*

Politi og retsvæsen

Politiet: Strid om fejemaskine udløste slagsmål - skuffejern blev brugt som våben

De to mænd er blevet sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

En ifølge Østjyllands Politi banal episode i trafikken endte tirsdag med, at to mænd endte i et slagsmål med hinanden på Vejlby Centervej i Risskov.

Forud for slagsmålet var en 68-årig mandlig bilist kommet kørende, da en 57-årig mand i en fejemaskine kørte ud foran den 68-årige bil.

Det fik den 68-årige til at dytte flere gange, da han følte, at manden i fejemaskinen spærrede unødigt for ham.

Den 57-årige valgte derfor at standse fejemaskinen midt på vejen. Den anden bilist trådte herefter ud af sin bil og begyndte at filme fejemaskinen med sin mobiltelefon.

»Herefter tog fejemaskineføreren telefonen ud af hånden på ham og smed den i en busk, og så begyndte slagsmålet. De to mænd væltede rundt i midterrabatten,« lyder det i døgnrapporten fra Østjyllands Politi.

I løbet af slagsmålet tog en af mændene ifølge politiet et skuffejern fra fejemaskinen, som vedkommende brugte i »kampen«.

Da en politipatrulje kom frem til stedet, blev begge mænd sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Myter og fakta om aldersdiskriminering af seniorer på arbejdsmarkedet

Poul Grosen | Rasmussen, cand.mag., selvstændig ved www.seniorvejen.com Højbjerg
Seniorgruppen er en kompleks størrelse, og barriererne for den findes både hos arbejdsmarkedets parter, hos politikerne og hos seniorerne selv.

Debat: Aarhus er blandt de mest erhvervsfjendtlige kommuner

Kasper Daae, byrådskandidat Liberal Alliance Aarhus
Kun hvis vi skaber et attraktivt miljø for virksomhederne, kan vi sikre, at der i fremtiden er råd til ordentlig kommunal service, skoler og meget mere. Aarhus.
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her