*

Politi og retsvæsen

Kvinde slået ned i Aarhus midtby

Politiet efterlyser gerningsmanden, efter en ung kvinde er blevet slået i hovedet natten til søndag.

Arkivfoto: Jan Dagø.

En 18-årige kvinde er blevet slået ned omkring klokken 03 søndag, da hun stod i kø til Passage Vinstuen i Fiskergade, Aarhus.

En ukendt gerningsmand kom gående op til hende og slog hende i hovedet foran beværtningen. Det lader til at have været uden umiddelbar motivation, og kvinden kendte heller ikke manden, oplyser Østjyllands Politi.

Efterfølgende stak manden af og løb i retningen af Europaplads, hvor han forsvandt.

Ung mand anholdt efter biljagt

Østjyllands Politi efterlyser den ukendte gerningsmand, der beskrives som tyrkisk udseende. Han er mellem 25 og 30 år og omkring 175 cm høj og mørk i huden, med en mohawk og langt nakkehår.

Han var desuden iført en rød tanktop og sorte jeans.

Kvinden kom ikke alvorligt til skade og blev heller ikke kørt på hospitalet.

Politiet har endnu ikke yderligere oplysninger i sagen. Eventuelle vidner og tip kan kontakte Østjyllands Politi på tlf. nr. 87 31 14 48.

Politiet kritiseres for nyt bederum

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Myter og fakta om aldersdiskriminering af seniorer på arbejdsmarkedet

Poul Grosen | Rasmussen, cand.mag., selvstændig ved www.seniorvejen.com Højbjerg
Seniorgruppen er en kompleks størrelse, og barriererne for den findes både hos arbejdsmarkedets parter, hos politikerne og hos seniorerne selv.

Debat: Aarhus er blandt de mest erhvervsfjendtlige kommuner

Kasper Daae, byrådskandidat Liberal Alliance Aarhus
Kun hvis vi skaber et attraktivt miljø for virksomhederne, kan vi sikre, at der i fremtiden er råd til ordentlig kommunal service, skoler og meget mere. Aarhus.
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her