*

Politi og retsvæsen

Smadrede bilruder og søm i dækkene: Beboere i Risskov igen udsat for hærværk

Politiet har nu ekstra fokus på området og har bl.a. indsat ekstra patruljering.

Beboerne i villakvarteret ved Nordre Strandvej og Sandagervej i Risskov er atter blevet ramt af en bølge af hærværk mod deres biler, skriver TV 2.

Bilruder bliver knust, og søm bliver strøet ud på vejen med punkterede dæk til følge.

I løbet af den seneste weekend har Østjyllands Politi således modtaget otte anmeldelser fra beboere i villakvarteret, som har været udsat for hærværk.

En af dem, der har oplevet at få sin bil punkteret af søm, der var spredt ud over vejen, er Frederik Helsinghoff.

»Det betyder, jo at man ikke længere har lyst til at have sin bil parkeret på vejen. Og vi har sat skilt op med, at der er video-overvågning,« siger han til TV 2.

Politiet efterlyser beboere med søm i dækkene

Frederik Helsinghoff fortæller til tv-stationen, at i alt 20 biler er blevet udsat for lignende hærværk den seneste tid.

En lignende hærværksbølge fandt sted i samme villakvarter i det tidlige forår. Derfor har politiet valgt at intensivere indsatsen mod hærværket. Det sker bl.a. ved ekstra patruljering i området.

Østjyllands Politi hører desuden gerne fra eventuelle vidner, som har set noget usædvanligt i området f.eks. en fremmed bil, som ikke er vant til at færdes i området.

Nedenfor kan du se, hvor i Risskov der blev fundet søm på vejene i foråret.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Myter og fakta om aldersdiskriminering af seniorer på arbejdsmarkedet

Poul Grosen | Rasmussen, cand.mag., selvstændig ved www.seniorvejen.com Højbjerg
Seniorgruppen er en kompleks størrelse, og barriererne for den findes både hos arbejdsmarkedets parter, hos politikerne og hos seniorerne selv.
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her