opholdt sig en tid på herregården Vilhelmsborg.

Debat: Der er intet at være stolt af

Anne Kjeld Pedersen, formand for forældreforeningen på Birkebakken bestyrelsesmedlem, LEV Aarhus, Hasselbakken 63, Hasselager
Kirkearrangementer

Det sker i kirkerne

Koncerter, teaterforestillinger, foredrag. Se hvad der sker i byens kirker.
Annonce
Kommentar
Restauranter

Restaurant uden vægt på service

Som det ganske rigtigt hedder i Michelin-guiden er Restaurant Pondus en lille rustik restaurant med god mad til rimelige priser. Til gengæld kunne den godt lægge mere vægt på den gode service og atmosfære.

Kreativ strandvejsmad

Restaurant: Opfindsomheden er stor på Nordrestrandvej, og serveringerne er en fryd for øjet. Samtidig er omgivelserne rare – og serviceniveauet højt.
Seneste AGF nyheder
Guides til Aarhus
Bolig
Gennemtænkt til mindste detalje: Her er huset, der kun koster 500 kr. i drift om måneden
Byg som Sofie og Peter Thrane-Nielsen, og få et passivhus, hvor varmeregnskab og vedligeholdelseskrav er noget nær nul. Boligen er nu nomineret til IdéPrisen 2016. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her