*

Politi og retsvæsen

Guldøl-tyv blev sigtet for at stjæle og true ekspedient

Patruljen skulle ikke lede længe efter den formodede gerningsmand, da han allerede befandt sig i politiets varetægt.

En kvindelig butiksekspedient i 7-Eleven på Vesterbro Torv i Aarhus havde onsdag en ubehagelig episode med en gæst, der huggede en halv liter guldøl fra køledisken.

Gæsten var en 42-årig mand, som ekspedienten kendte fra tidligere episoder. Da hun forsøgte at stille sig i vejen, inden manden nåede ind i butikken, blev hun puffet væk.

Ifølge politiet råbte manden til ekspedienten, at han ville komme tilbage og slå hende ihjel, da han forlod butikken.

Da politiet hørte signalementet af manden og hans fremgangsmåde, mindede det om en lignende episode, der havde fundet sted tirsdag i 7-Eleven på Banegårdspladsen, hvor en mand ligeledes havde stjålet en øl. Manden var blevet anholdt, sigtet, afhørt og løsladt.

Derfor gik politiet gik i gang med atter at finde frem til manden. Det skulle dog ikke lede længe, for det viste sig, at han allerede sad i detentionen igen.

Han var blevet anholdt af en anden patrulje onsdag kl. 13.04 for et nyt butikstyveri i Kvickly i Aabyhøj.

Patruljen kunne derfor opsøge manden i detentionen og fortælle ham, at han var blevet sigtet for endnu et tyveri og for at true ekspedienten på livet.

Følg
Jyllands-Posten
Aarhus lige nu
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Randers venter utålmodigt

Simon Ødegaard Simonsen, kandidat i byråd og folketing (V), Vester Boulevard 17, 8920 Randers
Gudenå er med sine 176 km Danmarks længste å, der munder ud i Randers Fjord midt i landets sjette største by, Randers, som dermed bliver delt i to halvdele: den ene del nord for åen/fjorden og den anden del syd for åen/fjorden.

Debat: ”Klemte” cyklister i Nørregade og Nørre Allé

Thomas Kruse, formand for Midtbyens Fællesråd for Latinerkvarteret, Øgaderne og Nørre Stenbro
Åbent brev til rådmand Kristian Würtz: Med stor beklagelse og til vores forundring må vi konstatere, at der ikke er sket afmærkning af cykelsti i Nørregade og Nørre Allé.
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Annonce
Tydeligt ironisk BBC-vært læste gammel nyhed på direkte tv
BBC-værten kunne i denne uge afsløre, at det britiske kongehus får en ny baby til april - men det er en gammel nyhed, bemærkede værten lettere ironisk. 
Se flere
Fra ingen til 126 anmeldelser om løsnede hjulbolte
Siden årsskiftet har 126 bilejere anmeldt løsnede hjulbolte til Østjyllands Politi, som har svært ved at gøre noget ved problemet. Autoværksteder i Aarhus melder om et stigende salg af låsebolte. 
Se flere

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her