*

Politi og retsvæsen

65-årig kvinde tog bilnøglerne fra indbrudstyv

En 90-årig mand blev skubbet omkuld, da han stillede sig i vejen for tyven.

En 65-årig kvinde blev torsdag eftermiddag afbrudt midt i en tv-udsendelse, da hun hørte lyde fra køkkenet i sit hjem på Havnevej i Grenaa.

Da hun undersøgte sagen, så hun en yngre mand, der var i gang med at bryde et vindue op. Han stak af, da hun råbte ham an, og kvinden gik derefter udenfor, hvor hun så en fremmed bil holde i indkørslen.

Hun valgte at tage nøglen, der stadig sad i tændingslåsen, hvorefter hun opsøgte en nabo og dennes bekendte for at informere dem om episoden.

Da de tre personer vendte tilbage til bilen i indkørslen, nærmede den yngre mand sig. Han fik direkte til kvinden for at få udleveret sine bilnøgler, hvilket fik naboens 90-årige bekendte til at stille sig i vejen.

Ifølge politiet fik den 90-årige et kraftigt skub i brystet, så han faldt om på jorden og slog baghovedet.

Den 65-årige kvinde gav bilnøglen til den unge mand, der hurtigt forlod stedet i retning mod Grenaa midtby. Bilen var en mindre, hvid personbil - muligvis af mærket Toyota.

Østjyllands Politi vil gerne høre fra vidner, der ved 14-tiden har set manden og to mulige medgerningsmænd, der forlod stedet til fods ad Havnevej mod øst og videre ad Grønnegade.

Gerningsmanden beskrives som:

  • Dansk af udseende
  • 25-30 år
  • Spinkel af bygning
  • En smule skægvækst i ansigtet
  • Var iført en mørk hættetrøje 
  • Bar muligvis på et mørkt koben

Hvis man har set noget, kan man kontakte politiet på tlf. 114.

Følg
Jyllands-Posten
Forsiden lige nu
Annonce
Seneste nyt
Se flere
Annonce
Kommentar
Debatindlæg

Debat: Det nye Museum Ovartaci

Thomas Medom, rådmand for Sociale Forhold og Beskæftigelse, politisk Leder for SF-Aarhus
Det er en mærkesag for SF, der endelig bliver til virkelighed, når byrådet beslutter, i hvilken form Museum Ovartaci skal videreføres.
Restauranter

Velsmag og velbehag ved åen

Ferdinand er både hotel, bar og restaurant, og det giver liv i restauranten, hvor tjenere og kokke formår at sprede god stemning og kreere god mad.

Et pletskud i spisesalonen

Smørrebrød er vel typisk noget, man spiser til frokost. På Kählers Spisesalon serveres det imidlertid også til aften. Suppleret med forret og dessert er det fint.
Annonce
Redaktionen anbefaler

Jeg var ked af bare at kukkelure i min lejlighed

Der er stort behov for et sted for socialt udsatte i Grenaa. Byens nye værested er stuvende fuld af ensomme ældre, misbrugere, hjemløse og psykisk sårbare. Den brogede flok har nu fundet et fællesskab og frirum i Café Grenaa.
Annonce

Jyllands-Posten anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og målrette annoncer. Når du fortsætter med at bruge websitet, accepterer du samtidig brugen af cookies. Læs mere om vores brug her