*

Politi og retsvæsen

Butiksansat slået med styrthjelm

21-årig brugte, hvad han havde i hænderne, da han blev tilbageholdt på grund af tyveri.

Foto: Jacob Hove

Et butikstyveri i Mårslet ved Aarhus udviklede sig lørdag til en voldepisode

En 21-årig mand forsøgte at vriste sig fri efter at være blevet tilbageholdt af personalet, og sent på eftermiddagen blev Østjyllands Politi tilkaldt til butikken.

Slog med sin styrthjelm

"Vi har sigtet en mand i forbindelse med et butikstyveri. Manden var blevet tilbageholdt af en 41-årig medarbejder, der havde fanget den 21-årige mand i butikstyveri, hvorefter kunden slog medarbejderen med sin styrthjelm," siger vagtchef ved Østjyllands Politi, Rikard Jakobsen.

Den 21-årige mand er ikke tidligere kendt af politiet, men er nu sigtet for vold.

Den 41-årige butiksansatte slap med overfladiske knubs i hovedet og havde ikke behov for at komme på skadestuen.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg
Restauranter
Annonce
Annonce
Få flest kanaler for 300 kroner om måneden
Du kan få seks ud af de otte mest sete kanaler i en tv-pakke til under 300 kroner om måneden. Men overvej dit behov meget grundigt, siger Forbrugerrådet Tænk. 
Se flere
TV: IC4 Skrot
I Randers er man lige nu i gang med at skrotte fem ubrugelige IC4-togsæt. I første omgang har DSB skrællet togene for alt, hvad man kan bruge. Herefter er skrotfolkene gået i gang med klippesakse af den store slags. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her