*

Skanderborg

Hitpatruljen blev nummer to

Skanderborg: Hitpatruljen fra Skanderborg, der i 2014 vandt Handicap Melodi Grand Prix, deltog også i dette års udgave af konkurrencen, der fandt sted i Slagelse. Og det var tæt på, men Hitpatruljen måtte nøjes med en andenplads.

»Men det var en god oplevelse, og jeg hørte fra nogle, at vi kun havde været en enkelt stemme fra at vinde. Så det gik godt og var en fin aften, hvor der var 600-700 tilskuere,« siger Torben Hedegaard fra bandet.

Vinder blev Krudtuglerne med sangen ”Tag ja-hatten på”. Gruppen er fra Faxe, så det bliver der, at næste års Handicap Melodi Grand Prix holdes.

»Vi har tænkt os at lave en ny sang og forsøge at komme endnu engang,« siger Torben Hedegaard.

Ugebladet Skanderborg
Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Hash på skoleskemaet

Emil Lunau Bentsen, byrådskandidat (C), Johan Langes vej 11, Aarhus | Victoria Drummond Kilpatrick, byrådskandidat (C), Vestervangen 32 | Charlotte Welzel Andersen, byrådskandidat (C), Saltholmgade 23 | Sebastian Joubert Kaimson, byrådskandidat (C), Vester Allé 21, Aarhus
Hvordan er det kommet så vidt, at det nu er acceptabelt blandt unge at tage stoffer? Noget af forklaringen kan være, at vi i Aarhus har svigtet de unge ved at nedprioritere SSP-samarbejdet.
Restauranter
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her